השבעות לטירוני מרץ 05

oshiko

New member
מבחינתי בכל מקום בארץ-ישראל ...

זה מרגש. אבל אני מודה שאין לי למה להשוות מפני שלא יצא לי להשתתף בהשבעה בכותל. אני מניח שלך יצא עם הבן הותיק שבגבעתי. היום יש ל 900 (חי"ר ייעודי) בלטרון. הקריאה הזאת 3 פעמים "אני נשבע" יש בה משהו שמעביר רטט. חיילים דתיים יכולים לאמר "אני מצהיר". הבן שלי שקל את העניין והחליט שאין לו בעיה בתור חייל דתי לאמר "אני נשבע". אני נוטה להסכים איתו. אני שמח שהוא משקיע מחשבה ולא מקבל אוטומטית כל דבר.

oshiko

New member
ועוד משהו ששכחתי ... ../images/Emo153.gif

ברוכה הבאה למשפחת הנח"ל! גם אני במועדון. החיזר בכותרת זה בגלל הצבע הירוק של הכומתה. בקרוב אצלכם.

אממאא

New member
תודה.... הבן השלישי רוצה לגולני,

אז איזה אייקון יתאים לזה ??

oshiko

New member
אווה ... נציגים בכל חטיבות החי"ר!

לא מצאתי אייקון, רק תמונה. מעניין מה הולך אצלכם - המריבות הרגילות של איזו חטיבה יותר טובה? עכשיו רק חסר לך נציג בצנחנים.

אממאא

New member
הפיצקית שלנו מיועדת ל.....

לא יודעת,אולי היא תגיע בעוד 17 שנה לצנחנים..... אם זה תלוי באמא אז צבע הכומתה הוא הקובע (ואמא מטורפת על סגול...) אם זה תלוי בילדים, כל אחד יגיד שמה שהוא בחר זה הטוב מכולם...

אממאא

New member
בסוף הוא זה שיגיע לצנחנים, ואז

נצטרך לחפש משהו אדום .... אבל באמת לא משנה הצבע, מה שחשוב זה שלילדודס שלנו יהיה טוב

סמדר בנ

New member
צנחנים או גולני

בכל מקרה לשניהם יש בסיס אימונים חדש לגמרי. בשביל המוטיבציה שלו (שהיא גם כך גבוהה אני מבינה) קבלי את המבנה הפלוגתי בבסיס גולני

poli55

New member
../images/Emo66.gifטקס השבעה בכותל

שלום רב אנחנו נשבענו בכותל - זה היה בחורף 2004 בתחילת פברואר היה יום קר וגשום הטמפ בכותל הייתה בסביבות מעלה הגיעו מאות משפחות כולל דודים סבים סבתות וכו' ירד גשם זלעפות הטקס התחיל בזמן בשעה 19:00 ואם תחילת הטקס פסק הגשם הצנחנים החדשים נכנסובצעדה לרחבת הכותל מסודרים הטקס החל עם דברי המפקד היסטוריה וכמה מילים על הצנחנים ואכן בעת ההשבעה לראות ולשמוע את כולם צועקים אני נשבע ברחבת הכותל כשהצנחנים עומדים מול הכותל יחד עם המשפחות נשבעים מרגש עד דמעות אמא של צנחן

למעלה