השבת פנה אלי מישהו

עץ שתול

New member
השבת פנה אלי מישהו

בבקשה לבוא לחזק איזה שיעור ביורה דעה חלק ב'. למי שלא הבין זה קשור לענינא דיומא, שבועות אלו נקראים ימי השובבי"ם, ראשי תיבות של ששת הפרשיות הנקראות בשבתות אלה. ההוא קצת נאיבי בעצם הפניה אלי...מה הוא ליודע שאני נוהג לטבול כל יום במ' סאה של ז"ל רח"ל? לא מצא פרייר אחר כדי לספק את צרכיו של אותו רב המתעסק בענינים שברומו של עולם, שמחמת הצניעות אני לא יכול לפורטם. וסוד ה' ליראיו! התחלתי לערער ביני לבין עצמי, עד כמה ההתעסקות האובססיבית בנושאי מין ויצרים של יהודים מאמינים מגעת. עד כדי כך שלצורך פישפוש במעשים ותיקון החטא הקדישו למענו את התקופה הארוכה ביותר בשנה לעומת מועדים ואירועים אחרים: ימי בין המצרים מונים כ21 יום. ימים נוראים 40 יום. ספירת העומר 59 יום. תיקון היסוד בשנה רגילה 6 שבועות ובשנה מעוברת 8 שבועות.

סוג ב

New member
ועכשיו בעברית???

יש כאן בנות!! לא גדר הפרדה... אפשר לדעת על מה אתה מדבר?

עץ שתול

New member
קשה לי../images/Emo10.gif

אני נורא מסמיק כשאני מדבר על זה... היית צריכה לראות איך שהרב ההוא בולע את הרוק ברגעים מסוימים

גנדרן

New member
נידה מקוואות ליתר דיוק

אולי אתה תצטרף לשיעור, ואז תחדש לבנות כאן כמה הלכות בנושא.... היות והן מכירות רק מחברות סיכומים.... ולא נודע להן עד לרגע זה הפרש בין כתם על בד רגיל, לכתם על בד סינטטי...

אני הקTן

New member
בעיקרון, אסור לך בכלל לדעת שקיים כזה דבר...

כי זה עבירה של בנים.... ובעברית שז"ל...ובעברית תקנית שכבת זרע לבטלה אבל הרבנים של ימינו שדרגו אתכם, וכך כל אישה שמעיזה לעלות לאוטובוס מלפנים... בעצם מביאה אותנו הגברים להוציא "עליה" את זרעינו לבטלה באותו לילה... לכן, כן גם את מנהלת יקרה אמורה לדפוק המון על חטא בשבועות הקרובים... בהצלחה לך ולחברותייך.

דiביי

New member
זה לא סוד. בנות הפורום בפרט הנשואות

יודעות על זה . ולי מישהו בא ביום חמישי בערב שאני יבוא לתיקון כל הלילה כאילו מה זה יעזור ?!

קצת הסבר למי שלא מבינה

יש מסורת עתיקה לצום בששת שבועות השובבי"ם שאחר כך הם הפכו לימי כפרה על החטא הנורא שכולם נכשלים בו והכפרה היא על ידי לימוד רצוף וצדקה ויש גם שיעורי תורה על הלכות נידה אין לכן מושג מה הולך שם איזה בלגן איזה תסבוכת תפתחו שולחן ערוך אמיתי ותראו לא רק אותך זה מבלבל ומביך כך כל אדם רואה את זה ואמור ללמוד את זה כל החיים

שובבי``ם,עוד צביעות חרדית!

תחטא כל השנה תעשה תיקונים בשובבים ותצא טוב מכל הבחינות....איזה צביעות,אם זה עבירות מה עוזר תיקונים מטופשים של אמירת תיקונים????

למעלה