------השבוע.....

------השבוע.....

שיר השבוע של דה יוזד: כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע: הלהקה של השבוע: אלבום שחרשתן עליו: קליפ השבוע: תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: משהו שהכעיס אתכם השבוע: משהו ששימח: משהו שהעציב: ציטוט: מתנגן בראש / בפלייליסט: התמונה של השבוע :

אחלה שבוע שיהיה. ^^ ../images/Emo23.gif ../images/Emo223.gif

שיר השבוע של דה יוזד: לא שמעתי.
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע: המון של אוונג'ד.
בעיקר Second Heartbeat ו- Remenissions.
הלהקה של השבוע: אוונג'ד סבנפולד. ^^
אלבום שחרשתן עליו: Avenged Sevenfold - Waking the fallen
קליפ השבוע:
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: לא ממש ראיתי. אולי "שולץ", ראיתי קצת באתר... והתחלתי לראות את "רטטוי" אבל לא היה לי כוח להמשיך לראות. XD
משהו שהכעיס אתכם השבוע: פרוייקט באנגלית. ><
משהו ששימח: אין לי מושג...
משהו שהעציב: פרוייקט באנגלית, מגן במתמטיקה... אני מפגרת. ><
ציטוט: Did I ever hurt you? If I did, than hear my apology: FUCK YOU !
מהשיר של צ'ילדרן אוף בודום- You're better of dead ^^
מתנגן בראש / בפלייליסט: Blessthefall - Higinia הצרחות/גאולינג/וואטאבר שלו ממש יפות, אני ממש אוהבת ^^ אבל כשהוא שר רגיל יש לו קול מה זה מעפן XD או שזה מישהו צורח איתו?
שיהיה. XD הם חמודים. ^^
התמונה של השבוע :
רקע סולנים שעשיתי, כי אני זונת סולנים.

הו, תודה. ../images/Emo12.gif ../images/Emo223.gif

ובכיף. ^^
דווקא עשיתי רקעים יותר יפים.
כמו זה, שממש אהבתי.

אני לא, אבל תודה. ../images/Emo6.gif ../images/Emo223.gif

לא צריך להיות ממש מוכשרת, זה סך הכל בצייר, זה אפילו לא בפוטושופ.
תודה. ^^

אני חושבת שכן, כי אני למשל, לעולם לא הייתי

מצליחה לעשות את זה. חוץ מזה, שזה גם מקורי, בחיים לא הייתי חושבת לחבר את כל הלהקות שאני אוהבת לתמונת רקע אחת D: אבל אני זו לא דוגמא

../images/Emo6.gif ס'חמודה. XD ../images/Emo223.gif

תודה שוב. ^^ ואם את רוצה אני יכולה לעשות לך כזה.
רק שזה ייקח זמן בגלל המגנים המעצבנים האלה.

שבוע טוב :]

שיר השבוע של דה יוזד: Pieces Mended כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע: Go audio - Made up stories הלהקה של השבוע: ממ... Go audio אלבום שחרשתן עליו:
קליפ השבוע: Go audio - Made up stories תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: הישרדות... משהו שהכעיס אתכם השבוע: לא ראיתי אותו יומיים משהו ששימח: קבענו למחר משהו שהעציב: חברה שלי רוצה לבוא איתנו מחר ואני ממש לא רוצה שהיא תבוא כי היא דלוקה עליו ציטוט: אין לי כוח
מתנגן בראש / בפלייליסט: Bless the fall - Black dying rose התמונה של השבוע : >> הודגש באמצעות מדגישומטיק

זה ממש לא צריך להדאיג אותך. (-;

קודם כל, את יפה ושיקפצו לך כל הפריקים. חוץ מזה, יש לי חברה ממש טובה שכל היום חורשת על כל מיני להקות מטאל כאלה, והיא נראית כמו איזה פקאצת שוקס.

למעלה