אני חייבת לחלוק על סין
לשם שינוי. פול לא כתב שירים טובים אחרי הפירוק? Flaming Pie הוא אלבום מעולה וכמוהו גם Wings at the speed of sounds וBand on the Run ואלבום ההופעות Wings over America ואני מאוד אוהבת באופן אישי את Red Rose Speedway ואת Wings Wild Life והרשימה ארוכה למדי... אם צריך דוגמאות של סינגלים/שירים בודדים, מלבד האלבומים האלה הנה כמה- No more Lonely Nights, Hi Hi Hi, Daytime Nightime Suffering, Give Irland back to the Irish שלא לדבר על Here Today שהוא שיר המחווה היפה ביותר שנכתב לג'ון, בעיני (וגם רשימת הסינגלים המוצלחים שלו ארוכה למדי, אין סיכוי שההודעה הזאת תספיק לכל הרשימה). אני חושבת שזה לא פייר שאומרים על פול דברים כ"כ גורפים. הוא לא כותב גרוע והוא מעולם לא איבד את היכולת לכתוב בצורה גאונית, לדעתי. מה שכן, הוא איבד עם הפירוק את הצנזורה המשמעותית שג'ון (בעיקר) והשאר הפעילו עליו. ג'ון כתב עליו ש"אומרים עליו בבית שהוא מלך" (הציטוט לא מדוייק, אבל זה הרעיון) וזה די נכון. בגלל הפירגון המתמשך של לינדה, שהוא הפך לשותפה מוזיקלית, הוא איבד הרבה מהאובייקטיביות לגבי היצירה שלו (אם היה לו כזה דבר פעם). בכל מקרה- גם ג'ון ידע שמה שנשאר ממנו, מאז הביטלס זה לא רק Another Day. גם אם ג'ון אמר דברים כאלה בשעת צער וכעס, אני לא מאמינה שהוא התכוון לזה. אני חושבת שג'ון היה הראשון שהקשיב לאלבומים שפול הוציא ועקב אחריו מאוד מקרוב- הוא ידע מה הפרטנר שלו שווה ופחד שהוא יתעלה עליו.