השאלת/החלפת ספרים

Athaclena

New member
השאלת/החלפת ספרים

יש דבר כזה? כי מזמן לא קראתי את STRATA ועוד לא קראתי את ה2 החדשים, אולי יש מצב שמישהו נחמד יביא לי לקרוא ואני אביא משהו אחר (שזה בערך כל השאר)... זה מה שאני עושה בד"כ אבל אני לא מכירה אנשים שיש להם את הספרים הנ"ל. PLEASE PLEASE?...

Athaclena

New member
איפה את/ה גר/ה?

רוצה משהו לקרוא בתמורה? כל הספריה הצנועה שלי לרשותך (אם יש לך משאית לקחת אותם
) ותודה!

Athaclena

New member
סליחה, עכשיו הסתכלתי בכרטיס שלך

(זה נקרא כרטיס?) אז ראיתי... פשוט באמצע הכתיבה זה לא נוח ללכת לבדוק פרטים. אני בפתח-תקוה אז בטח אפשר להסתדר. ותודה!

l o r e

New member
אין שום בעיה

אני לומד בבר אילן, כך שאין בעיה. אילו סדרות פנטזיה יש לך?

Athaclena

New member
יופי טופי!

בעלי מתחיל ללמוד שם בשבוע הבא... יש לי <נשימה ארוכה> אמבר, שר הטבעות, טרי פראצ'ט - כמעט הכל, HIS DARK MATERIALS של פיליפ פולמן, ארטמיס פאול, נארניה, THE GANDALARA CYCLE, יכולה להשיג את DRAGONS OF PERN וEARTHSEA, FIONAVAR, נייל גאימן, SHERRI S TEPPER וPIERS ANTHONY. ועוד ספרים בודדים וסיפורים קצרים של פנטזיה רגילה/קומית. רובם ככולם מומלצים מאוד, יש לי פרטים על הכל אם אתה לא מכיר או משהו ויש עוד הערה חשובה: יש לי עכשיו בערך 30 ספרים בהשאלה (אצל משפחה וידידים). אם אתה רוצה משהו שלא בבית, תצטרך לחכות... וזו הפנטזיה, יש לי גם מד"ב וכמות דומה (ויכולה להשיג יותר) אם אתה רוצה ספר מסוים, תשאל. הכי גרוע אין לי... למה, מה יש לך?

l o r e

New member
אכן רשימה נאה

יש לי חלק ניכר ממנה + דברים אחרים (סדרת הגיבור הנצחי של מורקוק למשל). מה שאין לי ולא קראתי הם His Dark Materials ו-Gandalara. את Piers Anthony אני לא אוהב במיוחד.

Athaclena

New member
חוק מרפי קובע

שאת 2 הסדרות האלה השאלתי לאחרים, אבל הם יחזרו אליי... דוקא לא מדויק, יש לי בבית את GANDALARA הראשון. אין לך = אתה רוצה לקרוא? ומה לא אהבת משל אנתוני? את XANTH אני לא הכי אוהבת אבל הסדרות האחרות INCARNATIONS ו-ADEPT הרבה יותר טובות. מה עם סיפורים קצרים? יש לי LEGENDS, וTHE MAMMTOH BOOK OF 1-FANTASY 2-COMIC FANTASY 3-AWESOME COMIC FANTASY 4-SERIOUSLYCOMIC FANTASY כל ה-MAMMOTHים ערוכים ע"י MIKE ASHLEY וכולם מומלצים מאוד מאוד חוץ מהרביעי שקראתי רק חלק. אוי, אני לא רגילה שאנשים לא רוצים ספרים שלי
מה אתה לומד בבר-אילן? והאם אתה בא ליום פתיחה ביום ראשון, בעלי אמר לי שיש איזה הופעה אז כנראה אני אבוא לשם. את MONSTROUS REGIMENT וTHE WEE FREE MEN אין לך? ואת כל השאר יש לך? ואתה לא אוהב מד"ב?

l o r e

New member
אני אוהב מאוד מד"ב, אבל

יש לי שלושה ארבעה ארגזי ספרים, שרק מחכים לי. אין לי את שני הספרים האחרונים של פראטצ'ט, אבל אני אקנה אותם מתישהו בכל מקרה. רק ב-Xanth נתקלתי. אני מעדיף ספרים, ויותר מזה סדרות. סיפורים קצרים פשוט קצרים מדי. אם ההופעה הנ"ל ב-26 בבוקר או בצהריים, אז כן אני אהיה שם. אני לומד הנדסת מחשבים.

Athaclena

New member
נשמע מוכר...

אבל ספרים מסויימים באים קודם. ופעם אחרונה שקראתי את STRATA זה לפני 5 שנים ל-פ-ח-ו-ת. אז אתה לא רוצה שום דבר? אם תרצה אי פעם, הספרים שלי עוד יהיו אצלי (או בהשאלה כמובן) סיפורים קצרים - קצרים מדי???? מה פתאום, הם בדיוק באורך הנכון... מה ניסית? אני אוהבת סיפורים קצרים מאוד (בין היתר יש לי כמה של פראצ'ט), זה מרוכז יותר. זה כמו ארוחת טעימות - הרבה טעמים בקצת זמן. ויש סיפורים שכל כך מעולים שאני לא יכולה לשכוח אותם. אולי תנסה?

Death of Rats

New member
לא השדיון הזה מפריע לי...

כל דיון על ספרים זה טוב, אבל רק רציתי לציין שיש בתפוז פרוום החלפת ספרים בו יש הרבה אנשים עם הרבה ספרים. רק מנצלת את ההזדמנות לפרסם את הפרדס

Athaclena

New member
אבל זה לא אותו דבר...

עושה רושם שאין שם אנשים. ופה בטוח שיש אנשים שיש להם טרי פראצ'ט COMMON SENSE... כל כמה זמן את הולכת להציץ שם? וכל כמה זמן פה?

Death of Rats

New member
אני שונאת להשאיל ספרים ^^;

אז, אה, אף פעם. פשוט הצעתי, אם אתם מעונינם למצוא עוד אנשים שיש להם ספרים...
אני לא אוהבת להשאיל ספרים, מאחרים או מספרייה. אני אוהבת שכל ספר שאני קוראת הוא שלי וזמין בכל זמן שאני רוצה לקרוא אותו שוב או לשלוף ציטוטים...

l o r e

New member
גם אני

אבל אני בדרך כלל משאיל, קורא, ואם הם טובים אני קונה אותם. לפני שנים רבים הייתי פשוט משאיר אותם אצלי אם הם היו טובים, אבל לצערי הרב נגמלתי ממנהג מגונה זה
יש שיטה אדירה לידידה שלי. היא קונה ספר בסטימצקי, קוראת אותו זריז והולכת להחליף אותו למשהו אחר.

Athaclena

New member
אין לי בעיה להשאיל

ולקרוא פעם ראשונה בהשאלה זה זול... אח"כ תמיד אפשר לקנות. ספר שקנית ולא אהבת אי אפשר להחזיר (אא"כ אתה ידידה שלך) אפרופו ידידה שלך, זו שיטה בעייתית - צריך לקרוא מהר ובלחץ, ואם לא נזהרים אז אפשר לראות שהספר כבר לא חדש. השאלתי לידיד שלי ספר חדש לגמרי של מישהו אחר והוא כ"כ נזהר שהוא החזיר את הספר אחרי קריאה בלי שום קמט בעמוד השדרה. הייתי בהלם...

l o r e

New member
היא קוראת במעבדה עם כפפות

אבל אין ספק שעדיף ספר שלך, עם הקמט בכריכה, והעלים בדפים האהובים. יש ספרים (וספרי הדיסק בהחלט נכללים בהם), שכשאני שם אותם על שולחן הם נפתחים בעמודים האהובים עלי.

Athaclena

New member
שלי לא עושים את זה

אולי אני אנסה לאלף אותם...
יש בMEN AT ARMS (נראה לי) משפט אחד אהוב במיוחד: כשהגמד אומר IM TOO SHORT FOR THIS SHIT. הבעיה שאני לא זוכרת איפה זה ותמיד יוצא לי לחפש חצי ספר עד שאני מוצאת.... אותו כנ"ל על FOOTNOTES מסוימים, זה על דולפינים בPYRAMIDS וזה על כסף בבשורות טובות. זה קצת קל יותר כי FOOTNOTE טיפה בולט.

l o r e

New member
הקטע האהוב עלי במיוחד מ-Soul Music

הציטוט המדויק כמדומני הוא: We're on a mission from Glod.

ויימס

New member
אני הכי אוהבת את הנאום הקטן של מוות

לסוזן על איך ש- אהם- "האם אף פעם לא הבטת מגבו של הסוס אל עיר וחשבת עד כמה היא מזכירה תל נמלים, מלאה ביצורים עיוורים שחושבים שעולמם המשעמם הוא אמיתי? את רואה את החלונות המוארים ומה שאת רוצה לחשוב הוא שיכולים להיות מאחוריהם סיפורים מעניינים, אבל מה שאת יודעת הוא שמה שבאמת נמצא מאחוריהם זה רק נשמות משעממות, משעממות, בסך הכל צרכני אוכל, שחושבים שהדחפים שלהם הם רגשות, והחיים הזעירים שלהם שווים יותר מלחישת רוח." ואז סוזן אומרת משהו כמו- "לא, לא, אף פעם לא חשבתי ככה." ואז הוא אומר- "את עשויה לגלות שזה עוזר."
למדתי את זה בעל פה. וגם כתבתי את זה על כל השולחנות בכיתות שלמדתי בהן. חולני? אבל נכון.

Athaclena

New member
SOUL MUSIC - האופנוע

של הספרן/מוות, כמובן, זה החלק הכי טוב (זה שם, נכון? לא התבלבלתי או משהו?) זה בסדר, למדתי בבי"ס סונטה של שייקספיר ואני עדיין זוכרת אותה בע"פ, לא יודעת למה אפילו. וזה היה לפני 5-6 שנים... זה עצוב וחולני, את בקושי מתחרה. לפחות את זוכרת משהו מגניב בע"פ!

למעלה