2 ו-5 ו-10 נא לסור ללשכתימפה ומשם, נכון קצת משם
מזכיר לך שננזפתי שאני מעלה רק תמונות של צעירים חטובים ומתלונן על גרנטופוביה מובנית בקהילה. מאז אני מחפש בדבקות תמונות של קשישים כמוני או מבוגרים יותר, תמונות מכבדות.. זו תמונה של רביעייה בתוכנית האמריקאית: יש לי שאלה. וזו התשובה שלהם, ככל הנראה. ביני לבינך עדיף על פני שיטוט בגנים ציבוריים, בתי שימשו ציבוריים [בהם דנו אגב במקום אחר, ולא הזכרת את הסירחון הנורא בתחנה הישנה, ואת ההזנחה והסירחון בחדשה בתאים בין הקומות כשעולים ברגל, החינמיים. ] ♥♥♥2 ו-5 ו-10 נא לסור ללשכתי
7 (הרביעיה) נראה לי יושבים בבית קפה ומחפשים בגרינדר מי קרוב אליהם
נכוןבתי שימשו ציבוריים [בהם דנו אגב במקום אחר, ולא הזכרת את הסירחון הנורא בתחנה הישנה, ואת ההזנחה והסירחון בחדשה בתאים בין הקומות כשעולים ברגל, החינמיים. ] ♥♥♥
איפה 'תה חושב פגשתי את הת' לשעבר שלי, אם לא באחד מהם? חחחחחחחחחחנכון
יפה לך לעקוב אחריי
ולא היתה לי דיעה עליהם כי לא יצא לי להשתמש בכאלה ולו בגלל כל המליון סיפורים מסביב
איזה 3 ? יש שנייםאהבתי את 3. כל החתיכים לקח גולדן. כל היתר צריך להרכיב עליהם סיפור, וכל יוצא לי מתוק. אז, הבאתי תמונה פוליטית
צפה בקובץ המצורף 7369
הימני ו - 10 מתאים לי תודהאיזה 3 ? יש שניים
אני דווקא לקחתי את 3 השמאליהימני ו - 10 מתאים לי תודה
תמונה נהדרת. אלה ברזילאים,נכון? כי ברקע ישנן הפאבלות של ריו. מעניין כמה שילמו להם.אהבתי את 3. כל החתיכים לקח גולדן. כל היתר צריך להרכיב עליהם סיפור, וכל יוצא לי מתוק. אז, הבאתי תמונה פוליטית
צפה בקובץ המצורף 7369
גם לי זה נראה ברזיל, גם לפי הלוק שלהם. מוזר שבארץ פגשתי רק ברזילאים אשכנזים (אפילו הגויים)...אולי מסננים בכניסה לארץ הקודש ?תמונה נהדרת. אלה ברזילאים,נכון? כי ברקע ישנן הפאבלות של ריו. מעניין כמה שילמו להם.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.