השאלות הגדולות נענו

Tapudy

New member
זה לא השאלה הספציפית הזאת

כמו שהסברתי כבר. במהלך העונות נחשפנו להמון המון רמזים ושאלות קטנות שציפינו שמתישהו יתחברו בסוף למשהו נפלא. עכשיו ברטרוספקטיבה אנחנו יודעים שאין לזה שום משמעות רשמית. אנחנו יכולים להמציא לעצמנו את החיבורים. אבל ברוב המקרים, בגלל חוסר ההיגיון והחורים בעלילה התשובה היחידה שאנחנו יכולים להגיד זה "ג'ייקוב גרם לזה". שזה בערך כמו להגיד "קרה קסם וזה בגלל זה". לכן תשובות טכניות ושטחיות לשאלות לא מספקות ולא יספקו לעולם. חשבנו שיהיה משהו גדול בסוף שיציב את כל הסדרה באור שונה והתבדינו.

dar dahan

Member
למה ציפית?

שאיזה אל ייצא מהאפלה ויאמר: "אני בניתי את האי.." בלה בלה בלה? כאילו באמת, הציפיות שלך היו בשמיים, לדעתי הפיתרון הוא נהדר, הרי מה זה משנה באמת למה לג'ייקוב יש כוחות, זה לא העיקר בסדרה זה המסביב, מה שמשנה זה העלילה עצמה, העלילה שבה האחים מיב שהפך לעשן שחור וג'ייקוב שומר האור גרמו לכל מה שחשבנו. או שציפיתי שהלוזטיז מיקום המעבר הם לוסטיז מעולם מקביל ומקורי והם אלו שיצרו את האי ויגרמו לכך שהם עצמם ייפלו על האי? כאילו באמת, היוצרים עשו עבודה טובה וכל מה שיש לאנשים זה רק תלונות ><

Tapudy

New member
לא, היוצרים לא עשו עבודה טובה

אחרי שהבטיחו לנו שיהיה פיתרון הגיוני ופסודו מדעי להכל, הם רוצים שעכשיו נקבל שכל דבר שאין לנו תשובה אליו הוא "קסם". בעונה ה-6 הם עשו תפנית לכיוון המיסטיקה ויצרו שני אלים כל יכולים (כנראה, אין לנו תשובה מה טיבם בדיוק) שבעזרתם ניתן להסביר את כל החורים שלא נסגרו מפורשות על ידי היוצרים. אז כן, אני ציפיתי להסבר פסודו מדעי הגיוני כי זה מה שהבטיחו לנו בסדרה שהז'אנר שלה היה בבירור מדע בידיוני ומתח. מה שקיבלנו זה סוף זבל הכי זול שאפשר לחשוב עליו (אוקיי, זה טיפה פחות זול מלהגיד שהכל היה חלום). מה עוד, כל עלילת ג'ייקוב/האיש בשחור נכנסה רק בעונה ה-6 באמת. עד אז נחשפנו רק לרמזים קטנים שיכלו ללכת בכל כיוון אפשרי. זה פתאטי ברמות. איך בדיוק הפלאשבקים שהיוו חצי מהסדרה עד עונה 3 רלוונטים לסוף שנכנס בעונה 6? הם לא! הם חסרי משמעות ומילוי זמן טלוויזיה. ממש מרגיש שבזבזתי את הזמן עם הסדרה הזאת.

קצת דמיון אנשים. לא צריך לאכול בכפית כל דבר.

המספרים האלה היו חשובים מאד לג'יקוב במשך כל השנים מאז שהתחיל להשפיע על הלוסטיז כשעוד היו ילדים. אז אולי המספרים האלה עברו לתודעה של אנשים כמו הארלי, מי שיצר את ההאץ' וכו'... זו סדרה דמיונית. אל תיתפסו לקטנות. נראה לי שהיוצרים מעדיפים שנפתור חלק בעצמנו. אני למשל חשבתי בסופו של דבר שכל הקטע עם אילנה היה מבאס. עד שהיא כבר הגיעה זה היה מאוחר מדי. אבל מה כפת לי מאילנה בכלל?

utallking2me

New member
השחקן של גייקוב

מופיע בסצנת הפתיחה של הסרט ביג לובבסקי שהוא ועוד בריון סיני מפוצצצים ממכות את הDOOD והסיני משתין לו על השטיח גייקוב ילדון בין עשרים וקצת עם קוקו בתפקיד משני מאוד כנראה שהתחיל ככה את הקרירה שלו

Tapudy

New member
קצת דימיון?

האם משלמים לי לכתוב את לוסט? האם עשיתי קורס כתיבה? לא. ראיתי את הסדרה בציפיה שיהיה היגיון לכל אותם דברים שראינו אבל אין. וכן, התשובה היחידה שאפשר בסוף להגיד זה "ג'ייקוב גרם לזה" שזה כמו להגיד "קרה קסם ובגלל זה זה היה שם". ממש עלוב.

sirpad

New member
מאיפה לך שג'ייקוב צריך להוכיח משהו לסמוקי

על האנושות? זה התרסק בשנייה שראינו ששניהם בני אנוש, וחוץ מהדיון ההוא על החוף, שרומז על משהו, אין שום אישוש שהיה בינהם סוג של התערבות, או מריבה.

JohnLocke

New member
זה בדיוק מה שהוא אומר לריצ'רד

That man who sent you to kill me believes that everyone is corruptable because it's in their very nature to sin. I bring people here to prove him wrong. And when they get here, their past doesn't matter.

ואללה, עכשיו נפל לי האסימון - עם הלוסטיז הוא

באמת הצליח. ההקרבה של כמה מהם היתה ראויה לתשבוחות. (סוייר, סעיד, דזמונד, ג'ק, הארלי) ובטח שכחתי עוד כמה.

sirpad

New member
שקרן שאומר שהוא משקר, הוא משקר או לא?

ג'ייקוב אמר המון דברים, לא כולם אמת. אז למה דווקא לזה אתה מאמין?

JohnLocke

New member
אפילו סמוקי מאמין שזו הסיבה

הוא אמר על החוף "Still trying to prove me wrong, aren't you?". אני לא רואה סיבה לא להאמין שזו הסיבה שג'ייקוב הביא אנשים לאי, לפחות בהתחלה. הניסיון הראשון של סמוקי להרוג את ג'ייקוב היה דרך ריצ'רד, ומשם התחיל עניין המחליפים ("גם אם תצליח, יהיה מישהו שיחליף אותי"), אבל ג'ייקוב הביא אנשים עוד לפני הניסיון הזה, אז לא תמיד היה מדובר בהבאת אנשים כדי להיות מחליפים.

sirpad

New member
תשאל את בן

והשקר הכי גדול שלו הוא שהוא נותן לך את הרושם שיש לו מושג על מה שהוא מדבר. וראינו שאין לו מושג. אימא שלו לא הסבירה לו כלום על מהו האור, למה וכמה.

למעלה