השבוע הראשון בלי the OC

vand

New member
אני יודע שאני לא הצופה היחיד בערוץ

לכן כתבתי לי אישית. בנוסף על פי הודעות קודמות זה נכון לגבי רוב הפורום. באמת אני לא מבין למה אתה מתעצבן...

TheCharm

New member
כי אין שום היגיון ארור

בלהתחיל משחקי כיסאות בלתי מוסברים רק בשביל שלחלק מהצופים יהיה נוח ולא יהיה חור. אם כבר זה רק טוב בשבילי, תמיד טענתי ש"מגרש" צריכה להיות אחרי ה"OC" ולא לפניה כי צפייה ברצף גורמת לכך שהצפייה ב-OC תהיה מייגעת. ובוא תסביר לי את זה. נניח העונה השלישית של "אוורווד" מסתיימת, ונותרו עוד כ-3 פרקים לסיומה של "מגרש ביתי". מה ישודר בינתיים במקום "אורווד"? העונה השלישית של "מגרש ביתי"? אבל זה לא הגיוני, מה עם הצופים שעוד לא סיימו את העונה השנייה? אז מה, יתחילו לשים מחליפים עלובים? זה פשוט לא מסדר. זה הדבר הכי הגיוני כשמדובר בכלל, ותתפלא אבל יש כן הרבה אנשים שצופים ב"אוורווד", ודווקא רוב הפורום הוא כזה למיטב ידיעתי, לא נדבר על זה שהפורום רחוק - אבל רחוק מלהוות כל סוג של מדגם לצופי הערוץ.

vand

New member
קודם כל

מזכיר שוב שאמרתי שזו דעתי האישית. דבר שני אני יודע שהפורום אינו מדגם מייצג ואינו קרוב לזה אפילו אבל בכל זאת מעניין להעלות לדיון מה דעת הפורום לגבי אוורווד. ודבר אחרון הוא שאת הרווח של שלושת הפרקים אפשר למלא ע"י הכפלה של סמולוויל, מספ7ים או מגרש ביתי.

פה אתה מעצבן.../images/Emo168.gif

עזוב שדעתי שאוורווד סדרה נחמדה, מאיפה יש לך את החוצפה לבוא ולהגיד שהיא "לא צריכה להיות בערוץ"? או שחייבים להחליף מייד לפי בקשתך את התוכנית ומהר, כי אתה אמרת שהיא לא טובה מספיק בשבילך?

vand

New member
על מה אתה מדבר?

איפה בהודעה שלי ראית שכתבתי שאורווד לא צריכה להיות בערוץ או שהיא לא טובה מספיק בשבילי?

TheCharm

New member
וובכן

היחידה שבאה בחשבון להכפלה היא סמולוויל, כי לשדר פרק 40 דקות מוקדם יותר זה יותר מידי מטולעד. לפי דעתי אם כבר מכפילים משהו אז זה משהו שמשודר לפני, כך אני רואה מה שאני רואה כרגיל ואם יש עוד פרק אז אני יכול להקליט, אבל לא יוצא שאני לא יכול לראות את הפרק הראשון (שהוקדם) כיז את לא שעה נוחה ואז אני גם לא יכול לראות את הפרק השני כי אנשים פשוט מחבבים כרונולוגיה משום מה (
). אבל, עדיין, להכפיל את סמולוויל, זאת אומרת במקום 3 פרקים זה יהיה 6 פרקים, וזה, תתפלא או לא, דיי הרבה. זה פשוט לא עובד ככה. הטלוויזיה לא משדרת לפי אם לכמה צופים, רוב או לא, יהיו חורים כשהם צופים בשידור. חורים זה כשלא משודר כלום, מסך שחור נאמר אפילו. חורים זה לא כשיש אנשים שלא אוהבים סדרה מסוימת ויש להם צופים. מה לגבי אלה שלא מחבבים את "מגרש ביתי", ותאמין לי שיש הרבה, אני אעז ואומר אפילו יותר מ"אוורווד"? אז מה, להם אין חורים?

vand

New member
כמה דברים ובוא נגמור את הויכוח...

1. אם מכפילים את מגרש ביתי צריך להכפיל רק פעמיים. 2. אוורווד מול מגרש ביתי? צריך לעשות סקר ולבדוק 3. בקשר להגדרה של חורים - אולי הייתי צריך להשתמש במילה אחרת אבל אף מילה לא עלתה לי בראש. ברור אבל מה הכוונה. 4. כל הויכוח הוא טיפשי מפני שאף אחד מאתנו לא עובד בערוץ או משהו. פשוט צריך לראות מה יחליטו מנהלי הערוץ לגבי השיבוץ ואז נראה מי מאתנו צודק. בינתיים אנחנו יכולים להתווכח עד מחר וזה לא ישנה כלום.

TheCharm

New member
אבל זה לא יקרה.

The OC 3 צפויה לעלות בעונת השידורים הבאה של הערוץ, כאמור בסביבות מרץ.

Sole Survivor

New member
אפשר לראות oc בערוץ 10 ביום שבת

אם אתם כל כך מתגעגעים לריאן מריסה סאמר וסת החמוד!

למעלה