השאנטי בטוסקנה

רֶשֶף

New member
הכנופיה בהרכב מלא (למעט הצלם)

וכאמור, על אף האזהרות, החברים זזו. כאן ההוכחה החד משמעית - מי קפא על מקומו כל מהלך הצילום ומי זז. אפילו קצת.

o123r

New member
תשמע, נורא קשה לא לזוז דקה שלמה...

וברצינות - נורא נהניתי, תודה! אורנה

רֶשֶף

New member
ועכשיו יש לך גם תמונה ראויה לכרטיס

גם צמחים (עץ חרוב מפואר, לא סתם) גם אופניים - מושלם! אני ממליץ על מס' 2. היא הכי מוצלחת.

shais1

New member
קבלו את אורנה אחותו של דנידין../images/Emo121.gif

אורנה בתהליך המעבר לרואה ולא נראית. פרטים בתונה מעל התגובה.

lior560

New member
טיול קב' שנטי../images/Emo9.gif

היא טיול ניפלא באיזור מקסים היא טיול ניפלא מזג אויר נהדר. נהנתי בעיקר מהדרדרת ומהירידות שעזרו מאוד לשיפור טכניקת הרכיבה שלי ואיך אפשר בלי הרבה הרבה תודה לדרור שעזר לי עם הפנצר,לאייל החרוץ שפתח אנציקלופיה למעני(מהר"ל?), לעודד שהוביל אותנו בביטחה את המסלול המדהים הזה, לנוגה ולירון הצלמים שהינציחו את תמונתי(להוכיח לאישתי). ולבסוף תודה גדולה לכל החברה הנהדרים שענו על כל שאלה ששאלתי. אני קווה שלא שכחתי אף אחד. שלכם ליאור

shais1

New member
תןדה לשאנטי הנמרצים../images/Emo140.gif

כמו תמיד היה כיף. המסלול היה מגוון, הבוץ היה מפתיע, האינדורו טחנו אותי בעליות ועזרו לי לגהץ את הירידות. אה כן... החברה היתה
. אנשים שאוהבים לרכ(ו)ב. נקודה. בלי פוזות. שנה טובה וחתימה טובה (למרות שכל השאנטי צדיקים) ממני שי התאום הצעיר

yahadas

New member
התאוששתי רק עכשיו../images/Emo122.gif

סופסופ כואבים לי קצת השרירים (תרוץ טוב לא לצאת לרכיבה היום
)). עכשיו אני יכולה להקליד תודה. נהניתי מאד - מהחברה מהאזור המדהים ואפילו גם מחלק מהמסלול... צום קל לכולם
הדס

Greg jinji

New member
תגובה

יש כמה דברים ש מפריעים לי לעשות מה שאני רוצהואחד מהם זה עבודה

הנה גרף הגבהים ../images/Emo122.gif../images/Emo122.gif

לכל מי שרוצה להתפאר בטיפוסים שעשה ולתלות את הגרף על המקרר בגאווה - 465 מ' של רווח אנכי.

yasigal

New member
שיט, גם אני רציתי 465 מטר עלייה

זה לא פייר, למה למה פיספסתי? הייתי צריכה לדעת שאם ירון מצטרף למסלול הוא כבר הבטיח לעצמו שיהיו עליות כמו שצריך..

shais1

New member
ה- POLAR לא מכוייל../images/Emo31.gif

הי דרור, שמת לב שהגובה ההתחלתי הוא 70 מטר? מכיוון שהתחלנו ליד החוף המסקנה שמד הגובה לא מכוייל. למרות זאת תלילות העליות בגרף מחמם את האגו. שי, התאום הצעיר

למעלה