השבוע הראשון בלי the OC

TheCharm

New member
השבוע הראשון בלי the OC

בשבוע שעבר הסתיימה העונה השנייה של "The OC" בערוץ. היום לא ישודר פרק של הסדרה. גם לא בשבוע הבא. גם לא בשבוע שאחרי. וגם לא בשבוע שלאחר מכן. אחרי כ-53 שבועות, 51 פרקים, עשרות דמויות, ריאן, מריסה, סת', סאמר, סנדי, קירסטן, כיילב, ג'ולי, לינדזי, אלכס, ג'ימי. גבריאל, טריי, ת'רזה, אוליבר, לוק, זאק, אנה, היילי. 2 עונות מלאות בעלילות מיוחדות, צחוקים, בידור. והיום זה לא יהיה. (סתם, רציתי לכתוב משהו עמוק
)

Ulong

New member
גם אני חשבתי על זה

שתי העונות שודרו ברצף ועכשיו זה יום שישי בלי ה-OC

../images/Emo45.gif. אנחנו מתגעגעים לרצף../images/Emo3.gif../images/Emo168.gif

ממ, בוא נחשב.. YES יוכלו לשדר אותה רק כשבארה"ב יגיעו לפרק 12.. אז צריך שתוכנית תתפנה בוויקנד עוד 8 שבועות. קדימה לעבודה.

TheCharm

New member
היום יהיה פרק 7

זתומרת נשארו עוד כ-15 פרקים לא כולל זה של היום. וסביר להניח שהרביעית תשודר בהמשך, כי היא כבר התחילה בארה"ב ועד שהסדרה תסתיים בארץ הם יהיו בסביבות הפרק ה-16,17,18.

vand

New member
קשה לי להאמין...

עונה 4 של אוורווד
מול עונה 3 של מגרש ביתי
. נראה לי יותר הגיוני שאחרי שאוורווד 3 תסתיים יתחילו לשדר את מגרש ביתי 3.

TheCharm

New member
זה סתם לא הגיוני

אם הם יכולים לשדר 2 עונות ברצף הם כנראה יעדיפו לעשות את זה על פני לשדר עונה אחת, לעשות הפסקה בשביל סדרה אחרת, לעשות אחרי זה הפסקה לסדרה הזאת כדי לשדר עונה שניה מהסדרה שהייתה לפני ובינתיים כבר יש לה עוד עונה... וסתם בלאגן שכל מה שיגרור זה פערים נוספים מול השידור בארה"ב. כנראה שOTH תמצא לעצמה משבצת שידור אחרת. מי יודע, אולי אפילו בשידורים החוזרים הנוכחיים שלה לעונה השנייה.

vand

New member
הגיוני אבל אם כבר

שאוורווד 4 תקבל את המשבצת של מגרש ביתי 2 ומגרש ביתי 3 תקבל את המשבצת של אוורווד 3 כדי לא ליצור חורים כמו שיש עכשיו

TheCharm

New member
איזה חורים ואיזה נעליים?!

קודם כל שאוורווד ומגרש ביתי לא הסתיימו באותו הזמן, לכן אין כאן היגיון כבר. כל מה שיעשו זה בטח להוסיף שידור חוזר למגרש ביתי בשעה הגיונית. אבל זה הרבה יותר הגיוני מלהתחיל לעשות כאן משחק הכיסאות ממש

נכון, נכון.../images/Emo168.gif

מה לעשות. הגיוני רק שימשיכו את זה מהשידור החוזר של עונה 2. זה גם ייצא אחרי THE OC.

vand

New member
החור שיוצר אוורווד

כי אני אישית לא צופה בו...

TheCharm

New member
אבל אתה לא הצופה היחיד בערוץ!!!

וואלה, גם אני לא צופה בסדרה "אוורווד"! זה לא אומר שאני מתלונן! הם לא בונים את זה לפי חורים שעלולים להיות. תאמין לי שיש חורים גם למי שלא צופה ב"The OC" וכן צופה עכשיו בשידורים חוזרים ל"מגרש ביתי" עונה שנייה! אז?!

TheCharm

New member
לא

ממתי קובעים לוחות שידורים לפי "חורים" פוטנציאליים אעלק?!

נכון שלא,../images/Emo168.gif

אבל זאת גם לא סיבה להתרגז ככה.. בכלל, אני לא זוכר שראיתי אותך אי פעם משתמש בסימן קריאה.
האם כולנו למדנו דבר מה משמשון?

למעלה