הרי החלום שלכם הלפידונים זה לא ללמודאל תדאג, החזירים החרדים ממשיכים ללמוד כרגיל
כי יש להם שכל בניגוד ללפידונים שמפומפם להם שבשביל להצליח לא צריך בגרות:הרי החלום שלכם הלפידונים זה לא ללמוד
עכשיו הגשימו לכם את החלום
אצלנו היהודים - אוהבים ללמוד
ולכן מורים דתיים וחרדים - פשוט מתעלמים מהטרלול
לשם העדכון כבר מזמן עברתי לליברמן, שבקרוב ידביר את ציר הרשע ליכוד-חרדים-משיחיים.כי יש להם שכל בניגוד ללפידונים שמפומפם להם שבשביל להצליח לא צריך בגרות:
הבנתי את המשוואה, חילוני או שומר מסורת הוא לא יהודי. ממש גאון מי שהגה את הדברים האלה, פרס ביאליק.אצלנו היהודים - אוהבים ללמוד
ולכן מורים דתיים וחרדים - פשוט מתעלמים מהטרלול
צריך לשמור להם מקום בגיהנום.אל תדאג, החזירים החרדים ממשיכים ללמוד כרגיל
בגלל שאנחנו לומדים ואתם לא?צריך לשמור להם מקום בגיהנום.
אני מדבר על המנהיגים בלבד ועל הדרך הנלוזה שבה הם מדרדרים את מאמיניהם לבורות ופיגור, ביחס לשאר החברה.בגלל שאנחנו לומדים ואתם לא?
אל תהיה פאתטי...
אז תצטרף למחאה שלי נגד ההנהגה הלפידונית שלקחה בעלות על תל אביבאני מדבר על המנהיגים בלבד ועל הדרך הנלוזה שבה הם מדרדרים את מאמיניהם לבורות ופיגור, ביחס לשאר החברה.
ממה שידוע לי, יש עתיד באופוזיציה של מועצת העיר והחולדה (דיקטטור לא פחות קטן מנתניהו) ממשיך למשול בכיפה, כשיש לו אגב כיפה סגן בשם חיים גורן ממפלגה חרדית-דתית בשם "מאמינים". בדיוק ההפך ממה שאתה מתאר.אז תצטרף למחאה שלי נגד ההנהגה הלפידונית שלקחה בעלות על תל אביב
שכחת שהם סגרו דיל?ממה שידוע לי, יש עתיד באופוזיציה של מועצת העיר והחולדה (דיקטטור לא פחות קטן מנתניהו) ממשיך למשול בכיפה, כשיש לו אגב כיפה סגן בשם חיים גורן ממפלגה חרדית-דתית בשם "מאמינים". בדיוק ההפך ממה שאתה מתאר.
גם הוא לא העיפרון הכי מחודד בקלמר, אגב. אבל זה לפעם אחרת.שכחת שהם סגרו דיל?
חולדאיעם בעלה של הג'ינג'ית...
בגדול, הבנתי שעד כיתה ט' לומדים חלקית ומכיתה י' כלל לא לומדים. לא אתפלא אם כל עירייה או מועצה מקומית עושה דין לעצמה.אגב
משיחות עם צעירים חילונים עולה שמחוץ לגוש דן רוב בתי ספר חזרו ללימודים
גם אם בצוות חלקי
אין סיבה שמורים בחיפה ישבתו בגלל טמטום תלאביביבגדול, הבנתי שעד כיתה ט' לומדים חלקית ומכיתה י' כלל לא לומדים. לא אתפלא אם כל עירייה או מועצה מקומית עושה דין לעצמה.
אשריהם ככל שזה נכון. לא שהם חזירים כמובן. בדברים האלה הכותב מעיד, כרגיל, רק על עצמו. אבל אשרי כל מגזר וכל בית ספר ששם פס על ההוראה לשבות וחשוב לו יותר לחנך וללמד את ילדי ישראל מאשר לעסוק בכל מיני זכויות עצמיות שמונעות זאת.אל תדאג, החזירים החרדים ממשיכים ללמוד כרגיל
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.