השאלת/החלפת ספרים

RainBird

New member
יש מצב שהוא כלכך חשש על הספר שהוא אפילו לא קרא אותו. זה קרה לי פעם אחת. מישהי השאילה לי ספר, והיה לי המון על הראש, אז לא הספקתי לקרוא אותו והחזרתי אותו כמו שהוא, אפילו עם הסימניות במקום שהיא השאירה אותן...

Athaclena

New member
הוא קרא, אני יודעת את זה

כי דיברנו על הספר... אני לא נותנת לאנשים ספרים ואז עוזבת אותם בשקט. אני מנג'סת להם עד שהם קוראים אותם, ואז שואלת מה דעתם.

RainBird

New member
לא יודע יש לי בעיה עם לשאול ולהשאיל ספרים... הספרים שלי ממש יקרים לי, ויש ספרים שמילניום שלם אצלי, ובאיומי אקדח (או אפילו קללה טורדנית במיוחד, תלוי מי הדורש) ואני לא אשאיל. וגם ספר סתם ככה, אני לא אשאיל, אני צריל לסמוך על הבנאדם וכדומה... יש לי ספר יקר במיוחד של צמחי מרפא מאגיים שהוא אצלי כבר 4 שנים ואין לו קמט אחד בכריכה הרכה שלו, ופעם טיפה של מים נפלה לו על העמוד ונכנסתי לדכאונון (דיכאון קטן) בגלל זה...

ויימס

New member
אין לי בעיה להשאיל ספרים כי אני

יודעת שהאנשים שמשאילים ממני יחזירו לי, וחוץ מזה אני עורכת רשימה מסודרת של ממי ולמי השאלתי ספרים. בנוגע ל'להשאיל ספרים ואז לא להחזיר אותם מלא זמן'- כשקראתי את צבע הכשף בפעם הראשונה, זה היה מהספרייה, ואז הספרים של עולם הדיסק לא היו נפוצים כל כך, אז שמרתי אותו אצלי איזה חצי שנה, כשכל פעם שאני מסיימת לקרוא אותו אני מתחילה עוד פעם מההתחלה, עד שהגיע המכתב מהספרייה עם ה'את לא החזרת את הספר בזמן ועל כך תישרפי בגהינום', אז החזרתי אותו, ואחרי כמה ימים לקחתי אותו שוב.
בסך הכל קראתי אותו כמה עשרות פעמים,ויש קטעים שאני יודעת בעל פה.

Athaclena

New member
תאורטית גם לי יש רשימה

אבל היא לא מעודכנת. ואני לא מרגישה צורך עז לכתוב בדיוק אילו ספרים יש אצל סבתא שלי... שקראה פעם את HOGFATHER, יש לציין. הבאתי למישהו את סדרת הטלוויזיה של המדריך לטרמפיסט ואת צעצוע של סיפור 2. מאז הוא השתחרר ועברה יותר משנה, אולי שנתיים או 3. לפחות יש לי עוד את המספר שלו ואני מכירה אנשים בקשר יותר רציף איתו.

למעלה