השבת בפתח
מה אתן לובשות/ תלבשו לכבודה?

סקרמנטה

New member
השבת בפתח ../images/Emo20.gif מה אתן לובשות/ תלבשו לכבודה?

עדיין לא בחרתי לק. נראה לי שהפעם אתפרע עם שכבות של לקים שונים. אגב, שמתן לב שכפתור Like נעלם לו כאילו מעולם לא היה? ובמקומו הופיע מלל פרסומי? שבת שלום ומבורך

Come Alive

New member
אוו אני אתמול בלילה החלטתי לנסות משהו חדש!

(אה, לפני שאני אומרת משהו, אצלי הLIKE עוד מופיע
) בכל אופן! אני עם שכבה אחת של Eve Cosmetics שהוא dupe של Four Leaf Clover של צ'יינה גלייז.. ומעל זה אני עם נצנצים זהובים של LeChat (תזכירו לי למה אנחנו קוראים לזה לצ'אט בעצם? כתוב על זה CM Cosmetics
) הרעיון היה לחקות את הקטע פה: http://www.alllacqueredup.com/2010/03/nina-dobrev-seventeen-magazine.html אבל שם זה עם כל מיני צבעים, ובסוף מרחוק זה נראה כסוף. החלטתי שזהב לדעתי יתאים יותר. צדקתי, בשבילי זה מתאים יותר בעין. את הטורקיז-ירוק הזה אני עוד לא יכולה לאהוב לבד בלי כלום מעל.. וזה בדיוק מה שהיה חסר כדי שזה לא יפריע לי בעין ואני מיד אסיר אותו
שבת שלום!

סקרמנטה

New member
בבוקר הוא לא היה... אבל חזר :(

כנראה שזו היתה תקלה רגעית. בכל אופן, שאלתי על-כך בפורום משוב. ו... תעוזה! זה שם המשחק. כל הכבוד :) את מחזקת אותי בבחירה הפעם חחח

רחלי ג

New member
zה בדיוק מה שקניתי אתמול . הוא יפהפה בעיני

הוא דומה בצבעו מאוד ללק של ESSIE שכמובן אני לא זוכרת את שמו. המינוס היחיד שלו- בכדי ליצור שכבה אטומה מרחתי 4 שכבות. זה מוזר. הייתי מצפה מלק איכותי של אורלי להתנהג ביתר אצילות ונימוס ולא להטריד אותי כאחרון הטופ-ביוטי ב5 ש"ח. לא נכון? אבל הצבע-משגע ממש. חום-שוקולד עשיר עם הרבה אפור. אהבתי מאוד. ואת?

רוני325

New member
שלום לך

באמת צבע יפה מאד שמתי מדבקה בזהב ויצא ממש יפה אבל אני לעומת זאת שמתי 2 שכבות ויצא אטום..

Ultra marine

New member
Chine Glaze Rodeo Fanatic

כחול מטאלי עם תת גוון ירוק (מתקבל כמו טורקיז כהה כזה) צבע מעלף! הדבר היחידי שמבאס בלק הזה שכשמסתכלים על הבקבוק רואים שימר סגול שלא נראה בכלל כשמסתכלים על הלק (גם לא בשמש). לא מצאתי תמונה טובה שלו ברשת. פשוט אי אפשר לצלם את זה!

1Unicorn1

New member
צבע פשוט מושלם ../images/Emo99.gif

דווקא בתאורות מסוימות הוא כן נראה עליי סגלגל ..

מ ס ט י ק

New member
אחרי שהשבוע כולו היה עסוק בלמידה למבחן

בסופ"ש הזה יהיה לי זמן למרוח לק, עדיין לא החלטתי איזה זה יהיה.. אבל ניראה לי שזה יהיה משהו סגול

1Unicorn1

New member
Zoya - Kate

החלטתי ללכת על משהו סולידי, ביום ראשון יש לי בחינה בע"פ של לשכת עורכי הדין וצריך לבוא בלי כל הצבעים הזועקים שלי

למעלה