השבט מגיעים להתארח בתפוז

שאלות ..

1. כמה זמן לקח לכם לעבוד על האלבום ? 2. האם אתם מופיעים מתישהו באזור הצפון ? (קריות , עכו , נהריה?) 3. יש לכם כינויים כלשהם? תודה ויום טוב

MC SammY

New member
שאלות שלי

1. מה אתם חושבים על ההשוואה שלכם לבלק אייד פיז? 2. למה "הכל עוצר" לא נכנס לדיסק? 3. עד כמה אתם מרוצים מהתוצר הסופי שיצא לכם (הדיסק) והאם אתם חושבים שיש משהו שבדיעבד הייתם משפרים? 4. מה התכניות לטווח הקרוב והרחוק?

JazzManToo

New member
אוקיי תורי

- למה לא השתתפתם בקליפ של רוי של הראפרים? כולם היו שם ת'כלס חוץ מהשבט... - למה לא השתתפתם בקליפ התמיכה בפייט רבל סאן, הראפר מקולולוש שמאיימים לגרש מהארץ? קוואמי השתתף, קאשי השתתף, רק השבט לא..... - מה יהיה עם טאוור רקורדס והסיפור עם התו השמיני וזה שאי אפשר למצוא שם את האלבום שלכם? - האם יש תכניות לעבוד בחו"ל? - זה נכון שלטונה היה קטע עם בקי גריפין??? - הרבה אנשים אומרים שהשירים שלכם מעודדים יחס לא הוגן כלפיי נשים, איפה אתם עומדים בעניין הזה? אגב, אנ'לא רושם פה הרבה אבל - פאק איזה תענוג של אלבום!

החידה

New member
כמה שאלות

1. במשך השנים עברתם הרבה שינויים בהרכב. היום, אחרי שההרכב התייצב, האם אתם מרגישים שהייתם מחזירים מישהו? הייתם מוסיפים מישהו שלא היה בהרכב בעבר? (זה בלי קשר, אגב, למתופף
) 2. באותו נושא - איך השינויים בהרכב השפיעו עליכם מבחינת התפתחות מוזיקלית? 3. בתור הרכב שעובד עם להקה חיה, האם אתם רואים את עצמכם הולכים לכיוונים נוספים מעבר להיפ-הופ\סול? 4. האלבום מופק כולו ע"י השבט, האם אתם חושבים שתעבדו בעתיד עם מפיקים נוספים? עם איזה מפיקים הייתם רוצים לעבוד?

Butza

New member
שאלות ../images/Emo9.gif

אהלן לשבט, אני ענבר.
1. כרגע אתם לא מוכרים לקהל הרחב, ובפורום התמרמרנו שיש פחות מדי יחס"צ. זה הולך להשתפר בקרוב? מה הולך לקרות מבחינת חשיפה? 2. אני בעד לעשות קליפ חדש לז'אן קלוד, שיר נהדר, הקליפ, בלי להעליב, לא משו
יש מצב
3. איך אתם מתמודדים עם ההתעלמות של תחנות הרדיו, ובואו נרד לפרטים- ההתעלמות של גלגל"צ. ידוע שהנוסחא להכרה עוברת בד"כ דרך גלגל"צ. מה הדעה שלכם בנושא? 4. מה הוא השיר האהוב עליכם מהאלבום?
עם נימוקים כמובן. ומסר אחרון- בואו לצפון [אהמ, נהריה] יהיה פה כייף

dan the man

New member
שאלה:

תנו את דעתכם על כל עניין הדיסקים והמחלוקות בין התו השמיני וטאוור רקורדס.... והאם נעשים צעדים ?

dan the man

New member
ועוד שאלה..אני חייב

יש מצב אתם באים לאיזה הופעה באשדוד???:) *מתוקה-יש לך את הקול הכי יפה בעולם*

כמה שאלות...למרות שאני לא אהיה בערב

אז שמישהו בבקשה יכתוב לי מה היו התשובות פרויקטים עתידיים?מה מתוכנן בערך? והאם תומר ישולב בזה במידה רבה יותר מאשר בדיסק הנוכחי? מתי תצאו לסיבוב הופעות מטורף בכל הארץ?(כולל ב"ש!) מה הסינגל הבא? אבאלה תגביר?(הלוואי) מתוקה,איך זה להתעורר בבוקר ליד ראסטות? לא מעביר לך כינים?
אדם- אני זוכר שאמרת לפני כמה חודשים בהודעה לקראת הדיסק שכל המפיקים יהיו לא מתוך השבט, ובפועל אתה הפקת את רובו המוחלט של האלבום, היתה חוסר הבנה בהודעה ההיא או פשוט שיניתם ת'דיעה? נראה לי שזהו כל הכבוד לכם,תמשיכו להפציץ!!!

dan the man

New member
שאלה (לא לשבט)

אממ יהיה אפשר לשאול שאלות בזמן ההתארחות שלהם? ותמסרו שישתפו את קספר יותר.... כי הוא מלך

כן יהיה אפשר

אבל אחרי שהם יענו על שאלות חברי הפורום ולא בטוח שישאר זמן.

Lil M

New member
אוקיייי:)

אז יצאתם (סוף סוף) עם האלבום המעולה הזה, נווה מדבר רץ ב24 וכמו שאני מבינה מחברים, גם ברדיו. אז מה מכאן? הדחיפה העיקרית תהיה לכיוון דיסק\הופעות\קליפ ?? ומה דעתכם על הנושא שעלה פה באחד השרשורים שמדבר על העובדה שלא נתקלים במספיק פרסום וחשיפה? עוד שאלה די חרושה אבל נורא מעניין אותי
מה דעתכם על מה שקורה לאחרונה בישראל מבחינת מוסיקה בכללי ומבחינת הז'אנר שאתם חלק ממנו?:) אה כן, גדולים אתם!

liat love nison

New member
זה אלה ששרים נווה מדבר?!!!!!???!

"על שק שינה טיפות של טל,אתה נווה מדבר גמו בסרט מצויר רצים אל השקיע,כל נשימה דורשת עוד כל נשיקה חושפת סוד אסור נהיה מותר רצים אל השקיע..."???? אם כן אז אני מתה!!! טוב אז יש לי שאלה(על השיר "נווה מדבר") חברה שלי ואחותי אמרו שזה על לסביות, זה נכון? ועל מה מסופר בשיר? ואני אשמח לקבל תשובה מחברי להקת השבט ולא מהמעריצים! תודה!!

וואי,אממ

-איזה אומנים הייתם אומרים שמשפיעים עליכם? -איך היו ההקלטות לדיסק? -למה בחרתם את "נווה מדבר" בתור השיר הראשון "הרשמי" שתוציאו? -טונה,אני אוהבת אותך.

Mיקי_

New member
השיר הראשון הרשמי שיצא היה ז'אן

קלוד, כולל קליפ (תוכל/י לראות אותו באתר השבט) הבא אחריו היה דיסקוטק שהצליח במעט יותר. וההצלחה האמיתית הראשונה לאלבום הזה, היה נווה מדבר ישר אחרי הוצאת הקליפ ל24. אך הוא הסינגל השלישי לאלבום.

למעלה