השבוע שהיה...

Unaffected

New member
אמ.

שיר השבוע של דה יוזד: ממ לאדעת שיר השבוע לא של דה יוזד: less than jake- the rest of my life relient k- be my escape a static lullaby- modern day fire להקת השבוע:- אלבום השבוע:- קליפ השבוע:- תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: העשב של השכן \ הקוסם מארץ עוץ [נו מה,ראינו בקולנוע
] משהו שהכעיס אתכם השבוע: אמא משהו ששימח: תסריט לסרט סופשנה XD משהו שעיצב:אמא? ציטוט השבוע:"פיטר פן חמוד ואתה מכוער!" מתנגן בראש / בפלייליסט: 3 doors down-better life תמונת השבוע:אינליכוח

מותק1212

New member
עונה../images/Emo9.gif../images/Emo119.gif

שיר השבוע של דה יוזד: Choke Me Hard To Say On My Own Poetic Tragedy שיר השבוע לא של דה יוזד: MCR- Mama
MCR- Welcome To The Black Parade MSI- Backmask MSI- Golden I MSI- Panty Shot TBS- Liar TBS- Up Against TBS- Damm Sure Guns N Roses- Sweet Child וכל Infinity On High של FOB להקת השבוע: Guns N Roses
אלבום השבוע: Infinity On High של FOB קליפ השבוע: MSI- Panty Shot תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: תכנית טלוויזיה- "ארץ נהדרת" -גאונים
סרט- "רטטוי" DD: סרט חמוד ביותר. משהו שהכעיס אתכם השבוע: המון דברים
משהו ששימח: גיטרה חשמלית%*$%&^ ויום הולדת לאח שלי
משהו שעיצב: אין משהו שעיצב. ציטוט השבוע: שיחה מאוד מעניינת שידידיי קיימו על "זין". המ... אז גדי אמר: "לי יש ככה -----" ואז יוני אמר: "רואים את מה שיש לגדי? לי יש פי מיליון." XDDD חחחח וויס הדפוק הזה: יוני: "ששש...החתיך שאל שאלה." וויס: "אבל לא שאלתי כלום" XDDDDD והיום בשיעור מתמטיקה, המורה טעה במשהו ואז הוא תיקן את עצמו והוא אמר: "לא, לא...הצלעות האלה לעולם לא יהיו שוות!" ומישהו מהכיתה עשה: "פחחחח....." XDDDDD אם מדברים עם המורה שלי, הוא ממש משעשע, תמיד הוא תוקע בדיחה כזאת לא מצחיקה וזה מצחיק כמה שהיא לא מצחיקה, אז היום הוא אמר לאחד התלמידים: "גם אסור לספר את אותה בדיחה פעמיים." ואז התלמיד צחק עליו ואמר לו: "אה, כן? ומה אתה עושה?" אז הוא אמר לו: "אני מספר את אותה בדיחה הרבה יותר מפעמיים" XDDDDDDDDDDDDD
מתנגן בראש / בפלייליסט: On My Own
תמונת השבוע:
קטן וחמוד

just orka

New member
זה ניצן?../images/Emo204.gif../images/Emo54.gif

את לומדת באורן? נו סתם ראיתי מתישהוא שאת מיבנה וגם אני כזה >_<' וזה נורא נורא נורא מתאים לניצן.. ואם זה לא הוא סתם יצאתי דפוקה

Broken sound

New member
!!!!!!!!!!!!!!!1111111111111

שיר השבוע של דה יוזד:Bulimic שיר השבוע לא של דה יוזד:From first to last- Emily להקת השבוע:דהיוזד אלבום השבוע:riot-paramore קליפ השבוע:נמ תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:האנטומיה של גריי משהו שהכעיס אתכם השבוע:ואו הרבה משהו ששימח:מממ ירושלים
משהו שעיצב:מממ ציטוט השבוע: מתנגן בראש / בפלייליסט:From first to last-Emily תמונת השבוע:שלהלהלה.

moi

שיר השבוע של דה יוזד:
שיר השבוע לא של דה יוזד: הממ black inside- betzefer brix- betzefer i'm broken- pantera להקת השבוע: בצפר אלבום השבוע: דאון לו- בצפר קליפ השבוע: everybody- backstreet boys תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: גיבורים!!!!!!!11111111 ועל טבעי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11111111111 [אתמול היה פרק אחרון;;] משהו שהכעיס אתכם השבוע: מבחנים משהו ששימח: 97 בפיזיקה! משהו שעיצב: מבחנים ציטוט השבוע: "יוואווו... הם נראים ממש כמו אוגרים, ואם אתה נודע בהם, אז הם גם רוטטים" מתנגן בראש / בפלייליסט: איזה משהו של פנטרה תמונת השבוע: סט חדשD:

למעלה