------השבוע.....

שיר ../images/Emo23.gif

את יותר

HandsStainedRed

New member
ס'יפה../images/Emo99.gif|לין-זי|../images/Emo198.gif

אז מה...? יש מצב לצב? יש חזון לחילזון? יש חיבה לריבה? |גבגבות|

חחחח XD האמת שאני לא אוהבת ריבות ../images/Emo11.gif

וגם לא חלזונות! אבל צבים כן!
[מאוהב?!] בכל אופן, תודה D:

nesta girl

New member
שיהיה שבוע קצר

שיר השבוע של דה יוזד: טייסט אוף אינק כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע: lovesong - the cure הלהקה של השבוע: the cure אלבום שחרשתן עליו: אין קליפ השבוע: אין תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: נוסטלגיית מכושפות משהו שהכעיס אתכם השבוע: למה מרכז שירות לקוחות של מירס נסגר ב17:00?!?!? אפילו סלקום עובדים יותר!! הגעתי רבע שעה אחרי ואני צכה ללכת שוב מחר=\ משהו ששימח: ניצחון של מכבי=) משהו שהעציב: מדחיקה.. ציטוט: "באיזה צבע אני?" "תכלת וורוד!" מתנגן בראש / בפלייליסט: "כי אמיתית היא..." הושמע היום איזה 50 אלף פעם ברדיו גאד! התמונה של השבוע : איןליכוח שבוע דוב^^

dashaYO

New member
ישלי מצברוח טוב ^^[???]

שיר השבוע של דה יוזד: איים אה פייק. זה לגמרי נשמע כמו "איים אה פאג" לא יכולה זה הורג אותי כל פעם מחדש XD כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע: לא יודעת יש הרבה :/ הלהקה של השבוע: הוליווד אנדד3> אלבום שחרשתן עליו: כשחושבים על זה לא חושבת ששמעתי איזשהו אלבום במלואו השבוע >< קליפ השבוע: החדש של סטורי אוף דה ייר תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: טעות בכיוון2. שיו ס'סטייל 8) משהו שהכעיס אתכם השבוע: לא זוכרת משהו ששימח: קיבלתי 87 במבחן באנגלית ^^ סוסה3> משהו שהעציב: .-. ציטוט: לא זוכרתתתתת מתנגן בראש / בפלייליסט: בליס של איידן. זה כ"כ קליט ותקיע ועוד הורג אותי המילים הדאוניותתת התמונה של השבוע: אין. דיל וויד איט

עונה באיחור. ../images/Emo122.gif

שיר השבוע של דה יוזד: כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע: אוונג'ד סבנפולד: Warmness On The Soul M.I.A. Bat Country הימ: Love You Like I Do Buried Alive By Love For You ווית'ין טמפטיישן: Perfect Harmony
הלהקה של השבוע: דה יוזד. אלבום שחרשתן עליו: TC של MCR. קליפ השבוע: און מיי און בלייב. תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: סאות'פארק. הישרדות. משהו שהכעיס אתכם השבוע: שלמורים לא אכפת שיש לנו חיים! משהו ששימח: כרטיס לרוק עצמאות!
משהו שהעציב: מתכונת באנגלית
ציטוט: =) מיכאל [המורה למת'] : "עמוד 643." ספיר [ילדה מהכיתה] : "אין לי עמוד." עמית [ילד מהכיתה] : "אני יכול לסדר לך אחד |פרצוףזומם|, רוצה?" =) מיכאל:"הבעיה היא לא במחשבון. הבעיה היא במי שלוחץ על המחשבון. |מבטמרושעלקרןחברהשלי|" =) קרן [ילדה מהכיתה] : "מיכאל! לא הבנתי את תרגיל 1 בשיעורי בית.." מיכאל: "את תרגיל 1? התרגיל הראשון מכל השיעורי בית? שיואו קרן, איזה פדיחה לך." =) מיכאל: "קדימה נו, 270 מינוס 40?" יאן: "הרבה." =) ~יאן מוציא קלפים באמצע השיעור~ מיכאל: "מזה? אנחנו בלאס וגאס?! משחק קלפים?! אתה מגלה עתידות אולי? בטח ככה הוא מתחיל עם בנות: "בואי אני אגלה מה יהיה העתיד שלך.. |פרצוףזומםומטריד|." =) מיכאל: "מה קרה הפסקנו את כל החומר היום?! הייתי בטוח שאתם מפגרים." הילדים בכיתה: "Oם" =) מיכאל:"עד 1 בלילה ישבתי והכנתי לכם לוח זמנים עד הבגרות! ב-1 בלילה אני חושב עליכם במקום לחשוב על דברים אחרים................|מריםגבות|" XDDDDDDDD מתנגן בראש / בפלייליסט: הלנה של MCR. התמונה של השבוע : מתוקים.

שכחתי לענות על השאלה הראשונה../images/Emo69.gif

שיר השבוע של TU? On My Own בלייב. Poetic Tragedy Bulimic I Caught Fire

חחחחחחחחח../images/Emo6.gif

כן, המורה שלי סטלן אש.
אבל החלק הלא מצחיק הוא- שכל מה שיש לי במחברת זה ציטוטים שלו ועם זה אני נגשת לבגרות -.-''

חחחחחח XDDD

את כותבת מה דברים מצחיקים שהוא אומר במחברת כדי לזכור לשים בפורום?
אחלה חומר לבגרות XD

אני באמת עושה את זה! ../images/Emo6.gif

בע"ה כשהיה עוד מפגש פורום MCR, את תבואי
חסר לך שלא
ואני אראה לך!
וחוץ מזה שזה לא מוזר! יש בפורום כמה עם פנקסים.
אנחנו צריכים לזכור לסלקציה נווו -.-'' וכן הא? חומר משובח.
מעניין אם יתנו לי נקודות על זה.
- "טוב נו, היה לה מורה מצחיק! ניתן לה 0.99999999 נקודות."

חחחחחחחחחחחחח XDDD

כן אני יבוא, ברור P: למרות שאני לא כל כך פעילה שם
אני אבוא. אני חושבת שאם תבקשי ממש יפה, יתנו לך D:

את דווקא כן פעילה. ../images/Emo3.gif ../images/Emo223.gif

כל עוד את מוצאת את עצמך בין ההודעות המוצפות בפורום ואת מגיבה- זה נקרא שאת שם.
יופי, אם תבואי ככה יהיה לי אם מי לנסוע.

עשית לי את היום ^^

חחחח אני מה זה משתדלת, ואני יבוא למפגשים, ניראה לי שמעניין שם ^^

למעלה