השאלה שרציתי לשאול בבוקר. כמה משקל אתם

אחח המבטא האוריינטלי:p

מהמם.
מתי ימציאו לזה תרופה?
קחי משהו בפרנסאווית
http://www.youtube.com/watch?v=-rSwR5qGqwg

רינתי77

Active member
שלום, לילוש!

בטח שאפשר לכתוב כאן. על כל מה שעולה בדעתך.
אנחנו זורמים...

רינתי77

Active member
יחסי חיבה לדונלד דאק הם לגיטימיים, כל עוד

הם נשארים אפלטונים.

poseidon111

Active member
כמובן. המקום תמיד שמח לקבל כותבים מוכשרים.

ודרך אגב, אין צנזורה לנושאים, אלא למילים "הלא נאותות".
דאג תיתן לך סיור מודרך...

האמת היא שאני לא בטוחה כל כך הבנתי

את מהות השאלה, אבל אם בכל זאת הבנתי, אז לדידי אין שום משקל לדרך בה מוצגת העמדה. אם העמדה היא נכונה בעיניי ואני מזדהה עם תוכנה, אז גם אם היא מוצגת בדרך לא כל כך נאותה או אפילו מתנשאת או מזלזלת באחר, אני אוליי אעביר ביקורת על דרך הצגתה אבל זה לא יגרע מתוכנה.
לדוגמא אני יכולה להביא את בעלי אשר מביא טיעונים טובים וצודקים אך הוא עושה זאת בדרך שאני מאוד לא אוהבת, אם זה בטון דיבור צעקני או מעליב או סתם מעצבן. לא אוהבת את זה ואני מעירה לו על כך. כי לא משנה כמה הוא צודק בעיני עצמו, הוא צריך להיות גם חכם ולדעת להעביר את דעתו בצורה שתניח את דעתם של האחרים גם. לא מעט אנשים נמנעים מלהיכנס איתו לוויכוח רק בגלל זה.
לפעמים אני מדברת בשמו ואומרת את דבריו בצורה אחרת לגמריי ואז גם התגובות הן אחרות לגמרי.
לא סתם אמרו חז"ל:
דברי חכמים בנחת נשמעים.

שבוע טוב שיהיה לכולם

רינתי77

Active member
נו, אז מה שאת אומרת זה שלמרות שמבחינתך

דרך הצגת הטיעונים אינה גורעת מתוקפם, את יודעת שאנשים אחרים לא מגיבים כמוך, אלא הפוך. כמו שכתבתי למעלה, זה משפיע על
קבלת או אי קבלת הדברים הנאמרים.

כן

זה בערך מה שאני אומרת

לי יש סבלנות גם לאנשים מתלהמים, אבל יש באמת הרבה אנשים שלא סובלים את זה ויכול מאוד להיות שזה משפיע עליהם עד כדי כך שהם לא מאזינים אפילו לדברים כי הטון בו הם נאמרים הוא לא לרוחם.

אם מישהו מנהל דיון איתך

ולא סתם החלפת דעות אלא מנסה לשכנע אותך לקבל דרך חיים מסוימת ועושה את זה בלעג והתנשאות על כמה אתה מטומטם ודרך החיים שלך שגויה זה גורם לך לפתח אנטגוניזם לבן-אדם וגם לכל מה שהוא מייצג.

poseidon111

Active member
יש לי תחושה די ברורה שאת יכולה אפילו לתת

דוגמא מהיממה האחרונה.
כל הפוסט הזה הוא בגלל העצבים שחטפתי שם.
יש נקודה שאני חושב שהוא צודק בה, החמלה, אך האדם גורם לי להביא עוד ועוד טיעונים, רק בגלל הגישה של "אני ואפסי".

אני מאוד מכבדת אותו ככותב

אני חושבת שהוא אחד האנשים האינטלגנטים שם, למרות חלק מהשטויות שלו.
האירוניה היא שלפעמים בשם החמלה והאנושיות לועגים ומשפילים. ואז זה קצת מפחית מערך הטיעונים מה לעשות.

poseidon111

Active member
בדיוק כך.הדיכוטומיה הזו, לא רק אצלו, אלא

במידה גם אצלי, מפריעה.
מאוד.
והוא אכן מוכשר.

Aronsona

New member
אין בעיני כלל ספק שהנימה קובעת.

לא כל שכן עם היא לועגת ומתנשאת. גם אם צודק המשתמש בה.
אני אומר את דעתי וחותך. אני מתקשה להתווכח עם נימה מתנשאת או לועגת.

למעלה