השאנטי בשישי לטיול במצפה מודיעין

yasigal

New member
השאנטי בשישי לטיול במצפה מודיעין

שלום לכולם
ביום שישי הקרוב נצא לטיול באזור מצפה מודיעין בטיול שיודרך על ידי הנווט המהולל אילן שחם. מקום המפגש: מצפה מודיעין – (המגרש הביתי של אילן כידוע). זמן מפגש: 8:30 רמה טכנית: קלה-בינונית. (כולל סינגל ארוך ברמה בינונית-גבוהה). רמת כושר - בינונית - יש גם עליות... אורך המסלול: 26 ק"מ - 4 ק"מ לסיום עוברים קרוב מאוד לרכבים - מי שמתעייף יכול לחסוך את הירידה האחרונה והעליה שאחריה. זמן רכיבת מסלול כ-3 שעות תיאור המסלול על פי אילן שחם: יציאה ממצפה מודיעין ורכיבה ביער בן-שמן הכוללת שני סינגלים קלים ומהנים. המשך דרומית ליער בן שמן בסיבוב נחמד הכולל גם רכיבה בין עצי זית וקקטוסים, ועליה לחרבת רגב לתצפית לכיוון מישור החוף. ירידה בסינגל ארוך ומשובח, ואז רכיבה צפונה בחזרה ליער בן שמן. ביער סינגל בירדה חדה למתקדמים עם אפשרות מעקף. בנקודה זו, אם מעוניינים יש מקום נחמד לשבת לנוח, ולעשות סיבובים קצרים לעוד כמה סינגלים אם יש דרישה... עליה ומעבר מתחת ל443 לכיוון תל-חדיד. אחרי זה ירידה מאוד מאוד מהנה בשיפוע מתון עם הרבה עיקולים, חזרה למעלה דרך תל-חדיד וסיום במצפה מודיעין. איך להגיע למצפה מודיעין? יורדים מכביש מס´ 1 במחלף בן-שמן לכיוון מודיעין. בקצה העליה הארוכה יש כניסה ימינה לתוך היער. נכנסים כ 100 מ´ וחונים. הרכיבה היא על אחריות הרוכבים בלבד!!! נא להצטייד ב3 ליטר מים לפחות, פנימית רזרבית וחטיפי אנרגיה. וכן – קסדה חובה!!! סיגל ואייל.

רֶשֶף

New member
הלו! שאנטיז!

תגידו, יש מצב שתקדימו קצת? נניח... ל-7:00?
אני יודע שזו בקשה קצת... חצופה וזה בטח שובר לכם את השאנטי של שנת הבוקר, אבל השרב הגדול צפוי להתפוגג רק בשישי אחה"צ, כלומר... גם ככה יהיה חום תופת, וחוצמזה, אולי נספיק גם לעשות קניות לשבת... ובכלל... כבר 8 חודשים אנחנו רשומים אצלכם, אולי סופסוף יצא לנו לעשות איתכם איזה סיבוב, במיוחד שאתם "פה", מעבר לכביש, (אילן, איך שכנעת אותם? סיפרת להם על ה"מעברי מים" המפורסמים של בן-שמן?
) ולא באיזה ח'רת-אל-טאנק בפיזדלוך, שוחים עם האופניים. הא? מ'תם אומרים? יש סיכוי?

למה בשישי? ../images/Emo4.gif

ומה עושים התלמידים שמתים לבוא לטייל עם השאנטי אבל יש להם בית ספר בשעות האלו? חבל שאי אפשר שבת....לא נורא.....פעם הבאה

uribt

New member
לא קרה כלום גל

אלא עם יש לך שיעור חשוב או תגבור באותו יום אז אני לא מבין מה הבעיה לוותר. כיתות ט' (אתה כיתה ט' נכון?) ממילא לומדים רק 4-5 שעות ביום שישי - אז תפסיד, שיטת המנות בפעולה. צא תהנה.

Eyal Hershtik

New member
כשעשינו טיולים בשבתות אז....

היו הרבה אנשים שאמרו למה בשבת?? אז כרגע מצב הרוח הוא לימי שישי וכאשר יש טיול שהוא קצת יותר ארוך מהרגיל אז אנו עושים אותו בשבת . אייל

steiff

New member
כן... גם אני באותו העניין של השעה

לבת שלי יש יומולדת 4 וצריך להספיק לחזור צפונה להסיק את המנגל לפני כניסת השבת. 7 נשמע לי הרבה יותר טוב מ 8 וחצי. בתמורה אני יכול להעניק טרמפ לשנים עד שלושה רוכבים, על אופניהם וציודם, מאזור הקריות דרומה (וחזרה).

aFish

New member
לא שאני מזלזל במגרש הביתי שלי

אבל כל הכבוד לכם שאתם מגיעים מהקריות לבן שמן!!!! חתיכת נסיעה בשביל היער הקטן והחמוד שלנו. חוצמיזה גם אני באותה הדיעה של השעה או איפהשהו באמצע.

רֶשֶף

New member
טוב, תמיד קיימת האופציה

שאנחנו נתחיל ב-7:00 (בהנחה שהשאנטי יתעקשו על 8:30), נקפוץ לעשות כמה סינגלים צעירים, בשביל החימום ונחבור אל אילן והשאנטי ב-8:30-9:00.

aFish

New member
קבעתי ברבע לשמונה בבית האדום במגמה

של לרכב עד מצפה מודיעין. אפשר להקדים מבחינתי קצת יותר.

רֶשֶף

New member
אה, שוב הסינגל "ההוא"? ../images/Emo13.gif

כלומר, לשים בצמיגים את ה"פס נירוסטה", נגד הקוצים הגדולים וה"מסמרי 10" מהאתר בניה?

רֶשֶף

New member
אבוד לך!

הרגע סיימתי להתקין שני פסי עופרת יצוקה של מיסטר טָאפִי. לא חשוב שהגָ'מוּס נהיה כבד בלפחות 5 קילו ולא חשוב שהגלגלים שלו נהיו גלגלי תנופה. מבחינתי אפשר לנסוע על מה אתה רוצה. קוצים, מסמרים, סכיני גילוח, גחלים. הכל הולך.

yasigal

New member
נשמע מפתה - ואם נקדים האם??../images/Emo9.gif

תשבו לנו על הוריד על מנת להזדרז כדי להסיק את המנגל? כי אנחנו לא אוהבים לחץ? אנחנו בשאנטי.. יחד עם זאת, יש לך זכויות יתר בשאנטי לאור הטיול האחרון.. וחוץ מזה, זה נראה לי שאם אתם מגיעים מהקריות ורובנו מאזור המרכז ואתם אלה שרוצים להקדים, אז מגיע לכם במידה מסויימת, כי אתם נענשים בעצם יותר מאיתנו. וחוץ מזה גדול יותר, אני צריכה להתייעץ עם מוביל המסלול..שדרך אגב בשל השפעתו אני הקדמתי את זה לשמונה וחצי..אז לא נראה לי שהוא יתנגד. יהיה טוב

steiff

New member
../images/Emo50.gif

אוי צר לי צר אך אסתפק במסלול קצר בצפון הקרוב שכה יהיה לי טוב כי יש לי התחייבויות כאלו - משפחתיות כבר בת ארבע הילדה וקסדה לה וורדרדה ובאים דודה וגם דוד לקטנה לתת כבוד ואי אפשר להשאיר אותם מצפין לאבא שיחזור ממודיעין. אבל רשמו לפניכם בעוד שבועיים אחרי שתנגבו את הגבינה מהשפתיים השאנטים מוזמנים לטיול והפעם אני מבטיח בלי אף שיפוע תלול בין נחל ציפורי לנחל אבליים נדווש במרץ על האופניים ובהתאם למסורת שכבר התפתחה נעצור לטבילה צוננת בבריכה פרטים בהמשך ושיהיה לכם טיול מהנה ואני מודה שאני קצת מקנא...

XCrider

New member
גם רוכב וגם כותב...ואולי אתה גם יפה

וגם אופה???!!!...
סחטן על השיר ושוב תודה על המסלול החביב והטבילה בנחל אלון שהובלת... נתראה בשבילים!

rivm

New member
סיגל, נראה לי שרכבתי איתך פעם

באיזור ראש העין. מתכנן להצטרף מחר. משה

yasigal

New member
נכון, נכון, אני אתה וליאור שרר

אם אני לא טועה, כי זו הפעם היחידה שרכבתי בראש העין וזה היה באזור מצפה שלם

maoz277

New member
להתחיל בבונאפה

ממליץ להתחיל בבונאפה.