השבת בפתח
מה אתן לובשות/ תלבשו לכבודה?

תולי01

New member
אחרי מירוץ סווטצ'ים

נשארתי עם Funny Face של אסי, שהוא אחד הורודים המקסימים לדעתי ועליו קונאד ממש חמוד בלבן על אצבע אחת - פוסט ארוך על קונאד בדרך, ואני מקווה שאני אוכל להראות לכן הכל מחר
אני צריכה להתחיל בהתארגנות לקראת הערב - ארוחת ערב אצל ההורים שלי ואח"כ חברים באים אלינו להתארח, אז הכל צריך להיות מוכן לפני שנצא להורים
שתהיה לכולם שבת נעימה

sHiR TaDmOr

New member
אני לא יודעת !../images/Emo10.gif

וכשאני לא יודעת מה אני רוצה, אני פשוט לא שמה..כי אז חבל על הלקים ועל האציטון
אני חושבת שאני אלך על 290 (כחול) או 315(סגול) של שיק. מוזמנות לעזור

סקרמנטה

New member
תעשי מיקס... אצבע כך, אצבע כך חחח

לדעתי 315 לזכר האוכמניות וחברותיהן שחגגו על עוגות הגבינה בשבועות.

sHiR TaDmOr

New member
אבל אם אני לא אוהבת עוגות גבינה? ../images/Emo6.gif

האמת נראלי שאני אעשה אן-דן-דינו!
תודה D:

angell4

New member
אני שמתי את

5 של אנדראה. צבע ניוד/ורוד עתיק. לא שמתי אותו מלא זמן כי בהירים מהסוג הזה לא ממש מחמיאים לי אבל התחשק לי לשים משהו שונה. ובגלל שהוא משעמם שמתי מעליו משהו מנצנץ 219 של לייף . יצא עדין ויפה

לייף 266

בתאורת החנות הוא נראה ורוד פוקסיה אדמדם... הוא עליי מאתמול וכל קשר בינו לבין ורוד מקרי בהחלט... הוא אדום בהיר שעוד לא החלטתי אם אני מחבבת או לא... כנראה שמחר הוא יירד...

טלישקה

New member
טוב השבת אמנם עברה כבר אז אני בדיליי משהו

אני אתמול "חגגתי" 4 שבועות שאני לא כוססת אחרי 30 שנה של כסיסה, אין לי מושג איך עשיתי את זה... אז אני כל יום כל היום מתעסקת בציפורניים שלי ובלקים וכתוצאה מזה נמצאת הרבה בפורום. ביום שישי הייתי בקיריון ויש שם דוכן כזה שלו מניקור אקספרס נראה לי שנקרא SHINE?? אז התיישבתי בו וסידרו לי קצת את הציפורניים ומרחו לי לק (רציתי כל ציפורן בצבע אחר זרחניים משהו, אני אוהבת צבעוני) אממה הלק או הטופ שהם שמים כנראה לא משהו והוא כבר מתקלף לי מהציפורניים בחתיכות שלמות, נראה לי שהלק הוא של לה צ'אט...

b o t t e n

New member
../images/Emo46.gifכלום../images/Emo70.gif

התחלתי עם הכתום הזה הבסיס החדש שקניתי גרם להם להתקלף אחת אחת כמו מדבקה. שמתי איזה נוד- שיצא לבנבן מידי לטעמי, ומתאים לפרנץ' {ולנודניקית הסינית שקישקשה לי בחנות, לא יכולת להגיד שזה לא ניוד
} היום בבוקר שמתי איזה אדום-ורוד לא מוגדר {גם מהסידרה של דיסקו} שנשרט על ימן ועל שמאל, ואז ניקיתי את הכתום לבת, כי מחר בית ספר, ושלי גם ירד. אז כרגע כלום.

למעלה