השאנטי כובשים את הגלבוע!

timon1

New member
אני מוחה בכל תוקף, זה לא אני

זה נכון שיש לי משקפי רודי פרוג'קט צהובות ויפות אבל מבחינת התמונה אני ישבתי בצידו ההימני של השולחן ובכלל לבשתי חולצה אפורה. ניתן לראות את השרוולים שלי בין ידיה לגופה של המלצרית [שאגב היא בת כיתתי ולכן היה יחס אדיב במיוחד]. נ.ב. נחזור רגע למשקפי היפות שהיו כל אותה עת על ראשי, מישהו מביניכם רואה אותן בתמונה בכלל????? i rest my case!!! ועוד דבר, הבחור שלכאורה כולם חושבים שהוא אני זה שוגי בכלל לפי דעתי.

Eyal Hershtik

New member
באמת פאדיחות ועל פאדיחות משלמים ...

תצטרך לארח אותנו שוב מתישהו ....

yasigal

New member
הרשטיק-אתה יכול להיות קצת יותר ברור

פשוט קשה לאנשים להבין את הרמזים הדקים שאתה מפזר..

שמת לב איך ג'וניור חתך את טימון ../images/Emo3.gif

בתמונה במעיין - רואים חצי טימון בלבד.... ככה לומדים לצלם בסאיטקס?

Eyal Hershtik

New member
וואלה . אבל ההסבר הוא פשוט ...

לכל בן אדם בקבוצה הוא הקצה בדיוק את אותם פיקסלים , במקרה של טימון הוא פשוט גנב קצת יותר מדי פיקסלים והיו שתי אפשרויות : 1.או שכל השאנטי יעשו ערימת ילדים על טימון וכך הבן אדם יתכווץ 2.או האפשרות הפשוטה יותר לחתוך אותו בתמונה . הוא כמובן בחר 2 וזה מה שלומדים אצלנו : יעילות , מחשבה יוצרת ,זריזות מחשבתית ועדיין לא לקפח אף לקוח

מפת המסלול לגלבוע ../images/Emo163.gif../images/Emo80.gif

טימון, תקן אותי אם יש לי טעויות בסימון המסלול. לגבי הירידה במתלול אבינדב, הבנתי שהשביל שירדנו בו לא בדיוק מסומן במפה. כמו כן, התחלתי את המסלול בגן היפני וסיימתי אותו בנחל הקיבוצים. תיקונים והערות בבקשה

אנחנו התחלנו מרשפים

ורכבנו לאורך נחל הקיבוצים עד לבית אלפא. טימון הגדיר את הקושי הפיזי כבינונ++, לדעתי הקושי הפיזי הוא ברמת 'קשה'. טכנית, זה שביל כורכר 4X4. העליה מתחילה בגן היפני בבית אלפא - רווח אנכי של כ-600 מ', מפוזר על 4.5 ק"מ של עליה מפרכת. הקטע הראשון של העליה, לפני הפיתולים הוא קשה מאוד מבחינת שיפוע. אחרי כמה ק"מ, הוא מתמתן, אח"כ מגיעים לאנדרטה, משם עוד קטע קשה קצר, ואז נכנסים ליער ועולים בפיתולים, שם העליה מתמנת ואיתה קצב הלב. ירדנו בדרך היורדת את מתלול אבינדב, שלא מומלצת בעליה - זה ממש רצח. צירפתי את מה שהפולאר רשם במהלך העליה - ניתן לראות את השיפועים השונים של העליה בגרף.

SCHWINN שי

New member
אני חייב להגיד שהירידה היתה ממש

טוב ומהירה עם קפיצות מאוד נחמדות. ולדרור- אני כבר רגוע

למעלה