השבוע: מפגש הטרנסג'נדרס ה-18

אורי 0

New member
תיקו להודעה הקודמת שלי

זה שאמרתי "האגודה משמשת כקורת גג" זה התרשמות שלי. אין לי מושג מה המעורבות המדויקת של "האגודה". כעובדה זו קבוצת תמיכה, שנועדה לענות על מצוקות. לא קבוצת דיון אידאולוגית או קבוצה להעלאת תודעה בסגנון הפורום. מה עוד האגודה יכולה לעשות? מתברר שהאגודה לא מפלה אותנו בתשלום. אני בטוח שהאגודה תשמח לכל יוזמה של "קבוצת טרנסג'נדרים", מעבר למה שקורה היום. יש לך רעיון? בקשר להשפעה על האגודה - נראה לי שנורה התברגה היטב כחברת ועד ויש לה מעמד גבוה, למרות שהתפקיד המדויק שלה לא זכור לי. אני לא בקשר עם אנשים באגודה ואין לי מושג מה קורה אצלם בראש, אני לא פעיל שם (אני פעיל מספיק "בחוץ", תודה).

אילנה מתנדבת להנחיית הקבוצה

אלו הן השעתיים שהיא מנדבת למען הקהילה. אני בהחלט יכולה להבין, שעבור שעות שמעבר לאלו, במסגרת של פגישות היכרות אישיות, הנדרשות לבדיקת התאמה לקבוצה - היא דורשת תשלום. וגם אם היה מתנדב/ת אחר/ת - עד כמה שאני יודעת, בהיותי מטופלת אצלה, אין עוד מטפל/ת פעילה, אוהדת, אמפטית ורגישה ממנה לציבור שלנו בארץ. היא נכס עבורינו, והאישיות האחרונה שאנו צריכים להפנות את הזעם כלפיה. לא אתפלא, אם לא הייתה הרבה היענות לקבוצה אחרת, גם אם זו הייתה קיימת. לגבי מיתוס "השומר הרע בשער", שמודבק אליה שלא לצדק - מספיק רק לראות שהוא מיוצר ממוחם (הקודר?) של אנשים שלא מכירים אותה, ואף פעם לא פגשו אותה. אני מודה שגם לי היו חששות, עד שהתחלתי טיפול אצלה. אבל אילנה ניחנת ביכולת הקשבה אמיתית ואמפטיה נדירה - הן בעת פגישת ההיכרות איתה, והן במסגרת של טיפול. היא לא "נושכת", והיא לא תגיד לכם או לכן מי אתן/אתם. היא תדבר אליכם בלשון זכר או נקבה, כפי שתבחרו, היא תקשיב, ותעזור לכם להגיע להגדרות שלכם בעצמכם. זה הכל.

למעלה