יש משהו יותר טוב רייטינג....
D didush100 New member 1/8/11 #19 אבל יכול להיות ה משהו עם בן לכן יש מצב שישאירו אותה. אם כבר לאיילת וענבר אין סיכוי בכלל עם איתן למרות ששתיהן מתוקות ענבר מדהימה בעיניי ואיילת מפתיעה לטובה
אבל יכול להיות ה משהו עם בן לכן יש מצב שישאירו אותה. אם כבר לאיילת וענבר אין סיכוי בכלל עם איתן למרות ששתיהן מתוקות ענבר מדהימה בעיניי ואיילת מפתיעה לטובה
ר רינתי77 Active member 1/8/11 #25 בן וליהיא חמודים יחד??? הבנתי נכון? מקווה שלא...כי חוסר העניין שלה בו לא יכול להיות יותר ברור....
E easternstar New member 1/8/11 #36 סימסתי גם לעדי: הבחירות שלי מעניינות סימסתי לענבר, איילת, ענת ועדי. השארתי את השאר. אם תהיה בחירה בין שתיים או שלוש מהחברות שלו ואתי או ליהי אחת מהן חייבת ללכת. אני מקווה שיצטרך לבחור בין אתי וליהי ואתי תלך.
סימסתי גם לעדי: הבחירות שלי מעניינות סימסתי לענבר, איילת, ענת ועדי. השארתי את השאר. אם תהיה בחירה בין שתיים או שלוש מהחברות שלו ואתי או ליהי אחת מהן חייבת ללכת. אני מקווה שיצטרך לבחור בין אתי וליהי ואתי תלך.
E easternstar New member 1/8/11 #38 אה..שכחתי מזה..לא נורא.. 4 ש"ח. תודה. אולי לקראת ההדחה אסמס עוד 4 סמסים לעדי..