השאלון הראשון בפורום!P:

השאלון הראשון בפורום!P:

שעת ההתחלה: שם: תאריך לידה: מזל: מין: גובה: צבע עיניים: מיקום: איפה נולדת: נכשלת במקצוע? ביצפר: מעשנת?: שותה?: צבע אהוב: חיות אהובות: מי החברים הכי טובים שלך?: הכית מישהו?: עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון?: מישהו נתן לך סטירה?: באינטרנט הרבה?: ביישן?: מתקלח?: שונא ביצפר?: יש לך חיים?: עד כמה אתה בוטח באנשים?: שיקרת לחברים הכי טובים שלך?: יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות?: תעשה צניחה חופשית?: אוהב לרקוד?: היית בחו"ל?: סילקו אותך מביצפר?: השעו אותך?: היית רוצה לגור במקום אחר?: אתה מפונק?: שתייה מועדפת?: שותה מים?: באיזו משחת שיניים אתה משתמש?: יש לך פלאפון?: אתה מודל לחיקוי?: מה אתה לובש הכי הרבה?: פירסינגים?: קעקועים?: אוהב להצטלם?: אתה שזופה?: מתעצבן בקלות?: התחלת שמועה על מישהו?: יש לך קו טלפון משלך?: יש לך בריכה פרטית?: אחים ואחיות?: מסתדר עם אמאבא?: מסתדר עם האחים?: איך אתה מוציא כעס?: ברחת פעם מהבית? חולמ בהקיץ?: מה היית רוצה?: מה הפרחים המועדפים עליך?: אתה חצוף?: קיץ או חורף?: אתה נהנה להתלכך?: איך הפופיק שלך?: מה מספר המזל שלך?: איך השיער שלך נראה עכשיו?: תוכל להיות צמחוני?: איך את נראית?: כמה צלצולים אתה מחכה לפני שאתה עונה לטלפון?: יפה?: למי אתה דומה יותר- אבא או אמא?: בוכה הרבה?: באיזה משפט אתה משתמש הכי הרבה בטלפון?: מתי הפעם האחרונה שהקאת?: במין הנשי, בלונדינית או ברונטית?: איזה מראה יש לחדר שלך?: איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו?: איך אתה מרגיש עכשיו?: מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה?: עם מה אתה ישן?: האם הפיצו עלייך שמועה?: במה אתה נוהג?: אתה ילדה של אבא או אמא?: מתי בפעם האחרונה בכית בביצפר?: מה עשית היום? עוד קצת עלי: אתה מאמין בגורל?: קור או חום? לישון או לקום? חוף או הרים? קרמבו או שוקו? מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה נירדם? את מי היית לוקח לאי בודד? אם היית חייה איזה חייה היית? איזה שפות אתה מדבר? בן-אדם של לילה או יום? רגיש לדיגדוגים? מה היום הכי גרוע בחיים שלך? מה היום הכי טוב בחיים שלך? מה הדבר הכי חשוב לך? על מה אתה חושב לפני שאתה הולך לישון? ממה אתה הכי פוחד? המקום האהוב לחופשה? טעם גלידה אהוב? ממתק אהוב? מכונית? חג? תוכנית אהובה בטלויזיה? מילה אהובה? דיסק אהוב? הייתה לך שיחה רצינית? חיבקת מישהו? גרמת למישהו לצחוק? הרגשת טיפש? דיברת עם מישהו שאתה אוהב? התגעגעת למישהו? האם אי פעם: נשארת בבית ביום שישי בערב כי התחשק לך? ראית את מגדל אייפל? שיחקת מונופול? עשית אמבטיית קצף? ניסית דיאטה? הייתה לך תאונת דרכים? רכבת על פיל? נישארת ער כל הלילה? פחדת מהחושך? שיקרת? פגשת סלבריטי? עברת על החוק וניתפסת? נרדמת בשיעור? מה השעה? (*השאלון נלקח מפורום סקרים ושאלונים ועבר צינזור קל:)

happy berry

New member
צינזור קל,מה?../images/Emo98.gif

שעת ההתחלה: 5.47 או כך לפחות אומר המחשב שליD: שם: עינב (מוזמנות לקרוא לי נבי או כל שם אחר שתמצאו..) תאריך לידה: 17 באוקטובר (בת 17) (ארנבת בגלגל המזלות הסיני..יאהוי! *פוצחת בשיר המומיג'י*) מזל: מאזניים מין:
שיקצע!! (סתם סתם..D: אני בת אולפנא,איזה מין אני אמורה להיות??
) גובה: 1.51 נושא כאוב..אל תדברו על זה.. צבע עיניים: חום אאל"ט מיקום: ליד המחשב (שיואו איזה מתוחכמת אני!) איפה נולדת: בלינסון אאל"ט.. נכשלת במקצוע? אני חושבת שהשאלה הזאת מאוד רטורית
ביצפר: צפירע מעשנת?: לופ שותה?: מים:] (כן,אני מודעת לכך שזאת לא הכוונה של השאלה..) צבע אהוב: כל הצבעים..בעיקר שחור ולבן חיות אהובות: חתול^^ (וגם כלב..אבל מסוג פאג.כי כזה יש ליD: ) מי החברים הכי טובים שלך?: חן,הדר,זהר,שיקי,וזהו ניראה לי.. הכית מישהו?: ברור,בגן תמיד היינו הולכים מכות |בוצ'ית| עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון?: אנלא מדברת בטלפון כמעט בכלל..אם כבר אז אמא. מישהו נתן לך סטירה?: לא זכור לי.. באינטרנט הרבה?: כע
מכורה..מה לעשות.. ביישן?: אכן-____- מתקלח?: מה זה השאלה הזאת? שונא ביצפר?: יאפ יש לך חיים?: לא בטוח
עד כמה אתה בוטח באנשים?: די הרבה..אני די נאיבית:] שיקרת לחברים הכי טובים שלך?: סביר להניח..אני שקרנית פתלוגית..אני אפילו לא שמה לב מתי אני משקרת..אנא סלחו לי..אם כן. יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות?: אני מניחה.. תעשה צניחה חופשית?: יש מצב
אוהב לרקוד?: פאראפאראD: היית בחו"ל?: לופ סילקו אותך מביצפר?: לופ השעו אותך?: כנ"ל.. היית רוצה לגור במקום אחר?: מן הסתםX: אתה מפונק?: לופ
שתייה מועדפת?: מים:] שותה מים?:
באיזו משחת שיניים אתה משתמש?: קולגייט.. יש לך פלאפון?: יאפ אתה מודל לחיקוי?: לא נראה לי..אומלל מי שרואה אותי בתור מודל לחיקוי..-.-' מה אתה לובש הכי הרבה?: פיג'מה..שביתה וזה...סתם נו..לרוב חצאיות נפוחות קצרות וחולצות צמודות יחסית,וגרביים (הו,גרביים
) פירסינגים?: לופ..לא הייתי מתנגדת לכמה.. קעקועים?: לופ אוהב להצטלם?: לצלם..יותר. אתה שזופה?: אני שחורה טבעי
מתעצבן בקלות?: תלוי על מי.. התחלת שמועה על מישהו?: לופ.. יש לך קו טלפון משלך?: לופD: יש לך בריכה פרטית?: מה ניראה לכם שאני? אחים ואחיות?: יותר מידי מהם
מסתדר עם אמאבא?: חיה איתם..איכשהו.. מסתדר עם האחים?: בדר"כ.. איך אתה מוציא כעס?: כרית ומוזיקה עצבנית ברחת פעם מהבית? כע.. חולמ בהקיץ?: המוןD: מה היית רוצה?: לעשות רשימה?
מה הפרחים המועדפים עליך?: ורדים סגולים כהים,ופרחי סאקורה (אבל כשהם מחוברים לעץ..ויש עוד מלא מלא עצי דובדבן מסביב) אתה חצוף?: לופ.. קיץ או חורף?: חורף! אתה נהנה להתלכך?: יאפ,במיוחד בצבע:D איך הפופיק שלך?: מכוער ועגול. מה מספר המזל שלך?: 3 אאל"ט איך השיער שלך נראה עכשיו?: זוועה תוכל להיות צמחוני?: אני צמחונית כבר 4 שנים
איך את נראית?: מזעזע..שלא תדעו מצרות כמה צלצולים אתה מחכה לפני שאתה עונה לטלפון?: 2 בדר"כ יפה?: מזתמורת? חיצונית? לגמרי לא..פנימית,אני הכי יפה בעולם (וגם נרקיסיסטית,ושקרנית וסנובית
) למי אתה דומה יותר- אבא או אמא?: אני שילוב מזעזע של שניהם בוכה הרבה?: יאפ..רגשנית..מה לעשות>< באיזה משפט אתה משתמש הכי הרבה בטלפון?: לא יודעת מתי הפעם האחרונה שהקאת?: לא זכור לי.. במין הנשי, בלונדינית או ברונטית?: זה לא משנה השיער,באמתD: איזה מראה יש לחדר שלך?: מראה כללי,או מראה כמו ראי? המראה ורוד ומבולגן,והראי משמין את כל מי שמסתכל בו. איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו?: שום תכשיט..בא לי טבעת חדשה;; איך אתה מרגיש עכשיו?: סבבי *יוש!* מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה?: שבוע שעבר עם מה אתה ישן?: גופיה ומכנס קצר (גם בחורף..מה לעשות..חם לי) האם הפיצו עלייך שמועה?: לא שזכור לי במה אתה נוהג?: באופניים:] אתה ילדה של אבא או אמא?: של אף אחד מהם מתי בפעם האחרונה בכית בביצפר?: שנה שעברה אאל"ט..לפני מבצע שביעית מה עשית היום? בעיקר אכלתיD: עוד קצת עלי: אתה מאמין בגורל?: אכן. קור או חום? קור לישון או לקום? לישון*-* חוף או הרים? הרים קרמבו או שוקו? שוקו מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? מפהקת מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה נירדם? חושבת.. את מי היית לוקח לאי בודד? את מיאבי..דפנטלי:] אם היית חייה איזה חייה היית? ארנבת..או חתול איזה שפות אתה מדבר? עברית,אנגלית,וכמה משפטים ביפנית עילגתX: בן-אדם של לילה או יום? לילה ניראה לי.. רגיש לדיגדוגים? מאוד!
מה היום הכי גרוע בחיים שלך? לא זוכרת מה היום הכי טוב בחיים שלך? כנ"ל.. מה הדבר הכי חשוב לך? לא יודעת.. על מה אתה חושב לפני שאתה הולך לישון? על הרבה דבריםD: ממה אתה הכי פוחד? להשאר לבד (קיצ' אבל נכון) המקום האהוב לחופשה? אני רוצה פינלנד*-* טעם גלידה אהוב? שוקו:] ממתק אהוב? שוקולד ובמבהD: מכונית? הממ לא יודעת..משהו מאגניב ומתוחכם חג? חנוכהD: תוכנית אהובה בטלויזיה? בליצ' סי אס איי (והאוס..למרות שלא ראיתי שנים).. מילה אהובה? יוש! דיסק אהוב? דאמניישן של אופת' הייתה לך שיחה רצינית? לפני חודש אאל"ט.. חיבקת מישהו? את הכלב שלי..היום גרמת למישהו לצחוק? לא זוכרת..אני לא בנאדם הומוריסטי הרגשת טיפש? אני מרגישה את זה יום יום דקה דקה.. דיברת עם מישהו שאתה אוהב? אני מדברת עם מוריה..אני אוהבת אותה:] התגעגעת למישהו? לאחותי=/ האם אי פעם: נשארת בבית ביום שישי בערב כי התחשק לך? תמידD: ראית את מגדל אייפל? בתמונה |אף| שיחקת מונופול? בכיתה ב אולי עשית אמבטיית קצף? לא זוכרת ניסית דיאטה? לפני חודשים..הצליח תאמת הייתה לך תאונת דרכים? מעולם לא.. רכבת על פיל? לופ נישארת ער כל הלילה? יאפ פחדת מהחושך? יאפ שיקרת? יאפ:] פגשת סלבריטי? יאפ עברת על החוק וניתפסת? לופ
נרדמת בשיעור? יאפ מה השעה? 6.08 (כמה זמן לוקח לי לענות על שאלון!
)

עונה..!! ../images/Emo13.gif

שעת ההתחלה: 18:12 שם: ירדן תאריך לידה: י"ב תמוז מזל: סרטן מין: נקבה, דהה גובה: 54 בערך.. נמוכה... צבע עיניים: חום מיקום: בבית[
] איפה נולדת: בית חולים...
נכשלת במקצוע? 44 במת'.. נחשב? ביצפר: אוכ"פ כבוד!! מעשנת?: לא.. שותה?: מים? צבע אהוב: כחול חיות אהובות: אחים שלי..
מי החברים הכי טובים שלך?: חברות מהכתה.. הכית מישהו?: אחים זה נחשב? עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון?: אמאבא מישהו נתן לך סטירה?: לא.. ואל תתחילו איתי!!
באינטרנט הרבה?: מאוווווווד ביישן?: די מתקלח?: לא... פחחח... שונא ביצפר?: כמו כולם, לא? יש לך חיים?: נראה לי.. עד כמה אתה בוטח באנשים?: תלוי במי.. שיקרת לחברים הכי טובים שלך?: לא יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות?: נממ... כה... תעשה צניחה חופשית?: תמורת כסף? אוהב לרקוד?: לא היית בחו"ל?: לא סילקו אותך מביצפר?: אני ילדה טובה..
השעו אותך?: לא היית רוצה לגור במקום אחר?: כה... אתה מפונק?: לא שתייה מועדפת?: אוכל זה טוב יותר... שותה מים?: לאאא.. בעעע... באיזו משחת שיניים אתה משתמש?: קולגייט יש לך פלאפון?: כה.. אתה מודל לחיקוי?: לא שידוע לי... מה אתה לובש הכי הרבה?: ג'ינסים?? פירסינגים?: שונאת קעקועים?: עוד יותר אוהב להצטלם?: לא. חבל על התמונה שתשרף.. אתה שזופה?: כה מתעצבן בקלות?: לא ממש, אבל אל תנסו..
התחלת שמועה על מישהו?: לא, ב"ה יש לך קו טלפון משלך?: אני לא רה"מ.. יש לך בריכה פרטית?: בארור, אתן מוזמנות...
אחים ואחיות?: יש, ב"ה מסתדר עם אמאבא?: ברוכשם מסתדר עם האחים?: ברוכשם איך אתה מוציא כעס?: הולכת לישון? ברחת פעם מהבית? לא שזכור לי.. חולמ בהקיץ?: כמו כולם.. בעיקר בשיעור.. מה היית רוצה?: משיח!!!!!! מה הפרחים המועדפים עליך?: דשא? חחח.... אתה חצוף?: משתדלת שלא קיץ או חורף?: חורף אתה נהנה להתלכך?: לא איך הפופיק שלך?: חמדמד [הא?
] מה מספר המזל שלך?: להיות כמו כולם ולהגיד 7? איך השיער שלך נראה עכשיו?: יהושוע פרוע.. לאו דווקא עכשיו-תמיד! תוכל להיות צמחוני?: אין מצב... איך את נראית?: עיניים, אף, פה ו.... נראה לי שקוראים לזה אוזניים כמה צלצולים אתה מחכה לפני שאתה עונה לטלפון?: הכי מהר שיש.. עד שסוף סוף מתקשרים אלי?! יפה?: מי? למי אתה דומה יותר- אבא או אמא?: אבא בוכה הרבה?: לא, ב"ה באיזה משפט אתה משתמש הכי הרבה בטלפון?: ברוכשם..
מתי הפעם האחרונה שהקאת?: בנסיעה ארוכההה.. מזמןןןןןן במין הנשי, בלונדינית או ברונטית?: הא? איזה מראה יש לחדר שלך?: ירקרק... איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו?: צמיד חתיך.. איך אתה מרגיש עכשיו?: נפלא, ברוכשם.. מה איתכם?? מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה?: יומולדת של חברה? שבוע שעבר עם מה אתה ישן?: 4 חברות... באולפנא... האם הפיצו עלייך שמועה?: לא שידוע לי... במה אתה נוהג?: בבימבה של אחי... אתה ילדה של אבא או אמא?: אמא מתי בפעם האחרונה בכית בביצפר?: שבוע שעבר מה עשית היום?למדתי עוד קצת עלי: יש לי אחלה כתה..!! אתה מאמין בגורל?: לא בדיוק אבל בערך [בים בם בום] קור או חום? קור לישון או לקום? לישון חוף או הרים? חוף קרמבו או שוקו? קרמבו מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? נטילת ידיים? מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה נירדם? סוגרת ת'דלת של החדר את מי היית לוקח לאי בודד? פלאפוני היקר אם היית חייה איזה חייה היית? ארנב? איזה שפות אתה מדבר? עברית, עברית ו.. עברית בן-אדם של לילה או יום? יום רגיש לדיגדוגים? מאודדדדדד מה היום הכי גרוע בחיים שלך? כל יום שני מה היום הכי טוב בחיים שלך? המון, ב"ה מה הדבר הכי חשוב לך? המשפחה על מה אתה חושב לפני שאתה הולך לישון? משפחה? ממה אתה הכי פוחד? מוות המקום האהוב לחופשה? צפון, כנרת.. טעם גלידה אהוב? שוקולד ממתק אהוב? ביסלי גריל מכונית? של המשפחה... חג? פסח תוכנית אהובה בטלויזיה? מרקו.. חולה עליו... מילה אהובה? ברוכשם דיסק אהוב? של אודי דוידי הייתה לך שיחה רצינית? כן, הרבה.. חיבקת מישהו? כן.. גרמת למישהו לצחוק? נראלי... הרגשת טיפש? כן.. מלאאאאאא דיברת עם מישהו שאתה אוהב? מישהי? כן.. התגעגעת למישהו? כןןן האם אי פעם: נשארת בבית ביום שישי בערב כי התחשק לך? כן ראית את מגדל אייפל? לא שיחקת מונופול? כן עשית אמבטיית קצף? כן ניסית דיאטה? כן.. לא הלך.. יש עוד רעיונות?? הייתה לך תאונת דרכים? כן רכבת על פיל? לא נישארת ער כל הלילה? כן פחדת מהחושך? כן שיקרת? אולי אם הייית חייבת, אבל לא זכור לי פגשת סלבריטי? כן עברת על החוק וניתפסת? לא שידוע לי נרדמת בשיעור? כמו כל תלמידה כמעט.. מה השעה? 18:24 היה נחמד.. =] =] =]

hili2006

New member
../images/Emo26.gifקבלו../images/Emo36.gif

שעת ההתחלה: 20:54 שם: הילה תאריך לידה: מממ היום לפי הלועזי ביום שני לפי העברי.. (י"ז חשוון..) מזל: עקרב מין: נקבה ב"ה! גובה: חופש לפניי שנתיים הייתי 1.70... צבע עיניים: חום מיקום: מן הסתם מול המחשב..
איפה נולדת: בי"ח מעייני הישועה בב"ב נכשלת במקצוע? במבחן אחד.. כן...
ביצפר: הראה מעשנת?: לא!! שותה?:לא... צבע אהוב: גווני כחול חיות אהובות: אוגרים!! כלב.. מי החברים הכי טובים שלך?: אוראל, עדי, תהלה, נטע שיראלה הודיה ועליזה.. חחח הכית מישהו?: ממ אחותי נחשב? חחח עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון?: שיראלה.. מישהו נתן לך סטירה?: אחותי פעם...
באינטרנט הרבה?: כן!!! כל היום!! ביישן?: קצת.. מתקלח?: דא.. שונא ביצפר?: קצת.. יש לך חיים?: כן.. למרות שאני יושבת לעשות תשאלון הזה.. חחח עד כמה אתה בוטח באנשים?: כל בנאדם הוא אחר.. אני סומכת על כל אחד עד שהוא מאכזב אותי שיקרת לחברים הכי טובים שלך?: לא יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות?: מממ לא נראה לי.. אין לי ממש סודות.. תעשה צניחה חופשית?: כשאני אשלוט בפחד שלי-- בכיף אוהב לרקוד?: קצת.. היית בחו"ל?: לא סילקו אותך מביצפר?: לא ב"ה השעו אותך?: ב"ה לא. .חח היית רוצה לגור במקום אחר?: הייתי רוצה להיות במקומות אחרים.. אתה מפונק?: לא ב"ה שתייה מועדפת?: נסטי שותה מים?: כל יום באיזו משחת שיניים אתה משתמש?: חח מה שבארון?.. כרגע נדמה לי שיש שם אקוופרש.. יש לך פלאפון?: כן אתה מודל לחיקוי?: חח איך אני יכולה לדעת?.. ולא.. לא נראה לי מה אתה לובש הכי הרבה?: פירסינגים?:איכסה קעקועים?: פיכסה אוהב להצטלם?: בלי המשקפיים שלי אין לי בעיה
אתה שזופה?: לא מתעצבן בקלות?: כן התחלת שמועה על מישהו?: לא יש לך קו טלפון משלך?: לא יש לך בריכה פרטית?: לא חחח אחים ואחיות?: אחות אחת קרציה גדולה.. (לא במנת המשכל..) מסתדר עם אמאבא?: דיי.. מסתדר עם האחים?: דיי... איך אתה מוציא כעס?: הממ חח אני טיפה צועקת על מי שעצבן אותי.. ברחת פעם מהבית? לא חולמ בהקיץ?: כן.. מה היית רוצה?: שימשיך להיות לי טוב מה הפרחים המועדפים עליך?: חחאני לא יודעת איך קוראים להם... הם סגולים עם כמה עלי כותרת.. ובפנים יש צהוב קצת.. חח אתה חצוף?: לא... קיץ או חורף?: קיץ! אתה נהנה להתלכך?: אני זורמת.. חח איך הפופיק שלך?: ?!? מה מספר המזל שלך?: 6 איך השיער שלך נראה עכשיו?: סביר.. תוכל להיות צמחוני?: יש מצב.. איך את נראית?: לא יכולה להגיד על עצמי כמה צלצולים אתה מחכה לפני שאתה עונה לטלפון?: מי מחכה?.. עונים.. מזה המשחקים האלה? יפה?: שוב.. לא אני יכולה להגיד למי אתה דומה יותר- אבא או אמא?: אמא בוכה הרבה?: לא ב"ה באיזה משפט אתה משתמש הכי הרבה בטלפון?: יאוו את ממש קרועה \ זבל (בנימה חיובית הזבל כן?.. חח) מתי הפעם האחרונה שהקאת?: בחופש לני הטיסה הראשונה שלי.. פעמיים!! זה היה סיוט! במין הנשי, בלונדינית או ברונטית?: איזה מראה יש לחדר שלך?: ממ רגיל לחלוטין?... איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו?: אין עלי איך אתה מרגיש עכשיו?: עייפה... מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה?: וואי.. שנה שעברה ביומולדת של חברה שלי.. עם מה אתה ישן?: מכנס וחולצה\גופיה... האם הפיצו עלייך שמועה?: כן!!! במה אתה נוהג?:בשומדבר..
אתה ילדה של אבא או אמא?: לא זה ולא זה מתי בפעם האחרונה בכית בביצפר?: שנה שעברה שאיזה מזכריה זבל צרחה עלי בגלל משו שלא אני עשיתי!! מה עשית היום? מבחם במתמטיקה!! מספק אתכם?? עוד קצת עלי: הזמן מעביר אצלי את הפצעים.. אתה מאמין בגורל?: אני מאמינה באלוקים קור או חום? חום לישון או לקום? לישון.. דאא חוף או הרים? חוף קרמבו או שוקו? שוקו מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? נטילת ידיים מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה נירדם? אחרי קריאת שמע.. מחשבות שונות.. את מי היית לוקח לאי בודד? חברות טובות אם היית חייה איזה חייה היית? אין לי שמץ... איזה שפות אתה מדבר? טיפה טיפה ספרדית אנגלית ועברית ויש פה ושם מילים בלאדינו שאני יודעת.. ואני גאה בזה! חחח בן-אדם של יום או לילה? נראה לי של יום.. רגיש לדיגדוגים? וואי מאווווווווווווווווווד מה היום הכי גרוע בחיים שלך? לא עולה לי עכשיו מה היום הכי טוב בחיים שלך? כל יום!!! מה הדבר הכי חשוב לך? חברות על מה אתה חושב לפני שאתה הולך לישון? לא משו ספציפי ממה אתה הכי פוחד? מהלא נודע המקום האהוב לחופשה? חח אין לי אבל הייתי רוצה להיות בלוס אנג'לס! טעם גלידה אהוב? וניל עוגיות?.. ממתק אהוב? שוקולד.. מכונית? אין לי שמץ חג? נגיד פסח.. תוכנית אהובה בטלויזיה? הוו השבט., פלוריסיינטה.. על טבעי.. אנג'ל.. מילה אהובה? חח אני לא מפסיקה להגיד זבל בזמן האחרון... חחח דיסק אהוב? לט גו של אבריל הייתה לך שיחה רצינית? כן חיבקת מישהו? כן גרמת למישהו לצחוק? כן הרגשת טיפש? כן דיברת עם מישהו שאתה אוהב? כן התגעגעת למישהו? כן האם אי פעם: נשארת בבית ביום שישי בערב כי התחשק לך? אני לא יוצאת בשישי בערב ראית את מגדל אייפל? לא.. (במציאות..) שיחקת מונופול? ברור עשית אמבטיית קצף? לא.. ניסית דיאטה? כן הייתה לך תאונת דרכים? לא ב"ה! רכבת על פיל? חח לא נישארת ער כל הלילה? ברור פחדת מהחושך? כן שיקרת? כן פגשת סלבריטי? כן עברת על החוק וניתפסת? לא נרדמת בשיעור? לא.. (בגן נרדמתי פעם אחת אם זה נחשב.. חח זו היתה הפעם היחידה.. ) מה השעה? 21:22 העיניים שלי נעצמות!!

עונה...../images/Emo13.gif

שעת התחלה: 21:30 שם:יעל תאריך לידה: ה' אב מזל: אריה מין: נקבה... (למה מישו מכיר בן שקוראים לו יעל??.....חוץ מזה-פורום של בנות אולפנא...) גובה:מטר וקרמבו.. סתם.. 1.64 צבע עיניים: תכלת מיקום: בית.. איפה נולדת: תל השומר נכשלת במקצוע: ברור...קורה לטובים ביותר..(לאלה שבאמת מעונינים לצחוק קצת- הייתי במתכונת במתמטיקה בלחץ אטומי וקיבלתי 6 ! לא 60 - 6!!) בצפר: "אמונה" ב"ב מעשנת: חס וחסה! שותה:מקסימום בירה שחורה... צבע אהוב: בורדו חיות אהובות: קואלה ודובונים (דובוני אכפת לי..) מי החברים הכי טובים שלך: דנה ,הודיה, גרובר, עתליה, מרקו... הכית מישו: כן!! בכיתה ט' במשצים זרקתי על אחד הבנים נעל... עם מי את מדברת הכי הרבה בטלפון: דנה:) מישו נתן לך סתירה: ברוך ה' לא! באינטרנט הרבה: הכל יחסי.. ביישן: תלוי מתי ואיפה.. בדר"כ לא.. מתקלח: מסוגלת להתקלח 3 פעמים ביום... שונא בצפר: תלוי מה.. חולה על טיולים שנתיים ושבתות אולפנא.. מאוהבת בהפסקות.. יש לך חיים: נראה שכן.. עד כמה בוטח באנשים: לא בקלות..רק בחברות הטובות ועוד כמה שאני מכירה טוב. שיקרת לחברים הכי טובים שלך: בחייים לא!! יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות: ברור.. תעשה צניחה חופשית: אם זה יהיה על חשבונכם אז בכיף.. אוהב לרקוד: לא לגמרי היית בחו"ל: כן!!! בלונדון!! סילקו אותך מבצפר: אף פעם לא.. חננה לתפארת מדינת ישראל... השעו אותך: כנ"ל... היית רוצה לגור במקום אחר: מאוד=] אתה מפונק: בכלל לא.. שתייה מועדפת: מים שותה מים: כמעט ורק.. באיזו משחת שיניים אתה משתמש: קולגייט יש לך פלאפון: כן.. אתה מודל לחיקוי: לא נראה לי שכדאי להגיד ככה... מה אתה לובש הכי הרבה: אין משו ספיציפי..[= פירסינגים: גועל רפש.. קעקועים: גם כן זבל.. אוהב להצטלם: מאוד=] את שזופה:בהחלט...! מתעצבן בקלות: בדר"כ לא ,עם אח שלי זה מקרה מיוחד... התחלת שמועה על מישו: משתדלת להימנע מלשון הרע ורכילות.. יש לך קו טלפון משלך: מה אני רוטשילד?? יש לך בריכה פרטית: כנ"ל......... אחים ואחיות: אח אחד בן 19 מסתדר עם אמאבא: בדר"כ כן.. מסתדר עם האחים: תלוי במצברוח.... איך אתה מוציא כעס: הסתגרות בתוך עצמי.. ברחת פעם מהבית: לא מדברים על זה...!! חולם בהקיץ: חברה שלי לימדה אותי לבהות...בזמן שלמדנו לבגרויות שנה שעברה.. זה אחלה דרך לבזבז את הזמן בלי לשים לב..! מה היית רוצה: להתקבל לשי"ל להדרכת טיולים במדרשת "ביחד" בירוחם!!! מה הפרחים המועדפים עלייך? לא טובה בשמות... הפרחים של הביוטופ..(סתם...) אתה חצוף: רק למורה לאנגלית קיץ או חורף: קיץ אתה נהנה להתלכלך: רק אם יש אפשרות להתקלח ולהחליף בגדים אח"כ... איך הפופיק שלך: אף פעם לא חשבתי על זה... מה מספר המזל שלך: 7 איך השיער שלך נראה עכשיו: מצוין!! אסוף בקוקו גבוה[= תוכל להיות צמחוני: בכיף=] איך את נראת? שיער חום בהיר קצר , משקפיים, וזהו נראה לי.. סתם אני פשוט לוידעת לתאר את עצמי... כמה צלצולים מחכה לפני שאת עונה לטלפון: כמה שיוצא.. יפה: תלוי בעיני המסתכל.. למי דומה יותר- אבא או אמא: סבתא... בוכה הרבה: לא ממש.. באיזה משפט אתה משתמש הכי הרבה בטלפון: לא עולה לי עכשיו לראש.. מתי הפעם האחרונה שהקאת: כיתה ז' אולי.. במין הנשי- בלונדינית או ברונטית: לא זה ולא זה.. איזה מראה יש לחדר שלך: מבולגן ביותר... איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו: שרשרת של חרוזים וטבעת מכסף.. איך אתה מרגיש עכשיו? ברוך ה' מעולה=] מה היתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה: מסיבת הפתעה לחברה בארומה.. לא זוכרת מתי זה היה... עם מה את ישנה: כרית ושמיכה... האם הפיצו עליך שמועה: אולי.. לא ממש מזיז לי.. במה אתה נוהג: באוטו של המורה נהיגה... אתה ילדה של אמא או אבא: ילדה של עצמי!! עצמאית לגמרי.. מתי בפעם האחרונה בכית בבצפר: לא זוכרת.. מה עשית היום: בבוקר- מעבדה בביולוגיה, אח"כ רבצתי מול המחשב, ניסיון כושל לכתיבת חיבור שהייתי צריכה להגיש לפני שבוע וחצי.. והתחלתי קצת להשלים חומר במתמטיקה.. עוד קצת עלי: מאמין בגורל: יותר בהשגחה פרטית.. נגיד את זה שאני מאמינה שיש לי שליחות וייעוד.. קור או חום: קרירות.. לישון או לקום: ברור שלישון!!! חוף או הרים: הרים קרמבו או שוקו: וניל מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר: מכבה את השעון המעורר וחוזרת לישון.... מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה נרדם: חושבת.... את מי היית לוקחת לאי בודד: דנה אם היית חיה איזה חיה היית? חיה נובוגרוצקי..(חברה שלי=]) איזה שפות את מדברת: עברית ואנגלית בן אדם של יום או לילה: יום רגיש לדגדוגים: מאוד מאוד...!!! מה היום הכי גרוע שלך בחיים: אין יום ספיציפי- יש תקופה.. מה היום הכי טוב שלך בחיים- כנ"ל.. מה הדבר הכי חשוב לך: יושר ואמון על מה אתה חושב לפני שאתה הולך לישון: על מה שמטריד אותי.. ממה אתה הכי פוחד: נשאיר פתוח... המקום האהוב לחופשה: הגולן טעם גלידה אהוב: וניל עם פצפוצי שוקולד ממתק אהוב: קינדר בואנו וטוויקס מכונית: אשמח שתהיה לי=] חג: סוכות תוכנית טלוויזיה אהובה: המומינים[= (בצחוק........) מילה אהובה: אין כזאת.. דיסק אהוב: כל הMP היתה לך שיחה רצינית: שיחות ברבים..מלא... חיבקת מישו: חברות שלא ראיתי המון זמן.. גרמת למישו לצחוק: כן הרגשת טיפש: כן דיברת עם מישו שאתה אוהב: כן התגעגעת למישו: כן האם אי פעם נשארת בבית ביום שישי כי התחשק לך: ברור.. ראית את מגדל אייפל: בתמונות... שיחקת מונופול: כשהייתי קטנה עשית אמבט קצף: לפני הרבה שנים.. ניסית דיאטה: אין צורך.. היתה לך תאונת דרכים: חס וחסה!!! ברוך ה' שלא!!!=]=]=] רכבת על פיל: יש כזה דבר? נשארת ערה כל הלילה: בטח.. פחדת המחושך: קרה פעם שיקרת: משתדלת שלא..... פגשת סלבריטי: כן עברת על החוק ונתפסת: לא נרדמת בשיעור: כן... מה השעה: 22:19

mgirl

New member
הו וואו..

שעת ההתחלה: 23:54 שם: מיכל תאריך לידה: 15.8.88 מזל: לועזי: אריה, עברי: בתולה. מין: נקבה גובה: 1.57 צבע עיניים: חום-ירוק מיקום: עפולה איפה נולדת: פתח תקווה נכשלת במקצוע? במה לא? ביצפר: סיימתי מעשנת?: בשרשרת (איכס) שותה?: קולה צבע אהוב: בעיקרון ירוק ועכשיו גם סגול. חיות אהובות: תולעי מעיים. אייכס... מי החברים הכי טובים שלך?: הקולות בראש שלי הכית מישהו?: את הילדים שלי? עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון?: עם שירות לקוחות סלקום :) מישהו נתן לך סטירה?: אחי הקטן.. אוו, אבל הוא חטף על זה אחר כך. באינטרנט הרבה?: המון. ביישן?: לפעמים מתקלח?: בראשי חודשים שונא ביצפר?: כבר לא. אחרי שמסיימים רק מתגעגעים. יש לך חיים?: נדמה לי. פעם אחרונה שבדקתי היה לי דופק. עד כמה אתה בוטח באנשים?: יותר מדי. שיקרת לחברים הכי טובים שלך?: לא. (הא! אולי גם זה היה שקר? איך תדעו? לעולם לא תדעו!! האהאהא) יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות?: למי אין? תעשה צניחה חופשית?: כמובן! אוהב לרקוד?: רק ברחוב לצלילי מוזיקה ערבית. היית בחו"ל?: יאפ. סילקו אותך מביצפר?: רק כשבאתי לבקר אחרי השמינית :) השעו אותך?: למרבה ההפתעה, לא. היית רוצה לגור במקום אחר?: לא... אתה מפונק?: לא נראה לי שתייה מועדפת?: קולה שותה מים?: כשאני מצחצחת שיניים :) סתם, כן. באיזו משחת שיניים אתה משתמש?: קולגייט סנסיטיב יש לך פלאפון?: לא, ואני גם גרה במערה בלי חשמל. אה, וגם אין לי mp3. (כן) אתה מודל לחיקוי?: רק לעצמי
מה אתה לובש הכי הרבה?: תחתונים פירסינגים?: באוזן נחשב? קעקועים?: אלו שמדביקים, מהצ'יטוס. אוהב להצטלם?: לא מפריע לי אתה שזופה?: יחסית לצבע המקורי שלי כן :) מתעצבן בקלות?: כן, אבל אני גם מתקררת בקלות. התחלת שמועה על מישהו?: הממ.. לא נראה לי. אולי.. יש לך קו טלפון משלך?: הפלאפון נחשב? יש לך בריכה פרטית?: באמבטיה אחים ואחיות?: 3 מסתדר עם אמאבא?: כן מסתדר עם האחים?: כן איך אתה מוציא כעס?: נשימות עמוקות, משהו מתוק ו20 דקות לבד. ברחת פעם מהבית? נופ חולמ בהקיץ?: כל הזמן מה היית רוצה?: מיליון דולר ו3 משאלות. מה הפרחים המועדפים עליך?: פרחים מפלסטיק אתה חצוף?: לא.. קיץ או חורף?: חורף! אתה נהנה להתלכך?: ממש לא איך הפופיק שלך?:
מה זה השאלות האלו... מה מספר המזל שלך?: אני לא יודעת אבל פעם בכיתה ב' ילד אחד שהייתה לו יומולדת קרובה לשלי, אמר שהמספר שלנו הוא 5. אני די בטוחה שהוא המציא אבל זה נדבק. איך השיער שלך נראה עכשיו?: רגיל. פזור. מתולתל. תוכל להיות צמחוני?: בטח, אני לא מתה על בשר בכלמקרה. איך את נראית?: (תגידי, אבא שלך גנן?) כמה צלצולים אתה מחכה לפני שאתה עונה לטלפון?: יפה?: למי אתה דומה יותר- אבא או אמא?: לאמא. ממש דומה. בוכה הרבה?: לא כ"כ. באיזה משפט אתה משתמש הכי הרבה בטלפון?: "הלו?" מתי הפעם האחרונה שהקאת?: לפני איזה חצי שנה, בפח ליד כיכר ציון אחרי שאכלתי יותר מדי פסטה בקפה רימון
במין הנשי, בלונדינית או ברונטית?:
אני לא בקטע. חח סתם, השיער שלי חום. איזה מראה יש לחדר שלך?: הממ.. מבריקה כזו. איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו?: כמה צמידי חוטים. איך אתה מרגיש עכשיו?: מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה?: לא יודעת.. די מזמן. מסיבות זה מעאפן. עם מה אתה ישן?: עם... הכרית שלי? האם הפיצו עלייך שמועה?: לא אא"כ היא לא הגיעה אליי עדיין :) במה אתה נוהג?: בקורקינט. אתה ילדה של אבא או אמא?: אולי אני טועה אבל אני די בטוחה שצריך את שניהם... מתי בפעם האחרונה בכית בביצפר?: שנה שעברה כשאיזה תלמיד הרגיז אותי יותר מדי
. אה, התכוונתם בתור תלמידה? מה עשית היום? קמתי בבוקר, רבתי עם אחי, הלכתי לשירות, לימדתי מחשבים, חזרתי מהשירות, הלכתי לקניון לקנות קרם לחות, ראיתי מלא פרקים של family guy, הלכתי לחנות לקנות חוטי תפירה, הלכתי לסניף לתת להם את מצלמת הוידאו, חזרתי הבייתה. המ, נראה לי שזהו. אה, והתקלחתי. עוד קצת עלי: אתה מאמין בגורל?: למרבה המוזרות כן. קור או חום? קור לישון או לקום? לישוןןןן חוף או הרים? חוף קרמבו או שוקו? שוקו מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? שמה עדשות מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה נירדם? מורידה עדשות את מי היית לוקח לאי בודד? את טל פרידמן שיצחיק אותי אם היית חייה איזה חייה היית? אני רוצה להגיד בן אדם. איזה שפות אתה מדבר? אנגלית, עברית בן-אדם של לילה או יום? של ערב. רגיש לדיגדוגים? מאוד מאוד! מה היום הכי גרוע בחיים שלך? מי זוכר.. (וטוב שכך) מה היום הכי טוב בחיים שלך? כנ"ל מה הדבר הכי חשוב לך? מברשת השיניים שלי. יש לנו קשר מאוד עמוק. על מה אתה חושב לפני שאתה הולך לישון? זו שאלה טיפשית. ממה אתה הכי פוחד? המקום האהוב לחופשה? טעם גלידה אהוב? tofee crunch או שוקולד רום עם עוגיות של בן אנד ג'רי'ז ממתק אהוב? Reese's peanut butter cups, אבל בגלל שאין את זה כמעט בשומקום בארץ אז פסקזמן ביג בייט מכונית? ניסאן מיקרה. היא ממש יפה. חג? חנוכה כמובן. תוכנית אהובה בטלויזיה? אנא אערף? חברים אולי. מילה אהובה? דיסק אהוב? זה משתנה פעם בחודש. הייתה לך שיחה רצינית? באופן כללי? חיבקת מישהו? " גרמת למישהו לצחוק? " הרגשת טיפש? דיברת עם מישהו שאתה אוהב? התגעגעת למישהו? האם אי פעם: נשארת בבית ביום שישי בערב כי התחשק לך? פול פעמים. ראית את מגדל אייפל? כן שיחקת מונופול? כן, ונוצחתי בבושת פנים על ידי ילד בן 6!! עשית אמבטיית קצף? מזמןןן ניסית דיאטה? לא הלך הייתה לך תאונת דרכים? עם הסעה של בית ספר רכבת על פיל? כשהייתי בת 5 :) נישארת ער כל הלילה? הרבה פעמים פחדת מהחושך? כשהייתי קטנה שיקרת? לצערי פגשת סלבריטי? את עודד מנשה פעם אחרי הפסטיגל. זה נחשב? עברת על החוק וניתפסת? נופ... נרדמת בשיעור? אהה, המון פעמים
מה השעה? 00:11. אני לא מאמינה שבזבזתי על זה רבע שעה...

hodik

New member
תשובות

שעת ההתחלה:00:30 שם:hodik תאריך לידה:יב אב מזל:אריה מין:נקבה גובה:1.58 צבע עיניים:חום-שחור מיקום:כאן? איפה נולדת:בית חולים נכשלת במקצוע?כן ביצפר:חסוי לבנתיים מעשנת:--- שותה?:לא צבע אהוב:שחור חיות אהובות:אין מי החברים הכי טובים שלך?:לפרט?אין לי כח. הכית מישהו?:כן עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון?:בדודה מישהו נתן לך סטירה?:כן באינטרנט הרבה?:יאפ ביישן?:אולי מתקלח?:נראה לכם?אף פעם לא. שונא ביצפר?: שאלה רלוונטית לכתה ו' יש לך חיים?:ככל הנראה עד כמה אתה בוטח באנשים?:לא כזה שיקרת לחברים הכי טובים שלך?:כן יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות?: זה סודות איך אני יודעת אם הם יתפלאו? תעשה צניחה חופשית?:כן אוהב לרקוד?:בקטנה היית בחו"ל?:לא סילקו אותך מביצפר?:לא השעו אותך?:לא היית רוצה לגור במקום אחר?:כן אתה מפונק?:לא שתייה מועדפת?:פסיפלורה שותה מים?:כה באיזו משחת שיניים אתה משתמש?:מרידול יש לך פלאפון?:כה אתה מודל לחיקוי?:כה מה אתה לובש הכי הרבה?:תחתונים,כבר 16 שנה אני לובשת. פירסינגים?:הלוואי קעקועים?:שוב,הלואי שהיה לי אבל אסור. אוהב להצטלם?:לא אתה שזופה?:לא מתעצבן בקלות?:לא התחלת שמועה על מישהו?:לא יש לך קו טלפון משלך?:לא יש לך בריכה פרטית?:לא אחים ואחיות?:כה מסתדר עם אמאבא?תלוי מתי: מסתדר עם האחים?:כנ"ל איך אתה מוציא כעס?:מקללת,צועקת וזה עובר. ברחת פעם מהבית?לא חולמ בהקיץ?:כה מה היית רוצה?:וילה בקיסריה. מה פשר השאלה? מה הפרחים המועדפים עליך?:נורית גלבוע עונתית מצויה,סתם אני לא מכירה פרחים. אתה חצוף?:תלוי קיץ או חורף?:חורף אתה נהנה להתלכך?:לא איך הפופיק שלך?:פופיקי ביותר מה מספר המזל שלך?:אין איך השיער שלך נראה עכשיו?:עשיתי גיהוץ, יצא יפה. תוכל להיות צמחוני?:לא איך את נראית?:סבבה כמה צלצולים אתה מחכה לפני שאתה עונה לטלפון?:תלוי מי מתקשר יפה?:מה יפה?טוב נו,אז כן,שיהיה. למי אתה דומה יותר- אבא או אמא?:אבא בוכה הרבה?:לא באיזה משפט אתה משתמש הכי הרבה בטלפון?:הלו מתי הפעם האחרונה שהקאת?:לפני 4 שנים במין הנשי, בלונדינית או ברונטית?:ברונטית איזה מראה יש לחדר שלך?:ירוק מבולגן. איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו?:שרשרת עם אבן גין שנותנת אנרגיות חיוביות ועגיל עם אבן שחורה עגולה,והמון צמידים. איך אתה מרגיש עכשיו?:דיכאון. מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה?:לא זוכרת. עם מה אתה ישן?:פיג'מה,שמיכה,כרית. יש עוד אופציות? האם הפיצו עלייך שמועה?:לא במה אתה נוהג?:בינבה אתה ילדה של אבא או אמא?:אפאחד מתי בפעם האחרונה בכית בביצפר?:לפני שנה. מה עשית היום?היה יום מ ח ו ר ב ן - היה מבחן,3 שאלות, לא ידעתי אפילו אחד.אני מתה מעייפות כי חזרתי היום לשבת חופשית ואני בדיכאון, חפרתי נכון? בעיה שלכם שקראתם. עוד קצת עלי: אתה מאמין בגורל?:כן קור או חום?קור לישון או לקום?לישון חוף או הרים?הרים קרמבו או שוקו?קרמבו מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר?בודקת מה השעה, ובד"כ חוזרת לישון. מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה נירדם? חושבת על כל מיני דברים. את מי היית לוקח לאי בודד?חברה אם היית חייה איזה חייה היית?פרפר איזה שפות אתה מדבר?עברית בן-אדם של לילה או יום?לילה רגיש לדיגדוגים?כה מה היום הכי גרוע בחיים שלך? יומולדת 16. מה היום הכי טוב בחיים שלך? היו הרבה מה הדבר הכי חשוב לך?ידע על מה אתה חושב לפני שאתה הולך לישון? הכל ממה אתה הכי פוחד? חוסר וגאות המקום האהוב לחופשה?כנרת טעם גלידה אהוב?סורבה וניל אפרסק ממתק אהוב?שוקולד מכונית? קדילאק! חג?חנוכה תוכנית אהובה בטלויזיה?נמלטים מילה אהובה? טוב/בסדר (מילים כ"כ שימושיות לעזאעזל!) דיסק אהוב?מדפים הייתה לך שיחה רצינית?וירטואלית חיבקת מישהו?כה גרמת למישהו לצחוק?כה הרגשת טיפש?כה דיברת עם מישהו שאתה אוהב? ?אם לא דיברתי איתו,אז כנראה שאני לא מכירה אותו ואם אני לא מכירה אז איך אני יאהב אותו? התגעגעת למישהו?כה האם אי פעם: נשארת בבית ביום שישי בערב כי התחשק לך?כה ראית את מגדל אייפל?לא שיחקת מונופול? כה עשית אמבטיית קצף?כה ניסית דיאטה?כה הייתה לך תאונת דרכים?לא רכבת על פיל?שתיים, בו זמנית. לקחו אתי טרמפ. נישארת ער כל הלילה?כה פחדת מהחושך?כה שיקרת?כה פגשת סלבריטי?כה עברת על החוק וניתפסת?אולי נרדמת בשיעור? אוהו, מלא אני נרדמת בכל השיעורים, לכל מורה נרדמתי לפחות פעם אחת, ובפעם האחרונה ישנתי2 שעות רצוף,וישנתי חזק.אפילו חלמתי. מה השעה?00:56 (*השאלון נלקח מפורום סקרים ושאלונים ועבר צינזור קל:)

hodik

New member
עדו שאלות

מה המידה שלכן בנעליים? איזה בגדים אתם לובשים עכשיו? שיר אהוב: להקה/זמר/ת אהובים: מקצוע לימוד מועדף: אכלתם פעם סושי? אהבתם? מה אתם אוהבים בפרוזן? כותבים בלוג? ויומן? יש לכם אוסף? של מה? מי הדמות האהובה שלכם במומינים? לאיזה צבע היתם צובעים תשיער? מה היתם רוצים לעבוד שתהיו גדולות? נישקת פעם איגואנה? מה את עושה שאת רואה ג'וק? ועכבר? כמה שעות בלילה את ישנה בממוצע? ראית היום מישהו שעיצבן אותך? מה את אוכלת בבוקר? טעם של מסטיק? מתי הפעם האחרונה שניקית את האוזניים? איזה צבע היה המנקה של האוזניים? איזה נעליים את לובשת? מילאת פעם לוטו? זכית? בכמה? הפסדת בהתערבות? על מה? מעתיקות המבחנים? ובגרויות? מ1-10 (10הכי גבוה) כמה אתן נחמדות? מרכלות (קשקשות)? כמה זמן לוקח לך להבין בדיחה? ובדיחה חכמה? אוהבת ורוד? איך את מתייחסת לאנשים שאוהבים ורוד? כמה כסף בזבזת בשבוע האחרון? כמה יש לך בחשבון פלא'? מרגישה טיפשה? ניצחת פעם בארץ-עיר-חי-צומח-דומם? עיר בד'? ועכשיו את מרגישה חכמה? הלכת לאיבוד? את יודעת מה זה גונדי? אכלת כזה פעם? את לובשת נעליים עם שרוכים? את מגיעה עם הלשון לאף? יש לך קוביות? ופלטה? יודעת לנגן על משהו? על מה? כמה חורים יש לך באוזניים? את אוהבת את האוזניים שלך? ואת האף? תשני משו בגוף שלך? גזענית? אנטישמית? טובה בהיסטוריה? וספרות? מכירה שירים של ביאליק? קראת ספרי פילוסופיה סקוטית? יש לך חצאית סקוטית? היית פעם בסקוטלנד? אם היית פעם בסקוטלנד,הייתה לך חצאית סקוטית? שברת פעם שיא בהקפצת יויו? שברת פעם שיא? מה את שמה בפיתה של פלאפל? איזה טעם של ביסלי? וצי'טוס? אוהבת חומוס? יש לך פינגווין אקזוטי בחדר? ושימפנזה? קראת פעם את ספר דניאל בתנ"ך? ואת עמוס? כמהקיבלת בבגרות בתנ"ך,סופי? את חושבת שאת חפרנית? אמרו לך פעם שאת כזאת? עשית ניתוח אפנדציט? תרמת כליה? השתילו לך איבר? תרמת דם? תרמו לך דם? עשית על האש עם נקניקיות טבעול? אוהבת פתיתים? תוקעת גרעפסים בקול? מה הכי מגעיל אותך? את מגעילה אנשים? בטוח? איזה דאורדורנט את משתמשת? איזה שמפו? משחקת בבארביות? ובסוליטר?ובשולה מוקשים? את מכירה את שולה מהמוקשים? טוב אני מתה מעייפות וחוששני שהתחלתי לדבר שטויות. אז אני הולכת לישון כעת, ותענו.

happy berry

New member
עונה גם לזה../images/Emo6.gif

מה המידה שלכן בנעליים?37-8 איזה בגדים אתם לובשים עכשיו? חולצת שכבה מלפני איזה 3 שנים..סגולה כזאת שכתוב עליה:"עבדו את ה' בשמחה!" (אוי,איזה נוסטלגיה,עידית,חן,זוכרות??) שיר אהוב: לא יודעת..אין לי ממש אהוב..אבל השבוע חרשתי על lying from you וeasier to run של לינקין פארק..אה! וגם figure להקה/זמר/ת אהובים: הרבה..
מקצוע לימוד מועדף: אכלתם פעם סושי? יאפ.. אהבתם? חיבבתי..זה לא שווה את המראה של זהD: מה אתם אוהבים בפרוזן? תות,בננה,מקופלת חומה ולבנה,ופקאן:] כותבים בלוג? הייתי כותבת..איזה 4
ויומן? לופ.. יש לכם אוסף? של מה? אין..למרות שאני מתחילה לפתח תחביב של לאסוף ספרי גיימן (נו מה! כבר יש לי 2 והשלישי בדרך!) מי הדמות האהובה שלכם במומינים? סנופקין האליל
וגם המכשפה המתלמת ההיא..זאת עם השער הארוך החלק הג'ינג'י..שמזכירה את סאלי מהסיוט שלפני חג המולד.. לאיזה צבע היתם צובעים תשיער? ורוד באזוקה,או כחול או סגול כהים כאלה כמעט שחורים מה היתם רוצים לעבוד שתהיו גדולות? לא יודעת=/ נישקת פעם איגואנה? לופS: מה את עושה שאת רואה ג'וק? בורחת ועכבר? לא עושה כלום..D: כמה שעות בלילה את ישנה בממוצע? 6 אני חושבת.. ראית היום מישהו שעיצבן אותך? אמא=/ מה את אוכלת בבוקר? סנדוויץ' לרוב..עם גבינה וירקות טעם של מסטיק? אפרסק וחריף עדין כזהD: מתי הפעם האחרונה שניקית את האוזניים? היום>< איזה צבע היה המנקה של האוזניים? שום צבע:| איזה נעליים את לובשת? אולסטאר מזויפות שהתעללתי בהם.. מילאת פעם לוטו? לופ זכית? -_____- בכמה?=.=' הפסדת בהתערבות? יאפ על מה? לא זוכרת.אבל זה בטח קרה מתישהו..אני לוזרית. מעתיקות המבחנים? לופ ובגרויות? גם לא.. מ1-10 (10הכי גבוה) כמה אתן נחמדות? 10 רוב הזמן:] מרכלות (קשקשות)? כע...
כמה זמן לוקח לך להבין בדיחה? המון זמן
ובדיחה חכמה? בדר"כ פחות זמן אוהבת ורוד? תלוי על מה ולמה איך את מתייחסת לאנשים שאוהבים ורוד? שוב,תלוי כמה כסף בזבזת בשבוע האחרון? שום כסף..כי לא היה לי כזה..D: כמה יש לך בחשבון פלא'? אין לי חשבון..טוקמן מעאפן שההורים שלי עשו לי.. מרגישה טיפשה? כע.. ניצחת פעם בארץ-עיר-חי-צומח-דומם? יאפ:] עיר בד'? דימונה
ועכשיו את מרגישה חכמה? לא..
הלכת לאיבוד? יאפD: את יודעת מה זה גונדי? לא.. אכלת כזה פעם? אההה זה אוכל?D: את לובשת נעליים עם שרוכים? יאפ את מגיעה עם הלשון לאף? לא
יש לך קוביות? נופ ופלטה? נא אה יודעת לנגן על משהו? חליל ואורגן..|חנונית| על מה?
כמה חורים יש לך באוזניים? 3.. את אוהבת את האוזניים שלך? לופ ואת האף? לופ תשני משו בגוף שלך? הכל בבקשהD: גזענית? קצת אנטישמית? לופ טובה בהיסטוריה? וספרות? הממ אפשר לומר.. מכירה שירים של ביאליק? לא.. קראת ספרי פילוסופיה סקוטית? D: יש לך חצאית סקוטית? כעD: היית פעם בסקוטלנד? נופ אם היית פעם בסקוטלנד,הייתה לך חצאית סקוטית? כי זה לא חצאית סקוטית אמיתית..זה החצאית פוזה של הפריקיםD: שברת פעם שיא בהקפצת יויו? לא.. שברת פעם שיא? נופ מה את שמה בפיתה של פלאפל? כלום..אני שונאת פלאפל איזה טעם של ביסלי? לא יודדעת..רק לא קטשופ וצי'טוס? שיהיה.. אוהבת חומוס? לא ממש.. יש לך פינגווין אקזוטי בחדר? העא?
ושימפנזה?
קראת פעם את ספר דניאל בתנ"ך? ואת עמוס? לא.. כמהקיבלת בבגרות בתנ"ך,סופי? עוד לא סיימתי עם תנ"ך ;; את חושבת שאת חפרנית? אכן:] אמרו לך פעם שאת כזאת? לא עשית ניתוח אפנדציט? לופ תרמת כליה? לא השתילו לך איבר?לא תרמת דם? " תרמו לך דם? " עשית על האש עם נקניקיות טבעול? " אוהבת פתיתים? לא תוקעת גרעפסים בקול? כע מה הכי מגעיל אותך? הרבה דברים..נזלת בעיקר את מגעילה אנשים? יש מצב.. בטוח? אמרתי שיש מצב לא? איזה דאורדורנט את משתמשת? לא זוכרת איך קוראים לו..נו,של ההיא מהמורדים איזה שמפו? כנ"ל.. משחקת בבארביות? כבר לא לצערי..ממש בא לי לחזור לזהD: ובסוליטר?ובשולה מוקשים? סולייטר=לעיתים..שולי המוקשים=לא,שונאת את זה את מכירה את שולה מהמוקשים? כע

נו, טוב...

מה המידה שלכן בנעליים? 38 איזה בגדים אתם לובשים עכשיו? חולצה, מכנס, חצאית.. [אחרי ספורט..
] שיר אהוב: בואי נעזוב להקה/זמר/ת אהובים: לא מישו מיוחד... מקצוע לימוד מועדף: תנ"ך אכלתם פעם סושי? מן הסתם אהבתם? אולי.. מה אתם אוהבים בפרוזן? ב..מה?! כותבים בלוג? לא ויומן? לא.. יש לכם אוסף? של מה? תמונות.... של אחי..
מי הדמות האהובה שלכם במומינים? סנורקה
לאיזה צבע היתם צובעים תשיער? טבעי זה הכי הכי מה היתם רוצים לעבוד שתהיו גדולות? רה"מ.. סתם.. חח... נישקת פעם איגואנה? באאאאאארור
מה את עושה שאת רואה ג'וק? הורגת? ועכבר? בורחת? כמה שעות בלילה את ישנה בממוצע? 6 ראית היום מישהו שעיצבן אותך? אחים שלי..
מה את אוכלת בבוקר? ארוחת בוקר של האולפנא.. בעע...
טעם של מסטיק? יאאאאאאמי מתי הפעם האחרונה שניקית את האוזניים? אתמול איזה צבע היה המנקה של האוזניים? נשאר נקי..
איזה נעליים את לובשת? תנ"כיות שליטהה!! אבל עכשיו ספורט.. מילאת פעם לוטו? לא זכית? הלוואי בכמה? --- הפסדת בהתערבות? כן.. על מה? ארטיק מהשמיניי מעתיקות המבחנים? חלילה וחס ובגרויות? עוד לא הגעתי אליהם..
מ1-10 (10הכי גבוה) כמה אתן נחמדות?
מרכלות (קשקשות)? לשון הרע דבר נורא! איסור גדול מהתורה! [סתם, סתם, אבל הייתי חייבת] כמה זמן לוקח לך להבין בדיחה? שעה.. אני פלורסנטית.. ובדיחה חכמה? גם.. אוהבת ורוד? לא משו איך את מתייחסת לאנשים שאוהבים ורוד? שיערב להם..
כמה כסף בזבזת בשבוע האחרון? כמעט 100.. הייתי שבת שעברה באלון מורה כמה יש לך בחשבון פלא'? 60 בערך.. מרגישה טיפשה? מאודדד
ניצחת פעם בארץ-עיר-חי-צומח-דומם? כן!! יווווהווו.. עיר בד'? דימונה ועכשיו את מרגישה חכמה? מאוד, סוף סוף,...
הלכת לאיבוד? כה.. זה היה הזויייי את יודעת מה זה גונדי? לא.. אכלת כזה פעם? אז עכשיו אני יודעת שזה אוכל... את לובשת נעליים עם שרוכים? בדר"כ לא.. את מגיעה עם הלשון לאף? שנייה, אני אנסה..
יש לך קוביות? לא ופלטה? רק בלילה.. יודעת לנגן על משהו? כה.. על מה?על העצבים
כמה חורים יש לך באוזניים?2 את אוהבת את האוזניים שלך? לא שיש לי ברירה ואת האף? לאאאאא תשני משו בגוף שלך? אף.. גזענית? לא אנטישמית? אם הייתי יכולה.. סתאאאאאם.. טובה בהיסטוריה? וספרות? משתדלת להפנים.. מכירה שירים של ביאליק? כה.. יש לי ברירה? קראת ספרי פילוסופיה סקוטית? לא יש לך חצאית סקוטית? שזה..? היית פעם בסקוטלנד? לא, ב"ה אם היית פעם בסקוטלנד,הייתה לך חצאית סקוטית?-- שברת פעם שיא בהקפצת יויו? לא.. חח.. שברת פעם שיא? של עצמי? מה את שמה בפיתה של פלאפל? קטשופ איזה טעם של ביסלי? גריללל וצי'טוס? כאפה.. [קטשופ] אוהבת חומוס? תלוי מתי.. יש לך פינגווין אקזוטי בחדר? הא?? ושימפנזה? הא?? קראת פעם את ספר דניאל בתנ"ך? ואת עמוס? כה כמהקיבלת בבגרות בתנ"ך,סופי? יש לי עוד זמן.. בעצם לא...
את חושבת שאת חפרנית? כן..
אמרו לך פעם שאת כזאת? כה.. עשית ניתוח אפנדציט? לא, ב"ה תרמת כליה? לא השתילו לך איבר? לא, ב"ה תרמת דם? קטנה מידי תרמו לך דם? לא, ב"ה עשית על האש עם נקניקיות טבעול? לא, ממליצות? אוהבת פתיתים? כן.. כמו כל דבר שראוי למאכל תוקעת גרעפסים בקול? לאאאאא מה הכי מגעיל אותך? ערסים את מגעילה אנשים? משתדלת שלא.. בטוח?
איזה דאורדורנט את משתמשת? אנערף איך קוראים לו.. איזה שמפו? כנ"ל משחקת בבארביות? באאאאארור... גם עכשיו...
ובסוליטר?ובשולה מוקשים? סוליטר שליטהההההה את מכירה את שולה מהמוקשים? כה, נכון חמודה?

שיהיה...

מה המידה שלכן בנעליים? תלוי- בלי מדרסים: 39-40 עם מדרסים: 40-41... איזה בגדים אתם לובשים עכשיו?חולצת שלושת רבע וחצאית.. שיר אהוב: משתנה.. להקה/זמר/ת אהובים:גם כן משתנה.. מקצוע לימוד מועדף:אין
אכלתם פעם סושי?לא... אהבתם?זה נשמע מגעיל.. מה אתם אוהבים בפרוזן?לא אוהבת פרוזן!
כותבים בלוג?לא ויומן? היומן מסע שכתבתי בפולין נחשב?? יש לכם אוסף? של מה? פעם היו לי הרבה אוספים... היום כלום
מי הדמות האהובה שלכם במומינים? מאי!! לאיזה צבע היתם צובעים תשיער? לא הייתי צובעת.. מקסימום חינה מה היתם רוצים לעבוד שתהיו גדולות?אני שוקלת ללמוד קלינאות תקשורת או אדריכלות
נישקת פעם איגואנה? איכס..ממש לא! מה את עושה שאת רואה ג'וק?לוקחת נעל והורגת אותו! ועכבר?כלום.. כמה שעות בלילה את ישנה בממוצע?הרבה... ביומיום איזה 8 בשבת מסוגלת להגיע ל15 ראית היום מישהו שעיצבן אותך?כע..לצערי.. מה את אוכלת בבוקר?משתנה.. טעם של מסטיק?בננה=] מתי הפעם האחרונה שניקית את האוזניים?היום איזה צבע היה המנקה של האוזניים?ללא צבע איזה נעליים את לובשת?כפכפים של נאות מילאת פעם לוטו?כע זכית?כע בכמה?5 שקלים... אני עלובה ממש
הפסדת בהתערבות?כע על מה? הרבה דברים.. מעתיקות המבחנים?חס וחסה!!! ובגרויות?כנ"ל.. יושר זה עיקרון ברזל אצלי!!!!! מ1-10 (10הכי גבוה) כמה אתן נחמדות? תלוי מתי..ותלוי למי.. מרכלות (קשקשות)?משתדלת להימנע מלשון הרע ורכילות
כמה זמן לוקח לך להבין בדיחה?מהר ובדיחה חכמה?מהר אוהבת ורוד?תלוי למה איך את מתייחסת לאנשים שאוהבים ורוד?שיהנו.. כמה כסף בזבזת בשבוע האחרון?לא זוכרת.. כמה יש לך בחשבון פלא'?בסביבות ה60-70 מרגישה טיפשה?ברור...
ניצחת פעם בארץ-עיר-חי-צומח-דומם?כן! עיר בד'?דימונה.. ועכשיו את מרגישה חכמה?לא הלכת לאיבוד?כע את יודעת מה זה גונדי? לא מה זה? אכלת כזה פעם?זה אוכל?? שמישו יסביר מה זה.. את לובשת נעליים עם שרוכים?כע את מגיעה עם הלשון לאף?לא יש לך קוביות?לא ופלטה?לא יודעת לנגן על משהו?כע על מה? חלילית, אורגנית ולומדת על גיטרה... כמה חורים יש לך באוזניים?0 כולם נסתמו.. את אוהבת את האוזניים שלך?אף פעם לא חשבתי על זה.. ואת האף? גם על זה לא חשבתי.. תשני משו בגוף שלך? מה משנה החיצוניות?? אבל אם כבר.. אולי היה נחמד לגבוה עוד כמה ס"מ... גזענית? לא! אנטישמית?לא!! טובה בהיסטוריה? וספרות?כע מכירה שירים של ביאליק?קן לציפור? קראת ספרי פילוסופיה סקוטית?ממש לא יש לך חצאית סקוטית?לא היית פעם בסקוטלנד?לא אם היית פעם בסקוטלנד,הייתה לך חצאית סקוטית?לא שברת פעם שיא בהקפצת יויו?לא שברת פעם שיא?לא מה את שמה בפיתה של פלאפל?ציפס חומוס וסלט.. איזה טעם של ביסלי?פיצה וצי'טוס?גבינה אוהבת חומוס?בערך יש לך פינגווין אקזוטי בחדר?ברור יש לי גם פיל וטרזן קטן.. (ממש לא..) ושימפנזה?לא קראת פעם את ספר דניאל בתנ"ך? ואת עמוס?לא.. כמהקיבלת בבגרות בתנ"ך,סופי? לא סיימתי עם תנ"ך.. עשיתי בנתיים 3 יח"ל מתוך ה5.. השנה נגמור=] את חושבת שאת חפרנית?כן! תואר שני בחפרנות.. אמרו לך פעם שאת כזאת? ת'אמת?לא! עשית ניתוח אפנדציט? ברוך ה' לא.. תרמת כליה?לא השתילו לך איבר?לא תרמת דם?לא תרמו לך דם?לא עשית על האש עם נקניקיות טבעול?לא אוהבת פתיתים?כן תוקעת גרעפסים בקול? משתדלת שלא.. מה הכי מגעיל אותך? קיא את מגעילה אנשים? בדר"כ לא בטוח? אמרתי בדר"כ איזה דאורדורנט את משתמשת? SPEED STICK איזה שמפו? CARELINE משחקת בבארביות? עברנו את הגיל.. ובסוליטר?ובשולה מוקשים? לא את מכירה את שולה מהמוקשים ? כן

isilme

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo98.gif

מה המידה שלכן בנעליים? 39 איזה בגדים אתם לובשים עכשיו? חולצה לבנה וחצאית ירוקה.. נשארתי ככה משבת... שיר אהוב: :| להקה/זמר/ת אהובים: יש יותר מידי... מקצוע לימוד מועדף: כל מקצועות המגמה שלי... (שבעיקרם ביולוגיה וכימיה) אכלתם פעם סושי? לא, אבל ביום שישי בערב הציעו לי. אהבתם? --- מה אתם אוהבים בפרוזן? תותים, בננה, מנגו, קרנבריז, שוקולד ופקאן כותבים בלוג? חלילה וחס! אני לא כותבת בלוג מתוך עיקרון... ויומן? לא.. יש לכם אוסף? של מה? היה פעם.. של טיקטים! מי הדמות האהובה שלכם במומינים? הגרוק
לאיזה צבע היתם צובעים תשיער? אדום, או חום בהיר כזה... מה היתם רוצים לעבוד שתהיו גדולות? רופאה :) נישקת פעם איגואנה? לא
מה את עושה שאת רואה ג'וק? "גייייילללל גייייללל!! יש פה ג'ווווקקקק!!!" ועכבר? יו! איזה חמוד. כמה שעות בלילה את ישנה בממוצע? 5.5 ראית היום מישהו שעיצבן אותך? הו. לא. מה את אוכלת בבוקר? תלוי מה מגישים בארוחת בוקר... טעם של מסטיק? מנטה ירוקה מתי הפעם האחרונה שניקית את האוזניים? לפני שבת
איזה צבע היה המנקה של האוזניים? לא זוכרת... איזה נעליים את לובשת? טבע, שנקרעו לי אתמול!! מילאת פעם לוטו? פעם אחת :) זכית? ב14.40 ש"ח XD בכמה? ^^ הפסדת בהתערבות? כן... לפני שנה בדיוק... אני עדיין חייבת המון גלידות לאנשים... על מה? התערבנו על השם של השבט שלי... מעתיקות המבחנים? לא
ובגרויות? לא עשיתי אף בגרות בינתיים... מ1-10 (10הכי גבוה) כמה אתן נחמדות? תלוי במספר שעות השינה שלי... מרכלות (קשקשות)?משתדלת להימנע.. כמה זמן לוקח לך להבין בדיחה? 0.00003 שניות ובדיחה חכמה? גם. אוהבת ורוד? אהבתי פעם... עכשיו פחות... איך את מתייחסת לאנשים שאוהבים ורוד? נממ.. לא אכפת לי... שיאהבו.. כמה כסף בזבזת בשבוע האחרון? יותר מידי. כמה יש לך בחשבון פלא'? 150 בערך... :/ מרגישה טיפשה? לפעמים ניצחת פעם בארץ-עיר-חי-צומח-דומם? כן!! עיר בד'? דימונה :) ועכשיו את מרגישה חכמה? לא, אני עונה על שאלון!! הלכת לאיבוד? כן, בימים הראשונים שלי הייתי נאבדת בפנימיה... את יודעת מה זה גונדי? הו.. לא
אכלת כזה פעם? לא חושבת
את לובשת נעליים עם שרוכים? לא עכשיו.. את מגיעה עם הלשון לאף? לא.. יש לך קוביות? בבטן?! לא... אני בחורה... ופלטה? גם לא :) יודעת לנגן על משהו? גיטרה ופסנתר, ניסיתי צ'לו, לא הלך לי.
על מה? ^^ כמה חורים יש לך באוזניים? 3 בשמאל, 1 בימין. בעז"ה אני עושה עוד :) את אוהבת את האוזניים שלך? אמממ.. כן.. ואת האף? אמממ... די... תשני משו בגוף שלך? כן גזענית?לא, אני שונאת את כולם באותה מידה בדיוק. אנטישמית? לא חושבת :) טובה בהיסטוריה? וספרות? ממש ממש ממש לא. מכירה שירים של ביאליק? כן קראת ספרי פילוסופיה סקוטית? לא, אבל קראתי את כל כתבי אפלטון, וגם את דקארט. יש לך חצאית סקוטית? אני מחפשת אחת כזאת באופן נואש! אבל יש לי מכנס סוג-של-סקוטי. היית פעם בסקוטלנד? כן, בטעות. אם היית פעם בסקוטלנד,הייתה לך חצאית סקוטית? אין קשר בין הדברים :| שברת פעם שיא בהקפצת יויו? לא, אני גרועה.. שברת פעם שיא? כן, בקריאה מהירה ודיבור מהיר. מה את שמה בפיתה של פלאפל? אני לא אוכלת פלאפל. זה מגעיל. איזה טעם של ביסלי? גריל או בצל וצי'טוס? גבינה :) אוהבת חומוס? לא. יש לך פינגווין אקזוטי בחדר? לא, אבל יש לי ינשוף וקרפד ועכבר וכלב דלמטי! ויונים בחלון.. ושימפנזה? גם לא. קראת פעם את ספר דניאל בתנ"ך? ואת עמוס? דניאל כן, עמוס לא. כמהקיבלת בבגרות בתנ"ך,סופי? אני לא יודעת... אני מניחה שיהיה גבוה... (אני עושה 2 יחידות..
) את חושבת שאת חפרנית? לפעמים אמרו לך פעם שאת כזאת? אמממ... אמרו לי שאני מדברת יותר מידי... אני מניחה שזה כמו חפרנית.. עשית ניתוח אפנדציט? לא ב"ה.. תרמת כליה? לא
השתילו לך איבר? לא
תרמת דם? לא... תרמו לך דם? גם לא.. עשית על האש עם נקניקיות טבעול? כן... אבל לא אכלתי מהן... הכנתי לאחרים.. אוהבת פתיתים? כן :), אבל לא של הפנימיה. תוקעת גרעפסים בקול? גם לא בשקט. אני לא יודעת לעשות את זה!! מה הכי מגעיל אותך? יש הרבה דברים... אני נגעלת מהר.. את מגעילה אנשים? משתדלת שלא.. בטוח? נראה לי
איזה דאורדורנט את משתמשת? ליידי ספיד סטיק.. איזה שמפו? עכשיו יש לי הרבל אסנס.. כי שכחתי את ההד אנד שולדרס בבית.. משחקת בבארביות? לא. ובסוליטר?ובשולה מוקשים? בסוליטר עכביש לפעמים.. בשולה המוקשים לא.. את מכירה את שולה מהמוקשים? ברור!! זאת הסמיילי הזאת שמעל לקוביות!! XD

יאללה. ../images/Emo13.gif

מה המידה שלכן בנעליים? 39 איזה בגדים אתם לובשים עכשיו? סרפן שחור קצר ומתחתיו חולצה לבנה וחצאית לבנה ארוכה. שיר אהוב: יש הרבה.
להקה/זמר/ת אהובים: גאנז, יהודית רביץ, ועוד הרבה. [לא, לא רק רוק.
] מקצוע לימוד מועדף: אומנות [או נמות!!!] אכלתם פעם סושי? כן. אהבתם?
מה אתם אוהבים בפרוזן? מעולם לא אכלתי פרוזן.
כותבים בלוג? כן. ויומן? כשיוצא לי.
יש לכם אוסף? של מה? כן, של בובות! יש לי 22 בובות, בעיקר בובות חרסינה, אבל יש לי גם מעץ ואחת מפרווה.
מי הדמות האהובה שלכם במומינים? סנופקין!
לאיזה צבע היתם צובעים תשיער? הייתי עושה פסים בלונדיניים.. מה היתם רוצים לעבוד שתהיו גדולות? משהו בעיצוב [גרפי, פנים או משהו כזה..] או במוזיקה.
נישקת פעם איגואנה?
מה את עושה שאת רואה ג'וק? רודפת אחריו. [כן כן, תשאלו את דןדן.] ועכבר? מרימה את הרגליים מהרצפה.
כמה שעות בלילה את ישנה בממוצע? 6.5.. ראית היום מישהו שעיצבן אותך? כן. מה את אוכלת בבוקר? קורנפלקס עם חלב.
טעם של מסטיק? מנטה מתי הפעם האחרונה שניקית את האוזניים? יום שני.. איזה צבע היה המנקה של האוזניים? לבן! איזה נעליים את לובשת? קרוקסס, כרגע, אבל יש לי גם שורש וכפכפים תנכיים.
מילאת פעם לוטו? לא. זכית? כן!
עשיתי במקום אבא וזכיתי ב5 ש"ח.. בכמה? 5! הפסדת בהתערבות? כן.. ומאז אני לא מתערבת! על מה? לא זוכרת.. זה היה בכיתה ה'. מעתיקות המבחנים? לא. ובגרויות? לא. [איך בדיוק?!] מ1-10 (10הכי גבוה) כמה אתן נחמדות? 6 מרכלות (קשקשות)? כשיוצא.. לא בכוונה. כמה זמן לוקח לך להבין בדיחה? תלוי איזו בדיחה זאת.. בד"כ חצי שניה. ובדיחה חכמה? מממ.. תלוי עד כמה היא חכמה. אוהבת ורוד? כן.
איך את מתייחסת לאנשים שאוהבים ורוד? כמו כל אדם אחר.. כמה כסף בזבזת בשבוע האחרון? 15..? כמה יש לך בחשבון פלא'? החודש היה לי 54.90!!!
מרגישה טיפשה? לא.... ניצחת פעם בארץ-עיר-חי-צומח-דומם? חח כן.
עיר בד'? דימונה! ועכשיו את מרגישה חכמה? לא.. הלכת לאיבוד? חח כן.. את יודעת מה זה גונדי? שמעתי על זה פעם.. אכלת כזה פעם?
לא נראה לי! את לובשת נעליים עם שרוכים? שונאת נעליים עם שרוכים. שונאת. את מגיעה עם הלשון לאף? לא. יש לך קוביות? לא. ופלטה? לא. יודעת לנגן על משהו? חח כן! על מה? חלילית, אורגנית, פסנתר, דרבוקה וחליל צד, בשאיפה ללמוד מתישהו גיטרה. כמה חורים יש לך באוזניים? 0. את אוהבת את האוזניים שלך? חח יש לי אוזניים מוזרות.
ואת האף? כן, אני הכי אוהבת את האף שלי!!! [באמת!!!!] תשני משו בגוף שלך? כן.. גזענית? לא. טוב, בעצם כן. אנטישמית?
חס ושלום!!! טובה בהיסטוריה? וספרות? היסטוריה סבירה, ספרות אני לא לומדת.
מכירה שירים של ביאליק? "קן לציפור" נחשב?.. קראת ספרי פילוסופיה סקוטית?
שונאת!!! יש לך חצאית סקוטית? לא. היית פעם בסקוטלנד? לא. א"י הקדושה!!!
אם היית פעם בסקוטלנד,הייתה לך חצאית סקוטית? לא. לא נכנעת לתכתיבים אופנתיים.
שברת פעם שיא בהקפצת יויו? לא. שברת פעם שיא? כן!!! 161 שניות בשולה המוקשים-מומחה!!! מה את שמה בפיתה של פלאפל? סלט, טחינה וצ'יפס. איזה טעם של ביסלי? גריל. וצי'טוס? מממ.. לא מתה על צ'יטוס. אוהבת חומוס? אכיל, בואו נגיד ככה.
יש לך פינגווין אקזוטי בחדר? לא. ושימפנזה? לא. קראת פעם את ספר דניאל בתנ"ך? ואת עמוס? חח ניסיתי.
כמה קיבלת בבגרות בתנ"ך,סופי? 78.
את חושבת שאת חפרנית? חח כן כן כן!! אמרו לך פעם שאת כזאת? כן!!! עשית ניתוח אפנדציט? לא. תרמת כליה? לא. השתילו לך איבר? ב"ה לא. תרמת דם? לא. תרמו לך דם? לא. עשית על האש עם נקניקיות טבעול? לא. אוהבת פתיתים? לא. תוקעת גרעפסים בקול? כשאני לבד ברחוב באמצע הלילה ויוצא לי-אני לא מתביישת
מה הכי מגעיל אותך? מממ.. חיה דרוסה באמצע הכביש עם כל המעיים והאיברים הפנימיים ו..
את מגעילה אנשים? לפעמים.
בטוח? כן. איזה דאורדורנט את משתמשת? עכשיו הוואי-My First Love, איזה ריח טוב!!! איזה שמפו? הד אנד שולדרס. משחקת בבארביות? לא, כבר כמה שנים טובות. ובסוליטר?ובשולה מוקשים? חח כן!!! מכורה לשולה המוקשים! את מכירה את שולה מהמוקשים? ^^

hili2006

New member
ושוב...

מה המידה שלכן בנעליים? הממ 42..
איזה בגדים אתם לובשים עכשיו? מכנס וחולצה שיר אהוב: אני שוב מתאהב- שלומי בראל להקה/זמר/ת אהובים: שלומי בראל מקצוע לימוד מועדף: אנגלית אכלתם פעם סושי? לא אהבתם? מה אתם אוהבים בפרוזן? לא אוהבת פרוזן.. האמת לא אכלתי את זה מעולם... כותבים בלוג? כן ויומן? כן יש לכם אוסף? של מה? אל תצחקו אבל.. של שקיות... מי הדמות האהובה שלכם במומינים? מאי הקטנה!!! לאיזה צבע היתם צובעים תשיער? לא הייתי צובעת אותו.. מה היתם רוצים לעבוד שתהיו גדולות? סופרת נישקת פעם איגואנה? חחחח בטח!! (לא!!) מה את עושה שאת רואה ג'וק? קודם כל דופקת צרחה ואחכ רצה בדילוגי ענק לתפוס תקיי 300 ועכבר? אוי.. עוד לא קרה לי.. נראה לי שאני פשוט אתעלף... כמה שעות בלילה את ישנה בממוצע? 6.. ראית היום מישהו שעיצבן אותך? הממ לא במיוחד מה את אוכלת בבוקר? משו מתוק וחלב.. טעם של מסטיק? איכס לא אוכלת מסטיקים!! מתי הפעם האחרונה שניקית את האוזניים? חח הבוקר איזה צבע היה המנקה של האוזניים? הממ לבן.. איזה נעליים את לובשת? אני נועלת נעליים למעשה.. ויש לי את השורש שלי!!
מילאת פעם לוטו? הממ נתנו לי לסמן משבצות.. זה נחשב?.. זכית? חח לא נראה לי בכמה? הפסדת בהתערבות? בכיתה א או משו כזה.. התעברות על חצ ישקל מסכן על מה? לא זוכרת אבל מאז אני כל הזמן צודקת ואסור להתערב איתי!! אתן מוזמנות לשאול את חברות שלי!! מעתיקות המבחנים? לא ובגרויות? גם אם הייתי מעתישה במבחנים לא הייתי מעתיקה בבגרויות בגלל הפחד.. מ1-10 (10הכי גבוה) כמה אתן נחמדות? מרכלות (קשקשות)? כמה זמן לוקח לך להבין בדיחה? ובדיחה חכמה? אוהבת ורוד? איך את מתייחסת לאנשים שאוהבים ורוד? כמה כסף בזבזת בשבוע האחרון? כמה יש לך בחשבון פלא'? מרגישה טיפשה? ניצחת פעם בארץ-עיר-חי-צומח-דומם? עיר בד'? ועכשיו את מרגישה חכמה? הלכת לאיבוד? את יודעת מה זה גונדי? אכלת כזה פעם? את לובשת נעליים עם שרוכים? את מגיעה עם הלשון לאף? יש לך קוביות? ופלטה? יודעת לנגן על משהו? על מה? כמה חורים יש לך באוזניים? את אוהבת את האוזניים שלך? ואת האף? תשני משו בגוף שלך? גזענית? אנטישמית? טובה בהיסטוריה? וספרות? מכירה שירים של ביאליק? קראת ספרי פילוסופיה סקוטית? יש לך חצאית סקוטית? היית פעם בסקוטלנד? אם היית פעם בסקוטלנד,הייתה לך חצאית סקוטית? שברת פעם שיא בהקפצת יויו? שברת פעם שיא? מה את שמה בפיתה של פלאפל? איזה טעם של ביסלי? וצי'טוס? אוהבת חומוס? יש לך פינגווין אקזוטי בחדר? ושימפנזה? קראת פעם את ספר דניאל בתנ"ך? ואת עמוס? כמהקיבלת בבגרות בתנ"ך,סופי? את חושבת שאת חפרנית? אמרו לך פעם שאת כזאת? עשית ניתוח אפנדציט? תרמת כליה? השתילו לך איבר? תרמת דם? תרמו לך דם? עשית על האש עם נקניקיות טבעול? אוהבת פתיתים? תוקעת גרעפסים בקול? מה הכי מגעיל אותך? את מגעילה אנשים? בטוח? איזה דאורדורנט את משתמשת? איזה שמפו? משחקת בבארביות? ובסוליטר?ובשולה מוקשים? את מכירה את שולה מהמוקשים?

hili2006

New member
בטעות שלחתי לפני שסיימתי.. ../images/Emo163.gif

מה המידה שלכן בנעליים? הממ 42..
איזה בגדים אתם לובשים עכשיו? מכנס וחולצה שיר אהוב: אני שוב מתאהב- שלומי בראל להקה/זמר/ת אהובים: שלומי בראל מקצוע לימוד מועדף: אנגלית אכלתם פעם סושי? לא אהבתם? מה אתם אוהבים בפרוזן? לא אוהבת פרוזן.. האמת לא אכלתי את זה מעולם... כותבים בלוג? כן ויומן? כן יש לכם אוסף? של מה? אל תצחקו אבל.. של שקיות... מי הדמות האהובה שלכם במומינים? מאי הקטנה!!! לאיזה צבע היתם צובעים תשיער? לא הייתי צובעת אותו.. מה היתם רוצים לעבוד שתהיו גדולות? סופרת נישקת פעם איגואנה? חחחח בטח!! (לא!!) מה את עושה שאת רואה ג'וק? קודם כל דופקת צרחה ואחכ רצה בדילוגי ענק לתפוס תקיי 300 ועכבר? אוי.. עוד לא קרה לי.. נראה לי שאני פשוט אתעלף... כמה שעות בלילה את ישנה בממוצע? 6.. ראית היום מישהו שעיצבן אותך? הממ לא במיוחד מה את אוכלת בבוקר? משו מתוק וחלב.. טעם של מסטיק? איכס לא אוכלת מסטיקים!! מתי הפעם האחרונה שניקית את האוזניים? חח הבוקר איזה צבע היה המנקה של האוזניים? הממ לבן.. איזה נעליים את לובשת? אני נועלת נעליים למעשה.. ויש לי את השורש שלי!!
מילאת פעם לוטו? הממ נתנו לי לסמן משבצות.. זה נחשב?.. זכית? חח לא נראה לי בכמה? הפסדת בהתערבות? בכיתה א או משו כזה.. התעברות על חצ ישקל מסכן על מה? לא זוכרת אבל מאז אני כל הזמן צודקת ואסור להתערב איתי!! אתן מוזמנות לשאול את חברות שלי!! מעתיקות המבחנים? לא ובגרויות? גם אם הייתי מעתישה במבחנים לא הייתי מעתיקה בבגרויות בגלל הפחד..
מ1-10 (10הכי גבוה) כמה אתן נחמדות? לא אני יכולה להגיד מרכלות (קשקשות)? המווון חחח כמה זמן לוקח לך להבין בדיחה? דווקא מהר... ובדיחה חכמה? חח תלוי בבדיחה.. אוהבת ורוד? לא איך את מתייחסת לאנשים שאוהבים ורוד? יש לי חברה נורא טובה שחולה על ורוד! הכל!! אצלה ורוד! כמה כסף בזבזת בשבוע האחרון?0.00 ש"ח כמה יש לך בחשבון פלא'? הפלא שלי חסום.. חחח מרגישה טיפשה? לפעמים ניצחת פעם בארץ-עיר-חי-צומח-דומם? כןן! עיר בד'? דימונה!!
ועכשיו את מרגישה חכמה? חח כע
הלכת לאיבוד? כן את יודעת מה זה גונדי? לא.. אכלת כזה פעם? --- את לובשת נעליים עם שרוכים? נועלת.. נעלי ספורט כן.. ואני חושבת לקנות אולסטאר.. (כדאי לי?..) את מגיעה עם הלשון לאף? לא!
וזה מתסכל נורא! יש לך קוביות?לא ב"ה ולא היו לי
ופלטה? כנל.. יודעת לנגן על משהו? הממ קצת על דרבוקה.. חח על מה? (למעלה..) כמה חורים יש לך באוזניים? היו פעם שניים שנסתמו.. את אוהבת את האוזניים שלך? חחחחחחחחחחחחח ואת האף? חחחחחח קרועים... תשני משו בגוף שלך? לא נראה לי.. גזענית? לא אנטישמית? חח לא טובה בהיסטוריה? וספרות? ספרות כן היסטוריה לא.. אבל באמת שזה רק בגלל המורה!! מכירה שירים של ביאליק? כן קראת ספרי פילוסופיה סקוטית? הממ תנו לי להיזכר שניה... (לא!!) יש לך חצאית סקוטית?לא היית פעם בסקוטלנד? לא הייתי בחול אם היית פעם בסקוטלנד,הייתה לך חצאית סקוטית? לא נראה לי.. שברת פעם שיא בהקפצת יויו? אני לא יודעת להקפית יויו!!
שברת פעם שיא? הממ נראה לי שכן מה את שמה בפיתה של פלאפל? חח סלט חמוצים פלאפל ציפס
והכי חשוב..-- עמבה
איזה טעם של ביסלי? פיצה וצי'טוס? גבינה אוהבת חומוס? יאפ.. יש לך פינגווין אקזוטי בחדר? חחח לא ושימפנזה? נו... קראת פעם את ספר דניאל בתנ"ך? ואת עמוס? לא.. כמהקיבלת בבגרות בתנ"ך,סופי? בביקאות.. לא זוכרת.. 80 +- את חושבת שאת חפרנית? אני יכולה להיות.. חחח אמרו לך פעם שאת כזאת? פעם או פעמיים.. עשית ניתוח אפנדציט? לא.. תרמת כליה? לא השתילו לך איבר? ב"ה לא.. תרמת דם? לא.. תרמו לך דם? לא.. עשית על האש עם נקניקיות טבעול? חחח לא אוהבת פתיתים?נחמד.. תוקעת גרעפסים בקול? איכסססס לא!!!!!!!!! מה הכי מגעיל אותך? הממ... השאלה הנ"ל?.. את מגעילה אנשים? לא נראה לי.. בטוח? חח כע איזה דאורדורנט את משתמשת?דאודורנט נושם של קארליין.. איזה שמפו? כיף משחקת בבארביות? חחח לא ובסוליטר?ובשולה מוקשים? כן את מכירה את שולה מהמוקשים? כן! אני הייתי זו שהסברתי כולן מה צריך לעשות!!

אלעריש

New member
וואו. אם זה עם צינזור.. מה היה מקורי..

בס"ד טופ :D ככה: שעת ההתחלה: 20:27 שם: אושרית תאריך לידה: ו' כסליו מזל: קשת מין: זכר [חחחח.. מי לומד באולפנא? :D ] גובה: לא בדקתי.. צבע עיניים: חומות מיקום: בנימין איפה נולדת: ארץ הקודש נכשלת במקצוע? ? ביצפר: מעלה לבונה- כבווווד! מעשנת?: חלילה שותה?: חלילה וחס צבע אהוב: כתום ולבן חיות אהובות: תוכים מי החברים הכי טובים שלך?: שמות? רחלי, שחר הכית מישהו?: לא.. עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון?: תמר.. [באמת אומר לכם משו?] מישהו נתן לך סטירה?: ? ... באינטרנט הרבה?: בעיקר באולפנא.. ביישן?: ***ביישנית!!!! **** מתקלח?: רק לכבוד ר"ח. סתם, למה נראה לכם? שונא ביצפר?: לא, מתה עליו
יש לך חיים?: דאאאא.. באמת? עד כמה אתה בוטח באנשים?: בטוחת בקב"ה שיקרת לחברים הכי טובים שלך?: אולי, לצערי.. יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות?: כן.. תעשה צניחה חופשית?: האמת, בא לי ממש.. אבל תביאו לי כסף.. אוהב לרקוד?: לא.. =\ היית בחו"ל?: עוד לא, ב"ה.. סילקו אותך מביצפר?: בחיים לא. חננה שכמוני =\ השעו אותך?: לא.. היית רוצה לגור במקום אחר?: אולי, כן. בישוב אחר.. אתה מפונק?: אומרים שלא, אני חשה שכן... שתייה מועדפת?: מים שותה מים?: סתכלו למעלה! באיזו משחת שיניים אתה משתמש?: קולגייט.. זה באמת מעניין!??!
יש לך פלאפון?: כן, רוצים ת'מספר? [סתם...] אתה מודל לחיקוי?: לא מה אתה לובש הכי הרבה?: טוניקות.. פירסינגים?: מה זה? קעקועים?: כנ"ל אוהב להצטלם?: לפעמים.. אתה שזופה?: כן, מאוד.. כושית
מתעצבן בקלות?: לצערי... התחלת שמועה על מישהו?: לא שידוע לי.. יש לך קו טלפון משלך?: לא.. [איזה עירוניסטית השאלה הזו..
סתם..] יש לך בריכה פרטית?: ברורררררררר.. מה השאלה.. [או של-א..] אחים ואחיות?: אין.. מסתדר עם אמאבא?: משתדלת.. מסתדר עם האחים?: - איך אתה מוציא כעס?: בכרית..
חחחחחחח.. או שלא.. ברחת פעם מהבית? לא.. חולמ בהקיץ?: לא.. מה היית רוצה?: משיח מה הפרחים המועדפים עליך?: יש כאלה? חחחח.. אתה חצוף?: ממממ.. האמת שלא..
קיץ או חורף?: אביב אתה נהנה להתלכך?: לא איך הפופיק שלך?: - מה מספר המזל שלך?: - איך השיער שלך נראה עכשיו?: צמה סינית, נשאר משבת.. תוכל להיות צמחוני?: בחיים לא!.. איך את נראית?: שאלה טובה.. כמה צלצולים אתה מחכה לפני שאתה עונה לטלפון?: 2 בד"כ.. יפה?: ? למי אתה דומה יותר- אבא או אמא?: שילוב.. בוכה הרבה?: - באיזה משפט אתה משתמש הכי הרבה בטלפון?: ה-ג-ז-מ-ו-ת! [כאילו.. זה המשפט
] מתי הפעם האחרונה שהקאת?: מזמן.. במין הנשי, בלונדינית או ברונטית?: ? איזה מראה יש לחדר שלך?: המתנחל המצוי.. איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו?: אין איך אתה מרגיש עכשיו?: ב"ה, הכי טוב שיש :D מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה?: ?... עם מה אתה ישן?: עם עצמי... האם הפיצו עלייך שמועה?: כן
במה אתה נוהג?: באוטו.. אתה ילדה של אבא או אמא?: אמא
מתי בפעם האחרונה בכית בביצפר?: בכיתה א', וגם זה בספק.. מה עשית היום? נהנתי מהשבת עוד קצת עלי: אתה מאמין בגורל?: לא מתעזקת.. קור או חום? חום לישון או לקום? לישון חוף או הרים? חוף קרמבו או שוקו? קרמבו מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? "מודה אני" מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה נירדם? "שמע ישראל" את מי היית לוקח לאי בודד? סידור אם היית חייה איזה חייה היית? ציפור איזה שפות אתה מדבר? עברית [דאאאאאאא..], אנגלית וצרפתית בן-אדם של לילה או יום? יום רגיש לדיגדוגים? מאוווד.. מה היום הכי גרוע בחיים שלך? שבת מה היום הכי טוב בחיים שלך? החתונה שלי.. [שעוד לא הייתה.. חחחח..] מה הדבר הכי חשוב לך? בית-מקדש על מה אתה חושב לפני שאתה הולך לישון? מה שעשיתי היום.. ממה אתה הכי פוחד? - המקום האהוב לחופשה? הצפוווון
טעם גלידה אהוב? וניל ממתק אהוב? שוקולד מכונית? - חג? חנוכההההההה
תוכנית אהובה בטלויזיה? ב"ה, לא רואה מילה אהובה? ה-ג-ז-מ-ו-ת! חחחחחחח..
דיסק אהוב? אודי דוידי הייתה לך שיחה רצינית? המון פעמים חיבקת מישהו? בטח... גרמת למישהו לצחוק? כע..
הרגשת טיפש? - דיברת עם מישהו שאתה אוהב? עכשיו..
התגעגעת למישהו? כן.. להרבה.. האם אי פעם: נשארת בבית ביום שישי בערב כי התחשק לך? כן.. ראית את מגדל אייפל? לא שיחקת מונופול? לא עשית אמבטיית קצף? כן ניסית דיאטה? לא הייתה לך תאונת דרכים? לא ב"ה רכבת על פיל? לא נישארת ער כל הלילה? כן פחדת מהחושך? לא שיקרת? כן פגשת סלבריטי? לא עברת על החוק וניתפסת? לא נרדמת בשיעור? כן.. מה השעה? 20:50.. אבל זה בין שיחות באייסיקיו...

isilme

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo98.gif

שעת ההתחלה: 20:43 שם: הדר תאריך לידה: כ' אדר א'. מזל: דגים מין:נקבה גובה:1.61 צבע עיניים:ירוק מיקום:כ'6. כיתת המחשבים הנסגדת. איפה נולדת: בסורוקה :) נכשלת במקצוע? כע.. מחשבים! ביצפר: התיכון למדעים ואומנויות. מעשנת?: לא שותה?: לא צבע אהוב: ירוק חיות אהובות: חמוס! מי החברים הכי טובים שלך?: שאלה קשה... הכית מישהו?: ברור... יש לי אח קטן... חייבים לחנך אותו איכשהו..
עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון?: עם שמר נוית רוני ואבישי מישהו נתן לך סטירה?: וואו.. בגן חברה שלי נתנה לי אחת... באינטרנט הרבה?: יחסית- כן. ביישן?: קצת, תלוי בנסיבות. מתקלח?: מידי פעם.. אתם יודעים.. שונא ביצפר?: לא יש לך חיים?: בהחלט. עד כמה אתה בוטח באנשים?: מעט מאוד. שיקרת לחברים הכי טובים שלך?: חחחחח...
כן!!! (נויתי
) יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות?: אולי.. תלוי איזה אנשים.. תעשה צניחה חופשית?: לא חושבת... אוהב לרקוד?: לא!! היית בחו"ל?: יאפ. סילקו אותך מביצפר?: עוד לא.. :) השעו אותך?: גם לא. היית רוצה לגור במקום אחר?: אמממ... כיף לי בפנימיה.. אתה מפונק?: הייתי מפונקת מאוד.. עכשיו פחות.. שתייה מועדפת?: שוקו שותה מים?: כן, בד"כ. באיזו משחת שיניים אתה משתמש?: קולגייט נדמה לי... יש לך פלאפון?: אכן אתה מודל לחיקוי?: XD יש טוענים שכן... מה אתה לובש הכי הרבה?: בגדים פירסינגים?: אני רוצה נזם... קעקועים?: לא לא לא לא!!! אוהב להצטלם?: לא במיוחד.. גם לא סולדת מזה... אתה שזופה?: כן.. (סליחה, לא שזופה, שחורה.) מתעצבן בקלות?: לא התחלת שמועה על מישהו?: אוה.. לא
יש לך קו טלפון משלך?: בחדר יש לנו :) יש לך בריכה פרטית?: חחחח.. אמורה להיות פה אחת.. אבל לא.. אחים ואחיות?: אח :) מסתדר עם אמאבא?: בד"כ. מסתדר עם האחים?: בד"כ. איך אתה מוציא כעס?: בוכה. ברחת פעם מהבית? כן.. כשהייתי קטנה.. ואז עליתי לגג וכולם חיפשו אותי... חולמ בהקיץ?: כן :) מה היית רוצה?: שחברים שלי יבואו אליי לבקר!! מה הפרחים המועדפים עליך?: אירוסים אתה חצוף?: לא קיץ או חורף?: חורף
אתה נהנה להתלכך?: תלוי מתי... לא כשאני אוכלת... איך הפופיק שלך?: לא בדקתי.
מה מספר המזל שלך?: 2 איך השיער שלך נראה עכשיו?: מבולגן לגמרי, אבל זה לא אכפת לי במיוחד.. תוכל להיות צמחוני?: כן, אם הרופא היה מאשר לי איך את נראית?: אנושית למדי אני מניחה... כמה צלצולים אתה מחכה לפני שאתה עונה לטלפון?: עד שאני מגיעה אליו.. יפה?: לאאא!!!! למי אתה דומה יותר- אבא או אמא?: כל צד משייך אותי אליו.. בוכה הרבה?: לא.. באיזה משפט אתה משתמש הכי הרבה בטלפון?: האלווו המפורסם שלי... מתי הפעם האחרונה שהקאת?: לא זוכרת...
במין הנשי, בלונדינית או ברונטית?: ?! איזה מראה יש לחדר שלך?: אחת לאורך על הקיר, ואחת לרוחב איפה שהכיורים איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו?: שעון ועגילים איך אתה מרגיש עכשיו?: בסדר.. כואב לי הגב... מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה?: לפני כמה שבועות... עם מה אתה ישן?: עם שמיכה.. כרית.. אתם יודעים... האם הפיצו עלייך שמועה?: אמממ... לא נראה לי...
במה אתה נוהג?: בימבה! אתה ילדה של אבא או אמא?: של שניהם :) מתי בפעם האחרונה בכית בביצפר?: בתחילת שנה.. מה עשית היום? ישנתי, אכלתי, הסתובבתי עם עדי, הכנתי עבודה בלה"ב.. עוד קצת עלי: אתה מאמין בגורל?: לא קור או חום? קור. לישון או לקום? לישון!! חוף או הרים? הרים קרמבו או שוקו? שוקו
מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? מתיישבת על המיטה מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה נירדם? מכבה את המנורה הקטנה את מי היית לוקח לאי בודד? לא מדברים על זה
אם היית חייה איזה חייה היית? פיל. איזה שפות אתה מדבר? עברית אנגלית וטיפ-טיפה גרמנית בן-אדם של לילה או יום? לילה רגיש לדיגדוגים? מאוווודד מה היום הכי גרוע בחיים שלך? היו כמה... כשחושבים עליהם לעומק.. הם לא היו גרועים כ"כ. מה היום הכי טוב בחיים שלך? היו יותר מידי :) מה הדבר הכי חשוב לך? האנשים שסביבי. על מה אתה חושב לפני שאתה הולך לישון? על מה שאני צריכה לעשות מחר ממה אתה הכי פוחד? מלהיות לבד המקום האהוב לחופשה? נהריה XD טעם גלידה אהוב? ריבת חלב! ממתק אהוב? שוקולד איכותי :) מכונית? נקודה רגישה... חג? אני אוהבת את כולם :) תוכנית אהובה בטלויזיה? לא רואה טלוויזיה מתוך עיקרון. מילה אהובה? "אכן כן" דיסק אהוב? אמממ.. יש כמה :) הייתה לך שיחה רצינית? תגדירו רצינית... חיבקת מישהו? לפני כמה שעות, את עדי. גרמת למישהו לצחוק? לפני כמה שעות, לענבר ובר. הרגשת טיפש? היום בצהריים דיברת עם מישהו שאתה אוהב? אני עושה את זה עכשיו :) התגעגעת למישהו? אני עדיין מתגעגעת... האם אי פעם: נשארת בבית ביום שישי בערב כי התחשק לך? כן ראית את מגדל אייפל? לא שיחקת מונופול? אני לא אמורה להודות בזה, אבל כן :) עשית אמבטיית קצף? כן :) ניסית דיאטה? לא שזכור לי... הייתה לך תאונת דרכים? לפני חודש... רכבת על פיל? לא.. נישארת ער כל הלילה? כן :) פחדת מהחושך? אני עדיין פוחדת... שיקרת? קורה לפעמים.. פגשת סלבריטי? חחחח... כן... עברת על החוק וניתפסת?
לא. נרדמת בשיעור? ביום חמישי... נרדמתי בהיסטוריה.. ואז המורה בא להעיר אותי! מה השעה?21:01

אניאניאני ../images/Emo9.gif

שעת ההתחלה: 21:58 שם: נוית.
תאריך לידה: כ"ז אלול התשנ"א. מזל: בתולה.. מין: נקבה, כאילו..
גובה: 1.63! צבע עיניים: חום דבש [חשה מיוחדת.
] מיקום: מול המחשב. ^_^ איפה נולדת: נהריה. נכשלת במקצוע? ברוררר ביצפר: אולפנת סגולה קריית מוצקין. מעשנת?:
שותה?:
צבע אהוב: סגול.
חיות אהובות:
מי החברים הכי טובים שלך?: אוסי, הדר, רוני, אביעד, אבישי ויש עוד כמה.
הכית מישהו?: ברור. ^_^ עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון?: הדר ואביעד.
מישהו נתן לך סטירה?: כן. באינטרנט הרבה?: חח חסר לי אם לא.
ביישן?: קצת.
מתקלח?: לא, מה פתאום.
שונא ביצפר?: חיה איתו.
יש לך חיים?: כן.
עד כמה אתה בוטח באנשים?: אני נאיבית. זה אומר הכל. שיקרת לחברים הכי טובים שלך?: כן.. יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות?: חח כן.
תעשה צניחה חופשית?: לאאאא אוהב לרקוד?: כן ^_^ היית בחו"ל?: לא. סילקו אותך מביצפר?: לא! השעו אותך?: לא! אני ילדה טובה! היית רוצה לגור במקום אחר?: כן. אתה מפונק?: כן.
שתייה מועדפת?: ספרייט/תותבננה שותה מים?: כן.
באיזו משחת שיניים אתה משתמש?: בד"כ קולגייט.. יש לך פלאפון?: כן.
אתה מודל לחיקוי?: לא שידוע לי.. מה אתה לובש הכי הרבה?: חולצות תלבושת.
פירסינגים?:
קעקועים?:
אוהב להצטלם? לא.: אתה שזופה?:
הלוואי!!!! מתעצבן בקלות?: לעיתים.. התחלת שמועה על מישהו? לא. יש לך קו טלפון משלך?: לא. יש לך בריכה פרטית?:
עליתם עליי! אחים ואחיות?: אחים ואחות. :) מסתדר עם אמאבא?: לא ממש.. מסתדר עם האחים?: כן. :) איך אתה מוציא כעס?: על האורגנית.. ברחת פעם מהבית? לא. חולמ בהקיץ?: כן.
מה היית רוצה?: להתחתן, להוכיח לעולם שצדקתי ולהכיר המונמונמון אנשים.
מה הפרחים המועדפים עליך?: לא מתלהבת מפרחים במיוחד.. אתה חצוף?: לא.. קיץ או חורף?: חורף!
אתה נהנה להתלכך?: לא.. איך הפופיק שלך?: מתחת לבגדים.
מה מספר המזל שלך?: --- איך השיער שלך נראה עכשיו?: חצי קוקו אסוף בקליפס. תוכל להיות צמחוני?: לאא!!!!! איך את נראית?: בסיידר.. סבירה.
כמה צלצולים אתה מחכה לפני שאתה עונה לטלפון?: 3 יפה?: מי, אני? לעעעע למי אתה דומה יותר- אבא או אמא?: לאף אחד.
בוכה הרבה?: כן באיזה משפט אתה משתמש הכי הרבה בטלפון?: "תקשיבבבב/יייייי" מתי הפעם האחרונה שהקאת?: שנה שעברה.. לא זוכרת מתי בדיוק.. במין הנשי, בלונדינית או ברונטית?: ברונטית, כאילו.... ^_^ איזה מראה יש לחדר שלך?: חמים ונעים.. ומבולגן.
איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו?: צמיד סגול של ראש יהודי [..?] איך אתה מרגיש עכשיו?: קצת עייפה.. מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה?: אממממ.. לפני חודש. עם מה אתה ישן?: עם כרית ושמיכה ^_^ האם הפיצו עלייך שמועה?: כן. במה אתה נוהג?: בבמיבה.
אתה ילדה של אבא או אמא?: של אחותי.
מתי בפעם האחרונה בכית בביצפר?: ביום שלישי.. מה עשית היום? הייתי בשבת מדרשה!!! עוד קצת עלי: אתה מאמין בגורל?: לא ממש.. קור או חום? קור! לישון או לקום?
חוף או הרים? חוף קרמבו או שוקו? שוקו!!! מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? "מודה אני". מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה נירדם? קריאת שמע שעל המיטה. את מי היית לוקח לאי בודד?
אם היית חייה איזה חייה היית? ציפור.. איזה שפות אתה מדבר? עברית, אנגלית, קצת ספרדית וקצת הונגרית.
בן-אדם של לילה או יום? לילה רגיש לדיגדוגים? אוי, שלא תעיזו.
מה היום הכי גרוע בחיים שלך? מעדיפה שלא לזכור! מה היום הכי טוב בחיים שלך? הווו.
מה הדבר הכי חשוב לך? הדבר? הספרים שלי והדיסקים שלי! על מה אתה חושב לפני שאתה הולך לישון? "יש לי חיים כ"כ כ"כ טובים.." ממה אתה הכי פוחד? מהקב"ה. המקום האהוב לחופשה? עיה"ק ירושלים.
טעם גלידה אהוב? וניל. ממתק אהוב? דובשניות.
מכונית? פג'ו 407!
חג? מממ.. שמחתורה. תוכנית אהובה בטלויזיה? חחחחחחחחח עזבו.. מילה אהובה? יהודי.
דיסק אהוב? יש כ"כ הרבה! הייתה לך שיחה רצינית? ברור.. המון. חיבקת מישהו? חח כן, היום.
גרמת למישהו לצחוק? כן, היום!!!
הרגשת טיפש? כן.. דיברת עם מישהו שאתה אוהב? כן.
התגעגעת למישהו? כן.. האם אי פעם: נשארת בבית ביום שישי בערב כי התחשק לך? לא התחשק לי מעולם.. ראית את מגדל אייפל? בתמונה.
שיחקת מונופול? ברוררר עשית אמבטיית קצף? כן.
ניסית דיאטה? כן.. הייתה לך תאונת דרכים? אעעעע די, כמעט.
רכבת על פיל? לא. נישארת ער כל הלילה? כן. פחדת מהחושך? כן. שיקרת? כן. פגשת סלבריטי? כן. עברת על החוק וניתפסת? לא. נרדמת בשיעור? לא. מה השעה? 22:14 אחחח.

למעלה