השבעות לטירוני מרץ 05

oshiko

New member
השבעות לטירוני מרץ 05

השבוע לפי מה שידוע לי אמורות להיות ההשבעות לטירוני מרץ 05. אני יודע שנח"ל ביום רביעי בערד. עוד מישהו עם הזמנה ביד? האם זה כולל גם יום הורים?

רוני61

New member
השבעה של תותחנים

9.5.05 יום שני בשיבטה. קיבלנו אותה בסופ"ש הזה.

סמדר בנ

New member
תתכוננו

שבטה זה לא הבסיס הכי יפה בארץ.... אני גם מקווה שהם השתכללו בארגון - בהשבעה אצלינו היו הסעות מהבסיס למקום של הטקס והיתה התנפלות על האוטובוסים ודוחק, והורים חיכו המון זמן. אם אין לכם בעיית הליכה, לכו ברגל, הטקס ממש קרוב ואין שום סיבה לחכות להסעות. חוץ מזה, זו התרגשות גדולה. בד"כ יש את הטקס ואח"כ מפגן ירי של תותחים ורקטות. מזל טוב.

oshiko

New member
שמחים להכיר

משפחת התותחנים בפורום הזה גדולה, חמה ומגובשת (לא יודע למה יצא דווקא תותחנים - אולי מגייסים לשם רק אנשים עם הורים תומכים במיוחד ...). יוכלו לעזור לך ולהיעזר בך. תביאו תמונות טובות מהטקס ומהמפגן - נקשט קצת את הגלריה.

רוני61

New member
ברוכה הבאה

יש כאן כמה וכמה אמהות ואבות שבניהם בתותחנים. אני מאמינה שריכוז ההורים מהחייל הזה נוצר דווקא בגלל העיתוי שהפורום עלה לאוויר העולם, בסביבות חודש מרץ, כשתאריך הגיוס של ילדינו התקרב והיינו צריכים מקום לחלוק מידע וגם רגשות כמובן... אז שוב ברוכה

The Blue Fairy

New member
אני יודעת שאצלנו לקשר"גים יש יום

הורים ב03.05 בשיבטה...אבל אני לא יודעת אם יש גם השבעה

oshiko

New member
סביר להניח שכן

לא נראה שהם יטריחו את המבקרים ואת עצמם פעמיים בהפרש קצר. רק קצת מוזר שהם לא מאחדים את ההשבעות/יום-הורים של תותחנים וקשר"גים.

The Blue Fairy

New member
לפי מה שידוע לי יש שני ימי הורים

לקשר"גים, אני לא יודעת למה. אחד עכשיו ואחד לקראת סיום הטירונות

סמדר בנ

New member
יש גם יום הורים

השבוע לפרמדיקים בשיבטה, מסתבר שגם הם עושים שם טירונות (מקוצרת). ההשבעה של טירוני התותחנים מאוד שמה דגש על התותחנות (כמו שכתבתי קודם יש גם מפגן ירי) אז זה הגיוני שלא מאחדים.

oshiko

New member
יש יחידות שכן

זה תלוי כנראה ביחידה ובמקום ההשבעה שלה. בחטיבת הנח"ל ההשבעה היא באזור הבא"ח, ונוח לשלב אותה עם יום הורים. גם בתותחנים, קשר"גים ופרמדיקים ההשבעה היא בשיבטה - וסביר להניח שמשלבים אותה עם יום הורים. זה לא אומר שלא יהיו עוד ימי הורים בהמשך.

סמדר בנ

New member
שני ימי הורים

אלא אם כן ערכו שינויים לאחרונה - יום הורים ראשון משולב בטקס השבעה בשבטה, יום הורים שני משולב עם סיום מסע כומתה (הצטרפנו לשני הק"מ האחרונים) - אצלינו נערך בפארק הנגב. בהתחלה זה נראה נורא שלא נותנים להורים לבקר, אח"כ לומדים להעריך את המצב...
וכמובן מתרגלים שהילד לא בבית. שבטה מאוד רחוקה ותנאי פינת ההורים (מקווה בשבילכם ששיפצו אותה) ממש מחפירים, למעט ביום הורים שנותנים להיכנס לתוך הבסיס ויושבים עם הילדים בתוך האוהל.

אממאא

New member
אז כמו שכתבת, התקיים אתמול טקס

ההשבעה בערד. זוכר שכתבתי לך על השבעה בכותל וכמה זה מרגש ?? אז כן, נכון, התרגשנו אתמול כשהילדים עמדו על הדשא וצעקו "אני נשבע"... אבל, עדיין לטעמי מעמד ההשבעה מול הכותל בטח כשהוא מתקיים בשעות הערב/לילה, מרגש פי כמה וכמה....

למעלה