השאנטי כובשים את הגלבוע!

השאנטי כובשים את הגלבוע! ../images/Emo66.gif

הבוקר יצאו 30 חברי השאנטי לכיבוש פסגת הר ברקן ברכס הרי הגלבוע. הוביל את הטיול טימון האגדי, האחד והיחיד, שהוביל אותנו באומץ בעליה המפרכת ובירידה התלולה לאחר מכן. תודה רבה לטימון על ההובלה והאירוח הנפלא בקיבוץ רשפים. במהלך העליה גיבשתי כמה תובנות על החיים. קינחנו במה שהפך להיות מסורת בטיולי השאנטי - רחצה קרירה במעיינות נחל הקיבוצים. תודה לאייל ולסיגל על ארגון הטיול המהנה והאתגרי. ניתן לצפות בנו באלבום ראשון ובאלבום שני.

timon1

New member
טוב, גם לי יש אלבומצ'יק אבל שונה

מכיוון שאני ממש לא טוב עם שמות, החלטתי הפעם לציין את התמונות לפי אירועים, בחלקן זכרתי את הסיפור שעומד מאחורי התמונה ובחלקן אילתרתי קלות.... אני מבקש מכל המצולמים לא להיפגע, הכוונה פה הייתה הומוריסטית. מקווה שתהנו מהאלבום

גם רוכב, גם מוביל, גם צלם ../images/Emo47.gif

טימון, אתה מלך
ואתה חייב לנו טעימה מהתה המפורסם. לי העליה עשתה את זה - הדבוקה נפתחת לאורך העליה, ולאחר כמה קילומטרים אתה מוצא את הקצב המתאים לך, רוכב לבד ונהנה מהשקט - רק קצב הנשימות וחריקת החצץ מתחת לגלגלים נשמעים. מדי פעם מסתכל על הפולאר לראות שלא עברתי את הסף, מוודא שאני בהילוך המתאים (חוסר חמצן יכול לגרום לטעויות בבחירת ההילוכים), עולים סיבוב אחרי סיבוב, מדרגה אחרי מדרגה. הפולאר מציין את הגובה, שעולה עם כל סיבוב דוושות. המחשבות נודדות לכיוונים בלתי צפויים - חבל שאין מכיר שמתמלל את המחשבות בזמן הרכיבה. פה ושם חולף על פני רוכב, שעצר להסדיר נשימה בצל, יודע שאסור לי לעצור. כל עצירה גורמת לכך שהחזרה לרכב תהיה קשה יותר. היתה עליה מאתגרת מאוד ואחרי הכל מהנה - כנראה שאנחנו מזוכיסטים, אין לנו משהו אחר לעשות בשבת בבוקר?

talctalc

New member
דרור, יש לך אפשרות לצרף גרף?

של זמן, גובה, טמפרטורות...מה שיש

דרור הדבר חמור מאוד ../images/Emo13.gif

לדעתי יש רק פתרון אחד לבעיה זו, והוא כמובן לבקש מאריאל סיבוב שני, נגיד בעוד שבועיים, שגם אני אוכל לבוא

timon1

New member
הרוצה את הרב יפנה אליו:0-P...

אלעזר, מדובר פה בעוד "איום סרק" או שהפעם זה "נחשצפע"?

מי מאיים מי ../images/Emo3.gif

נחשצפע נחשצפע נחשצפע נחשצפע נחשצפע נחשצפע נחשצפע נחשצפע

yasigal

New member
סופשבוע מדוגם היה לנו ../images/Emo176.gif../images/Emo175.gif

טוב, אז היה לנו סוף שבוע פשוט מדהים.. אז מה היה לנו שם? לינה בקיבוץ אצל טימון במלון 5 כוכבים, אפילו מזגן..אוח..והמתנדבות/ים.. ואינגה..תשאלו את הרשטיק! הכרות עם טימון האמיתי - טימון ג'וניור - שהוא יצור קטן וחמוד הולך על ארבע., והטיול שהיה פשוט 10. עליה מטורפת של לפחות 500 מטר על 15 ק"מ..כיף לא נורמאלי והסיום האידיאלי במסעדת הדגים "דג-דגן" של חפצי-בה.. מסעדה מצויינת למי שנמצא באזור.. בקיצור היה פשוט טוב..

yasigal

New member
ואיך איך שכחתי?

את המעיין הקררר... שנכנסנו אליו חמים..כמו שאפשר להיות חמים ביום של 41 מעלות ואחרי טיול של 30 ק"מ.. בקיצור היה מעולה - ותודה לטימון על האירוח ולהרשטיק על הארגון

timon1

New member
רגע, אם אני אירחתי והרשטיק אירגן

מה בדיוק היה תפקידך בכח???

yasigal

New member
אני? הייתי חסרת תפקיד..הממ..../images/Emo13.gif

רכבתי..זה היה קשה מספיק

Eyal Hershtik

New member
ועכשיו בהפוכה ......

הגענו לטימון האירוח היה על הפנים , המסלול עצמו היה קליל ביותר בלי עלייה אחת אפילו , מזג האויר היה ממש מדהים- קריר כזה עם קצת רוח שלא גורמת לך אפילו להזיע ,אף אחד אפילו לא העלה על דעתו מה אנחנו עושים ביום כזה על אופניים , המעיין היה מזה חם פשוט רותח אי אפשר היה להכנס אליו, למרות שאף אחד לא היה רעב בסוף החלטנו ללכת למסעדה די גרועה , בקיצור לא היה משהו בכלל . קחו את כל המילים תהפכו אותם, תוסיפו עוד המון מילות שבח לטימון על הסוף שבוע המעולה באווירה הקיבוצית משהו וזהו מכאן אפשר רק לחכות לשבוע הבא ..... והנה תמונה : מי אמר שאנטי ולא קיבל .....

טימון, אתה בתמונה משמאל ../images/Emo66.gif

רק לך יש משקפי רודי פרוג'קט צהובים שהעיצוב שלהם הוא מכו^%, אה... שנוי במחלוקת....

למעלה