אנוכי ואני
New member
123456
שעת ההתחלה: 10:47 שם: חן תאריך לידה: נר רביעי של חנוכה(כ"ח כסליו) בעברי, 15.12.90 לועזי1 מזל:קשת מין: נקבה גובה: 1.65 צבע עיניים: חום מיקום: מושב חמד איפה נולדת: הממ נראה לי שבבי"ח אסף הרופא.. נכשלת במקצוע? כן ביצפר: צפירה מעשנת?: לא שותה?: מים, נחשב? צבע אהוב: סגול, חום. חיות אהובות: בני דודים שלי
מי החברים הכי טובים שלך?: הדר, גיתית, עינב? הכית מישהו?: נופ עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון?: יואב, או הדר. מישהו נתן לך סטירה?: כן באינטרנט הרבה?: כן ביישן?: קצת. מתקלח?: רק בראשי חודשים שונא ביצפר?: אפשר לומר שכן. יש לך חיים?: לא ממש עד כמה אתה בוטח באנשים?: אני דווקא בוטחת באנשים מאוד שיקרת לחברים הכי טובים שלך?:ישמצב. יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות?:כן תעשה צניחה חופשית?: אם יציעו לי חינם,כן
אוהב לרקוד?: כן היית בחו"ל?: כן סילקו אותך מביצפר?: לא השעו אותך?: לא היית רוצה לגור במקום אחר?: לא אתה מפונק?: אפשר לומר שתייה מועדפת?: נסטי שותה מים?: כן, 99% מהשתיה שלי זה מים.. באיזו משחת שיניים אתה משתמש?: קולגייט יש לך פלאפון?: כן אתה מודל לחיקוי?: לא ממש מה אתה לובש הכי הרבה?: שחור פירסינגים?: לא קעקועים?: לא אוהב להצטלם?: לא ממש אתה שזופה?: לא מתעצבן בקלות?: לא התחלת שמועה על מישהו?: לא יש לך קו טלפון משלך?: לא יש לך בריכה פרטית?:לא אחים ואחיות?: 2 אחים, אחות אחת מסתדר עם אמאבא?: כן מסתדר עם האחים?: משתדלת איך אתה מוציא כעס?: מוזיקה ברחת פעם מהבית? כן, לבית של אמא נחשב? חולמ בהקיץ?: לפעמים מה היית רוצה?: שהחדר שלי יהיה מסודר, ולהיות חכמה. מה הפרחים המועדפים עליך?:
? אתה חצוף?: לא. אני ילדה טובה:] קיץ או חורף?: חורף
אתה נהנה להתלכך?: לא איך הפופיק שלך?: פופיקי משהו מה מספר המזל שלך?: 555 איך השיער שלך נראה עכשיו?: אסוף, "עגבניה" תוכל להיות צמחוני?: הייתי שנה וחצי בערך איך את נראית?: רע.P: כמה צלצולים אתה מחכה לפני שאתה עונה לטלפון?: מתי שאני מגיעה אליו יפה?: לא למי אתה דומה יותר- אבא או אמא?:אמא בוכה הרבה?: בזמן האחרון, מהתרגשות
באיזה משפט אתה משתמש הכי הרבה בטלפון?:משפט אין, אבל "אוקצור" זו מילה שמככבת אצלי לאחרונה מתי הפעם האחרונה שהקאת?: לא זוכרת.. במין הנשי, בלונדינית או ברונטית?:ברוטנית איזה מראה יש לחדר שלך?: חום
איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו?: עגילים, פנינים לבנות איך אתה מרגיש עכשיו?: נחמד מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה?: חתונה נחשב? עם מה אתה ישן?: כרית? האם הפיצו עלייך שמועה?: יכול להיות. לא זוכרת. במה אתה נוהג?: לא נוהגת..(עדיין..) אתה ילדה של אבא או אמא?: אבא
מתי בפעם האחרונה בכית בביצפר?: לא זוכרת.. מה עשית היום?כלום עוד קצת עלי: אתה מאמין בגורל?:כן קור או חום?חום לישון או לקום?לישון חוף או הרים?חוף קרמבו או שוקו?קרמבו מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? מסתכלת מה השעה בפלאפון מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה נירדם?מורידה עדשות את מי היית לוקח לאי בודד?חברות? אם היית חייה איזה חייה היית? פילP: איזה שפות אתה מדבר? עברית? בן-אדם של לילה או יום? לילה רגיש לדיגדוגים? כן, מאוד
מה היום הכי גרוע בחיים שלך? לא זוכרת.. מה היום הכי טוב בחיים שלך? גם לא זוכרת. מה הדבר הכי חשוב לך? ? על מה אתה חושב לפני שאתה הולך לישון? הלואי שארדם מהר ממה אתה הכי פוחד? שלא אצליח. המקום האהוב לחופשה?לונדון, לא שהייתי שם, אבל פנטזיות... טעם גלידה אהוב?שוקולד ממתק אהוב? שוקולד, בכל הצורות והגוונים מכונית? שברולט? חג? שמח? תוכנית אהובה בטלויזיה? - מילה אהובה? שלום דיסק אהוב? אוטוביוגרפיה הייתה לך שיחה רצינית?כן חיבקת מישהו?כן גרמת למישהו לצחוק?כן הרגשת טיפש? דיברת עם מישהו שאתה אוהב?כן,כן התגעגעת למישהו?כן האם אי פעם: נשארת בבית ביום שישי בערב כי התחשק לך?כן ראית את מגדל אייפל?לא שיחקת מונופול? כן עשית אמבטיית קצף?כן
ניסית דיאטה?כן הייתה לך תאונת דרכים?כשהייתי ממש קטנה רכבת על פיל?לא נישארת ער כל הלילה?כן פחדת מהחושך?כן שיקרת?כן פגשת סלבריטי?כן עברת על החוק וניתפסת?לא נרדמת בשיעור?כן מה השעה?11:01 סיימתי
שעת ההתחלה: 10:47 שם: חן תאריך לידה: נר רביעי של חנוכה(כ"ח כסליו) בעברי, 15.12.90 לועזי1 מזל:קשת מין: נקבה גובה: 1.65 צבע עיניים: חום מיקום: מושב חמד איפה נולדת: הממ נראה לי שבבי"ח אסף הרופא.. נכשלת במקצוע? כן ביצפר: צפירה מעשנת?: לא שותה?: מים, נחשב? צבע אהוב: סגול, חום. חיות אהובות: בני דודים שלי