השבוע שהיה...

השבוע שהיה...../images/Emo187.gif

שיר השבוע של דה יוזד: שיר השבוע לא של דה יוזד: להקת השבוע: אלבום השבוע: קליפ השבוע: תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: משהו שהכעיס אתכם השבוע: משהו ששימח: משהו שעיצב: ציטוט השבוע: מתנגן בראש / בפלייליסט: תמונת השבוע:

Rose131

New member
המ

שיר השבוע של דה יוזד:לאדעת שיר השבוע לא של דה יוזד:לאדעת. אמ. ווינד אוף צ'יינצ'? מכיר אותו? משהו כזהXD להקת השבוע:אמממ.. אלבום השבוע:המממ... קליפ השבוע:זה שהולכים לצלם ביום שניXD תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:אנג'ללללללל. וגם אמ. "לא הייתה מלחמה ב72." כי ראינו בשיעור. וכי.. אמ.. כן. משהו שהכעיס אתכם השבוע: לא לפה משהו ששימח: ההארות שלי משהו שעיצב: אנשים קקות ציטוט השבוע: כלמיני. מתנגן בראש / בפלייליסט: Shine on you crazy diamond- Pink Floyd תמונת השבוע:אין לי כוח

יש לי מצב רוח טוב ../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif

שיר השבוע של דה יוזד: The used - With me tonight אגב, מישהו יודע למה קוראים לשיר With me tonight למרות שהוא בכלל אומר כל השיר With me today ?
שיר השבוע לא של דה יוזד: 30 Second to mars - The kill אני פשוט אוהבת אותו
להקת השבוע: The used אלבום השבוע: The used של The used קליפ השבוע: לא ראיתי קליפים השבוע
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: גם לא הספקתי לראות טלוויזיה :-\ משהו שהכעיס אתכם השבוע: חבר שלי ממש עיצבן אותי. רבנו, עוד פעם!
משהו ששימח: היה הסילבסטר הכי טוב בעולם
אה כן, והשלמתי איתו.
משהו שעיצב: מממ שום דבר... ציטוט השבוע: אני : "אבא אני צריכה 140 שקל אני הולכת לקניון רמת אביב עם חברות" אבא : "מה יש לך לעשות שם?" אני : "הולכות להסתובב ואני רוצה לקנות דיסק של The used" אבא *מוציא כסף מהארנק* וממלמל : "עוד פעם המסוממים האלה?" אני : "כוס אמא שלך!" אבא : "תרגעי" אני *נהיית אדומה* : "טוב, סליחה" מתנגן בראש / בפלייליסט: The used - Smother me תמונת השבוע: זה רק אני, או שברט ממש מדהים שם?

הציטוט יוXDDDDDDDDDDDD../images/Emo15.gif../images/Emo202.gif

איזה דיסק קנית? תמונה מדהימה כל כך

חח הציטוט שלך!!!! XDDDD

אבא שלך מזכיר לי כשאחותי קנתה לי במתנה את הדיסק שלהם לסיום י"ב =) "רק שתדעי שאני לא סובלת אותם והם חבורה של מסוממים והם ממש מפחידים,....אבל את אוהבת אותם אלוהים יודע למה......" מה הם רואים?

חח פעם אבא נכנס לי לFavorite ביוטיוב והוא ראה

את זה http://www.youtube.com/watch?v=eAsIp0b60pw אז הוא די קישר את זה לפנים שהוא ראה על השולחן עבודה שלי ומאז החליט שהוא מסומם
אבל לא אכפת לי ! העיקר יש לי את הדיסק !

../images/Emo10.gif../images/Emo4.gif../images/Emo13.gif../images/Emo9.gif../images/Emo187.gif

שיר השבוע של דה יוזד: The Taste of Ink On My Own Paralyzed Listening שיר השבוע לא של דה יוזד: Arctic Monkeys – I Bet You Look Good on the Dancefloor אוי אני מתה על השיר הזה!!! Aiden – Moment Green Day – When I Come Around A Perfect Circle – The Nurse Who Loved Me Nirvana – On a Plain Red Hot Chili Peppers-Scar Tissue 30 Seconds to Mars – The Kill להקת השבוע:Aiden תמיד הכרתי כמה מהשירים שלהם אבל בזמן האחרון זה התפתח ליותר =) Arctic Monkeys אלבום השבוע:Whatever People Say I Am, That's What I'm Not-Arctic Monkeys קליפ השבוע:אין תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:eek:ver the Hedge לא זוכרת איך קוראים לזה בעברית....סרט חמודי =) Requiem for a Dream וואוו ראיתי אותם זה מיליון פעם!!! אחד הסרטים הכי טובים אי פעם!!! Little Miss Sunshine האאאאא מדהים!!!!!! משהו שהכעיס אתכם השבוע:אין משהו ששימח:אממ ציון של הפסיכו' זה לא ממש שימח חח פשוט לא ביאס כמו שחשבתי..... משהו שעיצב:אני מתגעגעת לשיחות במסנג'ר עם חברה טובה מאוד שלי =( !!! אוף אני לא יודעת מה נסגר איתי אבל אני כל כך מתגעגעת לב"ס ולכל החברים שלי!!!!!! זה בטח נשמע טיפשי כי יוצא לי לדבר עם חלק אבל זה לא אותו הדבר! ציטוט השבוע: ד': "היית פעם בברצלונה?" אני"לא הייתי היא נראת ממש יפה!!! איך בא לי לטוס!!!!" ד':לא נורא!! .. תמיד את יכולה לסחוט רגשית את ההורים שלך..תגידי להם שאת מצולקת נפשית.. ושהם צריכים או לשלם לי פסיכולוג או לממן לי כרטיס טיסה מחלקה ראשונה לאנגליה, ואם ממש חושבים על זה ברצינות (לקחתי קשה..) עדיף טיסה זה יותר זול כי פסיכולות זה יכול להימשך שנים כל פגישה מינימום 300 ש"ח לשעה... מתנגן בראש / בפלייליסט:Blind Melon – No Rain תמונת השבוע:סתם...

Because Of May

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo109.gif

~די מועתק מ-MCR~
שיר השבוע של דה יוזד: MM
(כ"כ כ"כ
) PHA
שיר השבוע לא של דה יוזד: MCR- TJLIGKY(
) MCR- INTYWIDFAL MCR-INAFSIAFD Paramore- Fences
(בעצם, כל Riot!
וגם פרשר, היר ווי גו אגיין ועוד
) Muse - New born Babyshambles-Delivery Family Force 5- Drama Queen, Face Down, Whach Gonna Do נו, לא יודעת, הרוב הוקדש למשומשים ולכימיקלים
להקת השבוע: המשומשים, הרומן נכימיקלי שלי, בשביל עוד
אלבום השבוע: המשומשים- המשומשים, אולי זיכרונות
בשביל עוד - מהומה! הרומן הכימיקלי שלי- 3 קריאות הידד לנקמה מתוקה, המצעד השחור
קליפ השבוע: ה.י.ם- בליד וול
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: שנות ה-70 עונה 6!
ובית השעווה
משהו שהכעיס אתכם השבוע: סילבסטר שנחגג בהתכוננות למבחן באינגליש
משהו ששימח: הייתי אתמול אצל ידיד שלי וראינו בית השעווה והיה ממש ממש כיף
(כשפריס הילטון מתה כ"כ צחקתי
)
משהו שעיצב: הסילבסטר
ציטוט השבוע: אני: די, אני לא יכולה כבר, כל הזמן קר לי! אמא: כן, גם אבא שלך מקודם היה קפוא. כמו ארטיק! אני: ארטיק שלמה (השם של אבא
). טעמת את ארטיק שלמה? אמא: לא, איכס XDDDDD (כן אמא, רואים כמה שאת אוהבת את אבא, תמשיכי להפגין אהבה
) אבא: somebody's eating an egg אני: ועוד חביתה! איך אומרים חביתה באנגלית? אבא: אה.... שיט (במובן של "שיט, שכחתי") אני: שיט?! אז.... I'm going to eat shit! XDDD
מתנגן בראש / בפלייליסט: pressure- paramore
תמונת השבוע:

שבוע טוב. ../images/Emo13.gif ../images/Emo223.gif

שיר השבוע של דה יוזד: I'm a fake Sounds and overdramatics שיר השבוע לא של דה יוזד: Silverstein - Already dead The ides of march Call it karma TRJA - In fate's hands A7X - Chapter Four I won't see you tonight 1
להקת השבוע: A7X. אלבום השבוע: A7X - Waking the fallen קליפ השבוע:
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: פלוריסיינטה, הפיג'מות. D: משהו שהכעיס אתכם השבוע: היה בוחן במת' על חומר שעשיתי עליו בגרות כבר ולא זכרתי איך פותרים תרגיל אחד!@#$ ;; משהו ששימח: 97 במבחן באנגלית. ויייייייי.
משהו שעיצב:
ציטוט השבוע: המורה ללשון: "אלמוג, אני אעשה ממך משפט מחובר!#@!" XDD מתנגן בראש / בפלייליסט: TRJA - Misery loves it's company תמונת השבוע:
הודגש באמצעות מדגישומטיק

לא, קוראים לה עדי הכפרה../images/Emo55.gif

היא בטח התכוונה למישי מהכיתה או משהו

../images/Emo217.gif../images/Emo217.gif../images/Emo217.gif

שיר השבוע של דה יוזד:דה בירד אנד דה וורם שיר השבוע לא של דה יוזד:ג'וב פור א קאובוי- סספנדד ביי דה ת'רוט להקת השבוע:לא יודעת... אנדרות' או אנטר שיקארי אלבום השבוע:טייק טו דה סקיי קליפ השבוע:לוב אדיקט תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:נהג מונית משהו שהכעיס אתכם השבוע:כל מיני.. משהו ששימח:תקלטתי משהו שעיצב:סתם מקנאה בחברה.. לא צריך לפרט חח ציטוט השבוע:"מילי לא נעימה לי" מתנגן בראש / בפלייליסט:סספנדד ביי דה ת'רוט- ג'וב פור א קאובוי תמונת השבוע:אין

למעלה