עונה באיחור. ../images/Emo122.gif
שיר השבוע של דה יוזד: כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע:
אוונג'ד סבנפולד: Warmness On The Soul M.I.A. Bat Country
הימ: Love You Like I Do Buried Alive By Love For You
ווית'ין טמפטיישן: Perfect Harmony
הלהקה של השבוע: דה יוזד. אלבום שחרשתן עליו: TC של MCR. קליפ השבוע: און מיי און בלייב. תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: סאות'פארק. הישרדות. משהו שהכעיס אתכם השבוע: שלמורים לא אכפת שיש לנו
חיים! משהו ששימח: כרטיס לרוק עצמאות!
משהו שהעציב: מתכונת באנגלית
ציטוט: =) מיכאל [המורה למת'] : "עמוד 643." ספיר [ילדה מהכיתה] : "אין לי עמוד." עמית [ילד מהכיתה] : "אני יכול לסדר לך אחד |פרצוףזומם|, רוצה?" =) מיכאל:"הבעיה היא לא במחשבון. הבעיה היא במי שלוחץ על המחשבון. |מבטמרושעלקרןחברהשלי|" =) קרן [ילדה מהכיתה] : "מיכאל! לא הבנתי את תרגיל 1 בשיעורי בית.." מיכאל: "את תרגיל 1? התרגיל הראשון מכל השיעורי בית? שיואו קרן, איזה פדיחה לך." =) מיכאל: "קדימה נו, 270 מינוס 40?" יאן: "הרבה." =) ~יאן מוציא קלפים באמצע השיעור~ מיכאל: "מזה? אנחנו בלאס וגאס?! משחק קלפים?! אתה מגלה עתידות אולי? בטח ככה הוא מתחיל עם בנות: "בואי אני אגלה מה יהיה העתיד שלך.. |פרצוףזומםומטריד|." =) מיכאל: "מה קרה הפסקנו את כל החומר היום?! הייתי בטוח שאתם מפגרים." הילדים בכיתה: "Oם" =) מיכאל:"עד 1 בלילה ישבתי והכנתי לכם לוח זמנים עד הבגרות! ב-1 בלילה אני חושב עליכם במקום לחשוב על דברים אחרים................|מריםגבות|" XDDDDDDDD מתנגן בראש / בפלייליסט: הלנה של MCR. התמונה של השבוע : מתוקים.