השאלון הראשון בפורום!P:

123456

שעת ההתחלה: 10:47 שם: חן תאריך לידה: נר רביעי של חנוכה(כ"ח כסליו) בעברי, 15.12.90 לועזי:)1 מזל:קשת מין: נקבה גובה: 1.65 צבע עיניים: חום מיקום: מושב חמד איפה נולדת: הממ נראה לי שבבי"ח אסף הרופא.. נכשלת במקצוע? כן ביצפר: צפירה מעשנת?: לא שותה?: מים, נחשב? צבע אהוב: סגול, חום. חיות אהובות: בני דודים שלי
מי החברים הכי טובים שלך?: הדר, גיתית, עינב? הכית מישהו?: נופ עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון?: יואב, או הדר. מישהו נתן לך סטירה?: כן באינטרנט הרבה?: כן ביישן?: קצת. מתקלח?: רק בראשי חודשים שונא ביצפר?: אפשר לומר שכן. יש לך חיים?: לא ממש עד כמה אתה בוטח באנשים?: אני דווקא בוטחת באנשים מאוד:) שיקרת לחברים הכי טובים שלך?:ישמצב. יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות?:כן תעשה צניחה חופשית?: אם יציעו לי חינם,כן
אוהב לרקוד?: כן היית בחו"ל?: כן סילקו אותך מביצפר?: לא השעו אותך?: לא היית רוצה לגור במקום אחר?: לא אתה מפונק?: אפשר לומר שתייה מועדפת?: נסטי שותה מים?: כן, 99% מהשתיה שלי זה מים.. באיזו משחת שיניים אתה משתמש?: קולגייט יש לך פלאפון?: כן אתה מודל לחיקוי?: לא ממש מה אתה לובש הכי הרבה?: שחור פירסינגים?: לא קעקועים?: לא אוהב להצטלם?: לא ממש אתה שזופה?: לא מתעצבן בקלות?: לא התחלת שמועה על מישהו?: לא יש לך קו טלפון משלך?: לא יש לך בריכה פרטית?:לא אחים ואחיות?: 2 אחים, אחות אחת מסתדר עם אמאבא?: כן מסתדר עם האחים?: משתדלת איך אתה מוציא כעס?: מוזיקה ברחת פעם מהבית? כן, לבית של אמא נחשב? חולמ בהקיץ?: לפעמים מה היית רוצה?: שהחדר שלי יהיה מסודר, ולהיות חכמה. מה הפרחים המועדפים עליך?:
? אתה חצוף?: לא. אני ילדה טובה:] קיץ או חורף?: חורף
אתה נהנה להתלכך?: לא איך הפופיק שלך?: פופיקי משהו מה מספר המזל שלך?: 555 איך השיער שלך נראה עכשיו?: אסוף, "עגבניה" תוכל להיות צמחוני?: הייתי שנה וחצי בערך איך את נראית?: רע.P: כמה צלצולים אתה מחכה לפני שאתה עונה לטלפון?: מתי שאני מגיעה אליו יפה?: לא למי אתה דומה יותר- אבא או אמא?:אמא בוכה הרבה?: בזמן האחרון, מהתרגשות
באיזה משפט אתה משתמש הכי הרבה בטלפון?:משפט אין, אבל "אוקצור" זו מילה שמככבת אצלי לאחרונה מתי הפעם האחרונה שהקאת?: לא זוכרת.. במין הנשי, בלונדינית או ברונטית?:ברוטנית איזה מראה יש לחדר שלך?: חום
איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו?: עגילים, פנינים לבנות איך אתה מרגיש עכשיו?: נחמד:) מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה?: חתונה נחשב? עם מה אתה ישן?: כרית? האם הפיצו עלייך שמועה?: יכול להיות. לא זוכרת. במה אתה נוהג?: לא נוהגת..(עדיין..) אתה ילדה של אבא או אמא?: אבא
מתי בפעם האחרונה בכית בביצפר?: לא זוכרת.. מה עשית היום?כלום עוד קצת עלי: אתה מאמין בגורל?:כן קור או חום?חום לישון או לקום?לישון חוף או הרים?חוף קרמבו או שוקו?קרמבו מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? מסתכלת מה השעה בפלאפון:) מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה נירדם?מורידה עדשות את מי היית לוקח לאי בודד?חברות? אם היית חייה איזה חייה היית? פילP: איזה שפות אתה מדבר? עברית? בן-אדם של לילה או יום? לילה רגיש לדיגדוגים? כן, מאוד
מה היום הכי גרוע בחיים שלך? לא זוכרת.. מה היום הכי טוב בחיים שלך? גם לא זוכרת. מה הדבר הכי חשוב לך? ? על מה אתה חושב לפני שאתה הולך לישון? הלואי שארדם מהר ממה אתה הכי פוחד? שלא אצליח. המקום האהוב לחופשה?לונדון, לא שהייתי שם, אבל פנטזיות... טעם גלידה אהוב?שוקולד ממתק אהוב? שוקולד, בכל הצורות והגוונים:) מכונית? שברולט? חג? שמח? תוכנית אהובה בטלויזיה? - מילה אהובה? שלום דיסק אהוב? אוטוביוגרפיה הייתה לך שיחה רצינית?כן חיבקת מישהו?כן גרמת למישהו לצחוק?כן הרגשת טיפש? דיברת עם מישהו שאתה אוהב?כן,כן התגעגעת למישהו?כן האם אי פעם: נשארת בבית ביום שישי בערב כי התחשק לך?כן ראית את מגדל אייפל?לא שיחקת מונופול? כן עשית אמבטיית קצף?כן
ניסית דיאטה?כן הייתה לך תאונת דרכים?כשהייתי ממש קטנה רכבת על פיל?לא נישארת ער כל הלילה?כן פחדת מהחושך?כן שיקרת?כן פגשת סלבריטי?כן עברת על החוק וניתפסת?לא נרדמת בשיעור?כן מה השעה?11:01 סיימתי

../images/Emo6.gif

זה היה מופנה לכל הרשומות במשפט, פשוט לא הבנתי איך השמות של החברות שלי יעזרו להבין...

עונה באיחור...

שעת ההתחלה:1:43 שם:הדר תאריך לידה:כ"ח טבת ה'תשנ"א,14.1.91 מזל:גדי מין:אהמ,בפורום בנות אולפנא,מן הסתם נקבה
גובה:1.61 צבע עיניים:חום כהה מיקום:גב"ש סיטי איפה נולדת:ביה"ח השרון,פ"ת נכשלת במקצוע?אולי ספורט
ביצפר:תע"ד/אולפנא מדעית הרא"ה,ר"ג סיטי מעשנת?:לא שותה?:לא צבע אהוב:כתום,כחול,סגול חיות אהובות:רק כשאני אוכלת אותן מי החברים הכי טובים שלך?:יש מלא... הכית מישהו?:אחים שלי
עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון?:חברות מישהו נתן לך סטירה?:לא באינטרנט הרבה?:מאוד ביישן?:קצת מתקלח?:יכולה גם 7000 פעם ביום,אם היה תקציב לחשבון מים גובה... שונא ביצפר?:כשאני בו-כן,כשאני משתעממת בחופש-לא יש לך חיים?:אמממ עד כמה אתה בוטח באנשים?:לודעת שיקרת לחברים הכי טובים שלך?: יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות?:כן תעשה צניחה חופשית?:לא אוהב לרקוד?:לא היית בחו"ל?:כן סילקו אותך מביצפר?:עוד לא השעו אותך?:לא היית רוצה לגור במקום אחר?:כן אתה מפונק?:קצת שתייה מועדפת?:קולה שותה מים?:משתדלת באיזו משחת שיניים אתה משתמש?:מה שהכי זול
יש לך פלאפון?:דא אתה מודל לחיקוי?:אולי מה אתה לובש הכי הרבה?:חצאית ג'ינס פירסינגים?:ממש לא קעקועים?:כנ"ל אוהב להצטלם?:לא ממש אתה שזופה?:לא מתעצבן בקלות?:אממ לפעמים כן התחלת שמועה על מישהו?:נראה לי שכן יש לך קו טלפון משלך?:כן יש לך בריכה פרטית?:חחח...הייתי רוצה אחים ואחיות?:אח ואחות קטנים מסתדר עם אמאבא?:לפעמים מסתדר עם האחים?:לפעמים איך אתה מוציא כעס?:בבכי ברחת פעם מהבית?רציתי חולמ בהקיץ?:הרבה מה היית רוצה?:הרבה דברים מה הפרחים המועדפים עליך?:אין ממש אתה חצוף?:כן
קיץ או חורף?:אביב
אתה נהנה להתלכך?:לפעמים
איך הפופיק שלך?:
מה מספר המזל שלך?:
איך השיער שלך נראה עכשיו?:מבולגן תוכל להיות צמחוני?:לא איך את נראית?:איכס כמה צלצולים אתה מחכה לפני שאתה עונה לטלפון?:תלוי ממי... יפה?:לא למי אתה דומה יותר- אבא או אמא?:שילוב
בוכה הרבה?:לא באיזה משפט אתה משתמש הכי הרבה בטלפון?:כן
מתי הפעם האחרונה שהקאת?:ממזמן במין הנשי, בלונדינית או ברונטית?:ברונטית איזה מראה יש לחדר שלך?:מבולגן איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו?:שום איך אתה מרגיש עכשיו?:משועממת מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה?:ממזמן עם מה אתה ישן?:פיג'מה ופוך
האם הפיצו עלייך שמועה?:אממ,לא נדמה לי במה אתה נוהג?:בעגלת סופרמרקט
אתה ילדה של אבא או אמא?:אמא מתי בפעם האחרונה בכית בביצפר?:ממזמן מה עשית היום?בהיתי עוד קצת עלי: אתה מאמין בגורל?:לודעת קור או חום?קור לישון או לקום?לקום חוף או הרים?חוף קרמבו או שוקו?שוקו מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר?מסמכלת בשעון מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה נירדם?מורידה משקפיים,חושבת את מי היית לוקח לאי בודד?לודעת אם היית חייה איזה חייה היית?שבלול...מה זה השאלות האלה
איזה שפות אתה מדבר?עברית,אנגלית,טיפה ספרדית בן-אדם של לילה או יום?יום רגיש לדיגדוגים?לא ממש מה היום הכי גרוע בחיים שלך?היו כבר הרבה מה היום הכי טוב בחיים שלך?דונט נואו מה הדבר הכי חשוב לך?ערכים על מה אתה חושב לפני שאתה הולך לישון?על העולם ממה אתה הכי פוחד?מלחיות סתם המקום האהוב לחופשה?איזשו מקום שיש בו דשא ירוק ורוח שאפשר לפרוש שמיכה ולישון טעם גלידה אהוב?בננה ממתק אהוב?שוקולד וצ'יפס מכונית?אני בת...מה אני מבינה בזה
חג?פורים תוכנית אהובה בטלויזיה?יותר מידי מילה אהובה?אאוץ'. דיסק אהוב?כלמיני הייתה לך שיחה רצינית?לא ממש חיבקת מישהו?חברה שלי אתמול גרמת למישהו לצחוק?הרבה פעמים,כל יום הרגשת טיפש?כל יום דיברת עם מישהו שאתה אוהב?אתמול התגעגעת למישהו?בקיץ כשלא ראיתי אפחד האם אי פעם: נשארת בבית ביום שישי בערב כי התחשק לך?כן ראית את מגדל אייפל?כן שיחקת מונופול?יותר מידי עשית אמבטיית קצף?כן,כשהייתי קטנה ניסית דיאטה?יותר מידי פעמים הייתה לך תאונת דרכים?לא,ב"ה רכבת על פיל?לא נישארת ער כל הלילה?כן,במדורות ובשבועות אירגון,ובחג שבועות פחדת מהחושך?כשהייתי קטנה שיקרת?לצערי כן פגשת סלבריטי?כשהייתי קטנה עברת על החוק וניתפסת?לא נרדמת בשיעור?שנה שעברה קרה לי מלא מה השעה?2:03 ב"ה סיימתי
יש לי תחושה שמשו השתבש בסדר שאלות

סאטורן1

New member
גם לי בא=)

שעת ההתחלה:3:54 שם:יונת תאריך לידה: ד' שבט, 18.1 מזל:גדי מין:אם אני בפורום של בנות אולפנא, מן הסתם אני בת, לא?...=P גובה:1.67 בסביבות... צבע עיניים:חום. בזמן האחרון גיליתי שיש לי גם גוונים ירוקים
מיקום:על הכסא בסלון איפה נולדת:פ"ת עיר קודשנו. נכשלת במקצוע?יאפ. ביצפר:נועם. מעשנת?:לא שותה?:לא. לה לה לה. צבע אהוב:אמממ... אמ. אין לי שמץ. חיות אהובות:לא אוהבת חיות. מי החברים הכי טובים שלך?: לתת שמות?P= הכית מישהו?:אכן. עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון?: מממ... אין לי מושג.. אני חושבת שאני מדברת מעט עם הרבה אנשים הרבה זמןP= מישהו נתן לך סטירה?: כן...
באינטרנט הרבה?:המון ביישן?:מעט מתקלח?
שונא ביצפר?: בזמן האחרון- די. גיליתי שאני ממש ממש שונאת את הבועה של האולפנא. למרות שהיא משעשעת. יש לך חיים?: תלוי למה קוראים חיים... עד כמה אתה בוטח באנשים?: תלוי במה. בזיכרון של אנשים, למשל, אני סומכת בכלל שיקרת לחברים הכי טובים שלך?:לא זכור לי... יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות?:כן, למרות שבאופן עקרוני אני נגד סודות. תעשה צניחה חופשית?:כן!!! רק תתנו לי!!! אוהב לרקוד?:כל עוד אפחד לא מסתכל...>< היית בחו"ל?:לא. סילקו אותך מביצפר?: לא, אבל אולי בקרוב...P= השעו אותך?:כן! כי אחרתי פעם שלישית בשבוע
היית רוצה לגור במקום אחר?:מממ. שאלה קשה. אולי בחזרה בקריות... אתה מפונק?: לא ממש. שתייה מועדפת?: קולה שותה מים?:למה לא? באיזו משחת שיניים אתה משתמש?: מה שיש, אבל אני שונאת מתעבת וסולדת ממשחות שיניים של ילדים. בעיקר אם הן בטעם תות. מי הבנאדם שהמציא את הדבר הדוחה הזה?! אפילו בתור ילדה קטנה לא הייתי משתמשת בהן... יש לך פלאפון?:כן, אבל משותף עם אחשלי. אתה מודל לחיקוי?:מממ. מה אתה לובש הכי הרבה? חצאית ג'ינס שכבר נמאס לי ממנה. פירסינגים?:לאא קעקועים?:כנ"ל אוהב להצטלם? כן, אבל אני לא פוטוגנית בטירוף>< אתה שזופה?:יחסית לשנה שעברה(זה לא שרואים...) מתעצבן בקלות?:תלוי על מה התחלת שמועה על מישהו?:כמעט. יש לך קו טלפון משלך?:לא. בשביל מה? יש לך בריכה פרטית?:לא. לבני דודים יש. הלוואי שגם לנו! אחים ואחיות?: 4. 2 בנים ו2 בנות=) מסתדר עם אמאבא?:בדר"כ... מסתדר עם האחים?:יותר מעם אמאבא...>< איך אתה מוציא כעס?:אמ. בעיקר מסתגרת בחדר ומדמיינת שאני משפדת את מי שאני כועסת עליו בערך... ברחת פעם מהבית?לא. אלא אם כן מחשיבים את הפעם שבא הלכתי לריקודגלים בלי להודיע (אבל השארתי פתק בבית!) חולמ בהקיץ?: המווון מה היית רוצה?: להשתלט על העולם. ולהתחיל את ההגשמה שלי כבר (עזרא מישהו?) מה הפרחים המועדפים עליך?:לא מכירה פרחים...>< אתה חצוף?:לא ממש=) קיץ או חורף?: בקיץ- חורף, ובחורף-קיץ. אתה נהנה להתלכך?: תלוי מתי ואם יש לי בגדים להחלפה איך הפופיק שלך?:הוא עגול. מה מספר המזל שלך?:משהו עם 2, אני חושבת. באופן כללי, המשפט "אין מזל לישראל" די קיים עלי... אני בנאדם חסר מזל באופן כללי. אבל זה רק אומר שמרפי מת עלי!P= איך השיער שלך נראה עכשיו?:אסוף, חוץ ממה שלא נכנס לקוקו. תוכל להיות צמחוני?:לא. בשר זה טעיםםם. איך את נראית?:איכשהוא. כמה צלצולים אתה מחכה לפני שאתה עונה לטלפון?: כמה שפחות. זה די נבזי לתת לאנשים לחכות. יפה?:מה יפה?O= למי אתה דומה יותר- אבא או אמא?: לא לאבא ולא לאמא. בוכה הרבה?:לא ממש. באיזה משפט אתה משתמש הכי הרבה בטלפון?: אף פעם לא בדקתי... מתי הפעם האחרונה שהקאת?:מזמן. במין הנשי, בלונדינית או ברונטית?: ירוקה זוהרת עם נקודות סגולות. איזה מראה יש לחדר שלך?:עזראי, בעיקרP= איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו?:אף אחד, אלא אם מחשיבים את הצמיד כוח של השכבה מהשוק פורים של שנה שעברה...P= איך אתה מרגיש עכשיו?: רע. יש לי בחילה. מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה?: אין לי כוח לחשוב עכשיו. עם מה אתה ישן?: פיג'מה. האם הפיצו עלייך שמועה?: כן. אחרי שעברתי ת"ד קלה, הפיצו שנדרסתיP= במה אתה נוהג?: בבימבה? אתה ילדה של אבא או אמא?: לא של זה ולא של זה. מתי בפעם האחרונה בכית בביצפר?:אין לי מושג... מה עשית היום? הייתי באולפנא ואכלתי צהריים. עוד קצת עלי: אתה מאמין בגורל?: לא. קור או חום? חום לישון או לקום?לישוןןן חוף או הרים?תלוי. חוף כרגע יותר קורץ לי. קרמבו או שוקו? שוקו. אין על שוקו. מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? פותחת עיניים מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה נירדם?ק"ש=) את מי היית לוקח לאי בודד?משאית מלאה דברים. אם היית חייה איזה חייה היית? אין לי מושג. אני לא ממש אוהבת חיות. איזה שפות אתה מדבר? עברית. האנגלית העילגת שלי נקראת? בן-אדם של לילה או יום? של שניהם (אבל לא בבת אחת) רגיש לדיגדוגים? קצת=) מה היום הכי גרוע בחיים שלך? מממ. לא בא לי לחשוב על זה. מה היום הכי טוב בחיים שלך? אין לי מושג. יש הרבה ימים טובים. מה הדבר הכי חשוב לך? ההגשמה (עזרא. אה אה) על מה אתה חושב לפני שאתה הולך לישון? על משהו. ממה אתה הכי פוחד? אנשים שנטפלים לאנשים אחרים :/ המקום האהוב לחופשה? אשרי יושבי ביתך...=) טעם גלידה אהוב? וניל עם פצפוצי שוקולד ממתק אהוב? שוקולד מכונית?לא מבינה במכוניות>< חג? כולם=) תוכנית אהובה בטלויזיה? מזמן לא רואה... אבל כשראיתי זה היה בעיקר לבהות אחרי הלימודים ובסרטים בערוצי הסרטים של הוט. מילה אהובה? צב. דיסק אהוב? אני לא שומעת דיסקים. רק שירים מכל אחד. למען האמת, מעולם לא יצא לי לקנות דיסקP= הייתה לך שיחה רצינית? שחנשים נחשב? חיבקת מישהו? למה לא?=) גרמת למישהו לצחוק? לשמחתי=) הרגשת טיפש? כן..>< דיברת עם מישהו שאתה אוהב? =) התגעגעת למישהו? כן.... האם אי פעם: נשארת בבית ביום שישי בערב כי התחשק לך? אני באופן עקרוני בערב שבת בבית. ראית את מגדל אייפל?לא שיחקת מונופול? יותר מידי עשית אמבטיית קצף?כן! ניסית דיאטה?לא. אני מנסה כרגע להשמין, למען האמת... הייתה לך תאונת דרכים? כן. אחת קלה. צלעתי שבועיים, המטריה שלי נשברה והנעל שלי עפהP= רכבת על פיל? לא... נישארת ער כל הלילה? כן, ברור. פחדת מהחושך? פעם פעם. שיקרת? מי לא? פגשת סלבריטי? תלוי מה זה סלבריטי, ותלוי מה לפגוש... עברת על החוק וניתפסת? לא נרדמת בשיעור? פעם ניסיתי. בלתי אפשרי. אני חייבת מיטה כדי לישון. מה השעה?5:08 (אבל זה רק כי הפסקתי באמצע לטובת חפירת פו'
)

Honey girl17

New member
גמאני ../images/Emo13.gif

שעת ההתחלה:11:31 שם:בר תאריך לידה:8.3.90 מזל: דגים מין:נקבה גובה:1.62 צבע עיניים: חום מיקום:חדרה איפה נולדת:חדרה,ישראל נכשלת במקצוע?לא ביצפר:אכן, י"ב מעשנת?: לא שותה?:לא צבע אהוב:שחור וורוד חיות אהובות:איןןןן
מי החברים הכי טובים שלך?:אני הכית מישהו?: אחותי?! עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון?:שאלה קשה מישהו נתן לך סטירה?: לא באינטרנט הרבה?:אפשר לומר ביישן?:לא ממש מתקלח?:מה פתאום! שונא ביצפר?:אממ לא יש לך חיים?:לא
עד כמה אתה בוטח באנשים?:לא בוטחת שיקרת לחברים הכי טובים שלך?:לא יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות?: אכן תעשה צניחה חופשית?:בכייף אוהב לרקוד?:יאפ היית בחו"ל?: לא סילקו אותך מביצפר?:לא השעו אותך?:לא היית רוצה לגור במקום אחר?:לא מתנגדת אתה מפונק?:לא שתייה מועדפת?:קולה שותה מים?:אם אין ברירה באיזו משחת שיניים אתה משתמש?:קולגייט יש לך פלאפון?: אכן אתה מודל לחיקוי?:אולי מה אתה לובש הכי הרבה?:גינסים פירסינגים?:לא קעקועים?: אולי בקרוב
אוהב להצטלם?:לא אתה שזופה?:אכן מתעצבן בקלות?:כן
התחלת שמועה על מישהו?:ממש לא יש לך קו טלפון משלך?:לא יש לך בריכה פרטית?:הלוואי
אחים ואחיות?:כן. 2 אחיות מסתדר עם אמאבא?: לא משהו. תלוי בתקופות. מסתדר עם האחים?:כן איך אתה מוציא כעס?:מכות
ברחת פעם מהבית?לא חולמ בהקיץ?:לפעמים מה היית רוצה?:הכל
מה הפרחים המועדפים עליך?:אין אתה חצוף?:תלוי קיץ או חורף?: חורףףףףףףףף
אתה נהנה להתלכך?:לאאאאאא! בע איך הפופיק שלך?: אוייי מושלם! מה מספר המזל שלך?:4 איך השיער שלך נראה עכשיו?:חלק ושחור תוכל להיות צמחוני?:לא איך את נראית?: מתוקה כמה צלצולים אתה מחכה לפני שאתה עונה לטלפון?:2 יפה?:נראה לי שכע
למי אתה דומה יותר- אבא או אמא?:אבא בוכה הרבה?:כן
באיזה משפט אתה משתמש הכי הרבה בטלפון?: "ומה חוץ מזה?" מתי הפעם האחרונה שהקאת?:שששש! ב"ה זה היה מזמן במין הנשי, בלונדינית או ברונטית?:ברונטית! איזה מראה יש לחדר שלך?:חמוד איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו?:עגילים איך אתה מרגיש עכשיו?: עייפה מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה?:אמממ מזמן
עם מה אתה ישן?: עם עצמי האם הפיצו עלייך שמועה?:לא במה אתה נוהג?:לא נוהגת אתה ילדה של אבא או אמא?: של בית
מתי בפעם האחרונה בכית בביצפר?:לא בכיתי מה עשית היום?כלום עוד קצת עלי: אתה מאמין בגורל?:לא קור או חום?קוררר לישון או לקום? לקום חוף או הרים?חוף קרמבו או שוקו?שוקו מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר?בודקת מה השעה מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה נירדם?לא יודעת את מי היית לוקח לאי בודד? את אור אם היית חייה איזה חייה היית?ציפור איזה שפות אתה מדבר?עברית ואנגלית בן-אדם של לילה או יום?יום רגיש לדיגדוגים?לא מה היום הכי גרוע בחיים שלך?לא יודעת מה היום הכי טוב בחיים שלך?היום שאחותי נולדה
מה הדבר הכי חשוב לך? החיים על מה אתה חושב לפני שאתה הולך לישון?על הרבה דברים ממה אתה הכי פוחד?מכלום המקום האהוב לחופשה?אילת טעם גלידה אהוב?תות ממתק אהוב?אממ יש הרבה מכונית?לא יודעת חג?פסחחח! תוכנית אהובה בטלויזיה?אין מילה אהובה?אהבה! דיסק אהוב?אממ The Open Door-אוונסנס
הייתה לך שיחה רצינית?היתה חיבקת מישהו? אכן גרמת למישהו לצחוק?ברור הרגשת טיפש?אממ אולי דיברת עם מישהו שאתה אוהב?כן התגעגעת למישהו?כן האם אי פעם: נשארת בבית ביום שישי בערב כי התחשק לך?כע ראית את מגדל אייפל?בתמונה
שיחקת מונופול?כן עשית אמבטיית קצף?כן! ניסית דיאטה?לא הייתה לך תאונת דרכים?לא רכבת על פיל? לא נישארת ער כל הלילה?אכן פחדת מהחושך?כן שיקרת? כן פגשת סלבריטי?כן עברת על החוק וניתפסת?לא נרדמת בשיעור?כע מה השעה?11:42 (*השאלון נלקח מפורום סקרים ושאלונים ועבר צינזור קל:)
היה כייף תודה

למעלה