השבויים מווינטרפל

gilioz

New member
השבויים מווינטרפל

מה יקרה לשבויים שראמזי לקח מווינטרפל? האם יהיה להם חלק נוסף בעלילה ( למשל לזהות את אריה המזוייפת או לאשר את זהותם של בראן וריקון)

nedisrael

New member
ראמזיי לא לקח תואמת אריה מווינטרפל

מי שלקח תואמת לאריה הוא אחד מאנשיו של רוז בולטון שישלח אותה צפונה להינשא לראמזיי. כנראה שהתואמת לאריה היא ג'יין פול, חברתה של סאנסה, לפי התיאוריות. האם יהיה לשבויים חלק נוסף בעלילה, אולי. במיוחד אם נראה שוב את ת'יאון שכנראה עדיין חי ושבוי בצור מגור.

gilioz

New member
אריה

הכוונה הייתה האם מישהו יכול לזהות את אריה כמזויפת? כל מי שהכיר אותה מת ( או נחשב למת), והיחיד שאנחנו יודעים שחי רוכב עם האחווה ללא הדגלים. השאלה אם מישהו יקום ויגיד כי אריה מזוייפת?

nedisrael

New member
או ת'יאון שנמצא בצור מגור

ועתיד לפגוש את אריה המזוייפת, כנראה.

MIniMage

New member
כמה שבויים בכלל נלקחו?

ומיהו יותר עם נאן מתה? אסור לה למות! NO NO נאן חמודה. ותיאון בטוח לא מת?

Vrock

New member
לא הייתה לראמזי סיבה להרוג אותו

כל עוד לורד באלון לא מת הוא יכל לקוות למשהוא. עכשיו אף אחד לא רוצה את תיאון ואני אתפלא על מרטין אם תיאון חי בלי סיבה.

gilioz

New member
תיאון

רוז בולטון הביא לקייטלין חתיכה מתיאון - מעניין באיזה מצב גופני הוא נמצא עכשיו? בהנחה שתיאון ישתחרר ( הרי מרטין לא ישאיר אותו כלוא לעולמים), האם הוא יעדיף להתמודד על כס איי הברזל ( ללא הצלחה רבה - אין לו תומכים) או להתנקם בראמזי\בולטון על מה שעשו לו?

Arya Stark

New member
למה שלא ישתחרר ?

אולי הוא יצליח לברוח, אולי אחד מהדודים שלו יתקפו את צור מגור וישחרו אותו מה שבטוח זה שעוד יש לו חשיבות, אחרת מרטין כבר היה הורג אותו...

Vrock

New member
מה שבטוח

הדודים שלו לא ישחררו אותו. הם בטח היו שמחים כשהוא נשבה. אין להם סיבה לשחרר אותו כשהם יכולים לקחת את האיים.

HobbitGirl

New member
אז אולי אשה.

נראה לי שזה משהו שמתאים לה לעשות-לחלץ את האח הקטן והמטומטם שלה.

lord snow

New member
זה באמת קצת מתאים לה..

חחחח , נראה לי שטיריון יעדיף להשאר בשבי מאשר לתת לה להציל אותו...

Vrock

New member
אולי כדי להתגרות בו, אבל זה לא

הגיוני. אם היא תעשה את זה ייקשה עלייה לקבל את המלוכה.

gilioz

New member
השחרור

מי שישחרר את תיאון יזקוף לעצמו נקודות כי הוא הרי אמור להיות היורש. תיאון הוא כלי טוב להשתמש בו בכדי לחזק את התביעה למלוכה. מרטין יכול גם בטוויסט עצבני להמליך אותו כמלך האיים ואז הצפון בכלל ירתח

Vrock

New member
מה שאמרת לא הגיוני

תיאון לא יוותר על המלוכה. אנשי הברזל חזקים מכדי לתת לעניין פעוט כ"כ להפריע להם לרשת את האיים. אין שום הגיון בכך שתיאון ימלוך.

nedisrael

New member
ת'יאון יכול עוד להשתחרר

הסיבה היא שקראתי בתיאור משתה לעורבים שאנשי הברזל הולכים לצור על צור מגור. אני לא יודע עד כמה התיאור הוא נכון, הוא עדיין היה כתוב באמזון שפרסמה כבר כמה וכמה תאריכים כוזבים לגבי מועד יציאת הספר. למה להשאיר את ת'יאון בחיים? בדיוק בגלל הסיבה שפירט רוז בולטון לקייטלין. אפשר להכריח את אנשי הברזל לעשות ויתורים מסויימים בתמורה להריגתו, מכיוון שבסופו של דבר, הוא היורש החוקי של אביו.

nedisrael

New member
אין לדעת. מרטין יכול להפתיע אותנו

יש לזכור שאחד מהחזיונות של דאני היה של אדם על ספינה ששפתיו כחולות או משהו כזה עם חיוך עצוב. הרבה מאמינים שזה ת'יאון. יש אפילו תיאוריה שת'יאון לא נלקח לצור מגור אלא נהרג בכיבוש ווינטרפל ושהאחרים או איזשהו כוח אחר החיה אותו ולכן הדמות שדאני רואה בחיזיון נראית כאל-מת.

Vrock

New member
זה בדיוק

הגורל שמגיע לו. למרות שלא נראה לי.

למעלה