השאנטי בשישי לטיול במצפה מודיעין

schwinnie

New member
אז יש "סיירת שאנטי" ו-"שאנטי עצבני"

(הרכיבה עם הפרריידרים) ועכשיו יש גם "שאנטי כשר". על מנת לרצות את הקבוצה המקופחת האחרונה, נותר רק לייסד "שאנטי למשכימי קום" והעולם יהיה מקום יפה יותר.

S h u g i

New member
תעשה "גשר"

בתקופתי קראו לזה להבריז בטח עכשיו יש לזה שמות חדשים מקסימום תפסיד שיעור חברה והתעמלות ...

SeanZoR

New member
כיתה ט'?מותר להחסיר נוכחות (=להבריז

זה לא יהרוג אף אחד , במיוחד בסוף השנה זה לא שאתה עושה השנה בגרויות או משהו , כמוני
, צא תרכב ותהנה כל עוד אתה יכול!

IlanShacham

New member
מה זה פה? פורום קילקול החינוך?

עד שמצאנו בחור שהולך לביצפר כמו שצריך אתם מנסים לקלקל אותו? רק שלימור לבנת לא תכנס לפורום...

uribt

New member
לא רוצה להרחיב דיון אבל

בבתי ספר כבר מזמן לא מקבלים חינוך. רק לומדים.

xrafix

New member
איזה גילאים משתתפים??

האם גיל 40 במצב סביר יעמוד במשימה????

IlanShacham

New member
עצם זה שאתה מכליל את הגיל בשאלת

הכושר מראה על בעיה בגישה שלך...אני מכיר בני 50+ שנותנים לי בראש (וגם פדלאות בני 20). בני כל הגילאים מוזמנים. תסתכל על תאור המסלול ותראה אם זה משהו שאתה יכול לעמוד בו. בגדול הטיול לא ארוך מדי, אבל השטח גבעי.

yasigal

New member
פעם רכב איתנו מישהו בן 70 שנתן לי..

בראש, אבל לא רק לי אלא לחלק גדול מהאנשים.. אז אין קשר. הגיל הטרוגני אצלנו..

amitstr

New member
מספר שאלות / בקשות ../images/Emo66.gif

אז ככה ... 1. האם ההשתתפות בטיול דורשת רישום או תשלום כלשהו ? 2. האם יש סיכוי לקבל מפה של המסלול על מנת לדעת מה המסלול במדויק 3. האם יש אפשרות להפגש עם הקבוצה בנקודות מפגש שונות לאלו מאיתנו שלא יכולים להגיע כל כך מוקדם או צריכים לצאת יותר מוקדם ? מחכה לתשובותיכם.

IlanShacham

New member
תשובות

1. לא 2. חשבתי על זה, אבל רוב הדרכים/שבילים לא מופיעים על מפת סימון השבילים, ומפת בן-שמן אינה כוללת את כל הטיול. אין לי זמן כרגע להשקיע בפתרון סינרגטי כלשהו. 3. חוץ מאשר בתחילת המסלול ובסופו המסלול אינו עובר במקומות בהם רצוי להשאיר רכב חונה. מי שמכיר טוב את האיזור יכול לעשות קיצורים כדי לפגוש את הקבוצה, או להתנתק ממנה באיזשהו שלב, למי שלא מכיר זה לא רצוי.

m noga

New member
על שאלה אחת אני יכולה לענות לך...

הטיול הוא ללא תשלום!!!
ולא דורש רישום רק להגיע ב08:30- או ליצור קשר עם אייל או סיגל...ולתאם איתם... המסלול הוא מסלול שאילן שחם מארגן והטיול הוא טיול יצירתי.....ובקשר להצטרפות במהלך הטיול....אפשר ליצור קשר עם אייל הרשטיק, סיגל או ירון....ולהתעדכן..... מספרי הטלפון הם: סיגל: 056-657774 אייל: 052-241870 ירון: 053-878666

IlanShacham

New member
יש לי חומרים להכנת מצחיות ../images/Emo66.gif

אשתי הכינה ליומולדת של הבן שלי, אבל בסוף לא היה זמן, אז נשאר לנו חומר להכנת 40 מצחיות - נראה לי בדיוק מתאים לטיול
להביא??
ועוד שאלה - כמה נוגות יש באמת בפורום?? ראיתי כל מיני ניקים שונים שכוללים את השם נוגה, ותהיתי אם זו אותה אחת או שיש כמה?

למעלה