הכל בסדר סגולית אצל כולנו :) תודה על הדאגה שכנתי הצפונית
ב בין השורiת New member 16/7/06 #33 אוייי ../images/Emo4.gif המצב שלי קשה משחשבתי.. sorry אניג.. ותודה על הדאגה
א א i ר י ת ה New member 16/7/06 #20 ענק !!!! ../images/Emo6.gif מזכירה לעצמי לא לפתוח הודעות כאלו שלך בזמן העבודה מביך להתפוצץ מצחוק מול המחשב ואי אפשר לשתף אף אחד, כמו שעושים בד"כ
ענק !!!! ../images/Emo6.gif מזכירה לעצמי לא לפתוח הודעות כאלו שלך בזמן העבודה מביך להתפוצץ מצחוק מול המחשב ואי אפשר לשתף אף אחד, כמו שעושים בד"כ
G giulietta New member 16/7/06 #26 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif אתה מטורףףףף
M Mישל וזהו New member 17/7/06 #37 ../images/Emo6.gif "קסם: אני נוסעת הגעתי לרמזור..אור אדום... אני עומדת פה מהבקר... מלאן אמבולנסים עוברים באדום..רשמתי את כל המספרים שלהם אני אדווח למשטרה זה מסגן נהגים אחרים..תגידו??יכול להיות שכל האמבולנסים אותו מספר??" חחחחחחחח זו ב-ד-י-ו-ק היא
../images/Emo6.gif "קסם: אני נוסעת הגעתי לרמזור..אור אדום... אני עומדת פה מהבקר... מלאן אמבולנסים עוברים באדום..רשמתי את כל המספרים שלהם אני אדווח למשטרה זה מסגן נהגים אחרים..תגידו??יכול להיות שכל האמבולנסים אותו מספר??" חחחחחחחח זו ב-ד-י-ו-ק היא
ק קרוסלע New member 17/7/06 #38 חחחחחחחחחחחח יואיייי חחחחחחח קסם:אלוהים!!אני נוסעת בכיכר..פתאום אין כיכר!!אז אני בנתיים מסתובבת.. עד שיבנו ואדע לאן לפנות..חחחחחחחח וואלה נשמע אמיתי חחחחחחח
חחחחחחחחחחחח יואיייי חחחחחחח קסם:אלוהים!!אני נוסעת בכיכר..פתאום אין כיכר!!אז אני בנתיים מסתובבת.. עד שיבנו ואדע לאן לפנות..חחחחחחחח וואלה נשמע אמיתי חחחחחחח