השדרים שהכי עצבנו אותי באולימפיאדה

השדרים שהכי עצבנו אותי באולימפיאדה

לא יורם ארבל הטרחן הסנילי ששכח הפעם להקדיש את טקס הפתיחה לאחד העבריינים החביבים עליו
לא משה גרטל הנעלב והנואש כל כך להכרה
גם לא אורי לוי שרק אלוהים יודע איך הוא עדין מחזיק מקרופון (בעצם כולנו יודעים, קוראים לזה פוליטיקה פנימית)
לא עמית הורסקי שנשלח ללונדון רק בשביל הטיול
בטח לא מירי נבו שהייתה מצויינת עניינית ויעילה יותר מכולם

מי שהכי עצבנו אותי היו וינגרטן ואינשטין.
הם לא היו הכי גרועים (אין שדר ביקום שיכול לקחת את התואר הזה מאורי לוי) לגמרי לא
הם לא היו הכי אהבלים (כולם יודעים למי שייך התואר באמת)
אבל מהם ציפיתי להרבה יותר והם לא באו מספיק מוכנים.

להבדיל מעמיתהם ביורוספורט הם פשוט לא שמו לב מספיק להתרחשויות באיצטדיון. שידרו באגביות זחוחה ובזמן אמת הם לא תמיד היו מרוכזים

- לא זיהו את הדרמות בגובה ובפטיש ("לא יקיריי, מיידת הפטיש הגרמניה לא מקבלת נשיקת תנחומים מהשופט.. היא מקבל ארד... והסינית העצובה שם בתמונה עם הדגל? יש לה סיבה")
- לא הבינו את כל מה שהם רואים ("לא מאיר... בולט לא רוצה לחגוג עם המקל. הוא רוצה לקחת אותו הבייתה".. מזל שלא את לוח השעונים או את השופט הראשי)
- לא באו עם סטטיסטיקה מוכנה ("מצטער גלעד, היפנים לא עלו לגמר בהפתעה... הסיזן בסט של הרצים שלהם יותר טוב מכל קבוצה אחרת שלא עלתה לגמר" מזל שלפחות נזכרתם בגמר שהם מדליסטים הארד מבייגינג)
ועוד המון דברים קטנים ומעצבנים שקרו להם, יותר מדי זחיחות, יותר מדי שאננות, יותר מדי אגביות ויותר מדי "התגרטלות" (אחלה ביטוי)

הם לא באמת היו גרועים אבל הם מיקרו קוסמוס של כל השדרים בערוץ הזה - נסעו לעשות חלטורה באתר נופש במקום לבוא ולעבוד ברצינות

dardor

New member
אם מה שעמיר פלג כתב נכון...

(ולא נראה לי שהיה אומר משהו מבלי לבדוק לפני, אחרת היו תובעים אותו ואת ידיעות בלי לחשוב)

אז הבושה האמיתית זה ששלחו את דני נוימן ללונדון בשביל שיפרשן את משחק הגמר בכדורגל לצד יורם ארבל, כששניהם נמצאים במרכז השידורים בלונדון בתוך אולפן. וזה כשבכלל לא שידרו את כל הגמר בגלל נטע ריבקין והנבחרת.
אם זה נכון אז זאת בושה גדולה. בשביל מה לשלוח פרשן לאולפן בלונדון כשאת כל האולימפיאדה הפרשנים שידרו מהאולפן בירושלים. כל זה מהכסף שלנו.

כמו שצינתי בסוף: "תחושה של צ'ופר לא של עבודה"

כל ההתנהלות שם שידרה סוג של "נסענו לבלות שבועיים בלונדון ובמקביל גם נשתף אתכם במה שאנחנו רואים"

- לא אולפן מסודר
- לא סיכומים מפורטים
- לא כתבות שטח
- לא שידורים מדויקים

סוג של בילוי

herouth

New member
בשביל כתבות שטח היו צריכים לשלוח צוות צילום.

הרי כל מה שערוץ 1 עשו כל הזמן היה להתלבש על פידים קיימים של איגוד השידור האירופי. חוסך כסף.

dardor

New member
שלחו את מירי אלייקים לכתבות שטח

על כמה קקי עושים הסוסים של המלכה וכמה יונים יש בכיכר שקרכלשהו
וכמובן העריכה של הכתבות הייתה כל כך טובה כשבחלק מהראיונות שעשתה עם השבטים המקומיים, לא היה תרגום ואם היה אז זה כיסה את כל המסך.

בערוץ 1, איכות היא לא מילה גיסה.

RoieS316

New member
כל ההתנהלות של ערוץ 1 במשחקים היתה שערוריה

אם יש לך גמר של נטע ריבקין והנבחרת ובאותו הזמן יש לך גם גמר כדורגל, ההיגיון היה להעביר את אחד מהם לערוץ 33. בכלל, להבדיל מאולימפיאדות קודמות, הם משום מה לא השתמשו בערוץ הזה.

זה מצער שהערוץ היחידי שבו כולם יכולים לראות את האולימפיאדה, זה גם אחד הערוצים היותר חובבניים ואנטי מהנים שיש בטלויזיה.

אה אבל עיקר שיש HD

herouth

New member
ערוץ 33 משרת בעיקר את האוכלוסיה הערבית.

יש מצב שבגלל הרמדאן לא עשו בו שימוש לענייני ספורט.

myaron

New member
איזו מן סיבה זו?

בכל המדינות הערביות לא היו שידורים באולימפיאדה? אם כן, אז למה שדווקא בארצנו לא יהיו, גם אם כמו שאתה אומר זה ערוץ לאוכלוסיה הערבית? (מה גם שזה לא מוצהר לדעתי בשום מקום)

herouth

New member
תסתכל בלוח המשדרים.

מאחרי המבזק של ארבע, השידורים שייכים למחלקה הערבית בלבד. אני חושבת שיש איזושהי תקנה שמחייבת אותם לשדר כך וכך שעות של המחלקה הערבית.

trilliane

Well-known member
מנהל
דווקא לא זכור לי שראיתי שם משהו בערבית במקביל

אולי זה ממש שעות ספורות ביום? בבוקר היו שם סתם דברים אחרים ובלילה הם משדרים בדיוק מה שמשודר בערוץ 1...

יש בארץ ערוץ ערבי נטו שנפתח כבר לפני כחודשיים

אבל זו ישראל.

האפיפיור לעולם לא יהיה כזה צדיק.

herouth

New member
יש בארץ ערוץ ערבי שאיננו שייך לרשות השידור.

לרשות השידור מאז ומתמיד היתה מחוייבות למחלקה הערבית. לפני תקופת ערוץ 33, השידורים היו כשעתיים כל יום בערוץ הראשון.

כשלטלוויזיה הממלכתית הבריטית תהיה מחויבות

למחלקה הערבית תודיעי לי.

זה קיים, זה לא אומר שזה תקין.

למקרה של כשל לוגי- אין קשר

באותה מידה שקובעים שערבית היא שפה שניה, אפשר לקבוע שרוסית היא שפה שניה (כמו הצעה הזויה ששמענו דווקא לא מזמן)
אבל מאחר שלא רוסית ולא ערבית אינן השפות של מכונני מדינת ישראל, כפי שלמשל ספרדית איננה השפה הרשמית אלא רק האנגלית בארה"ב.

מדינה דמוקרטית מעניקה שיוויון זכויות לכלל האוכלוסיה, אבל שיוויון אזרחי בשום פנים ואופן לא אומר שיוויון לאומי.
בפועל אין כמעט צופים לטלוויזיה בערוץ 33 בערבית, הערבים צופים באל ז'ירה, ודומותיה.

cscan

New member
הוא מנסה כבר אינספור פעמים

לטפטף כאן, בפורום, תעמולה ימנית. אל תשתף עם זה פעולה.

אתה ממחזר את הקלישאה

כשאחד כמוך מביע את דעתך שמאלנית קיצונית ככל שתהה (והבלוג המוכר) זה ענייני, אבל כשמובעת עמדה אחרת זו "תעמולה".

כשאין יכולת אובייקטיבית לעמוד מאחורי טיעון, זה דל היכולת פונה להכפשה אישית.

cscan

New member
איפה אתה רואה פה את ההכפשה?

אני יכול להביא רק מהיום כמה דוגמאות לכך שאתה מסית דיון לכיוון פוליטי. אין לי בעיה עם הבעת דעות פוליטיות, ההיפך, אבל כל עוד זה נעשה במקום הראוי. כשאתה מכניס כל מיני דעות ששאובות מהתפישה הפוליטית שלך לתוך הספורט, זה נראה לא לעניין, מה לעשות.
בדוגמא הנוכחית, לקחת דיון שהתחיל על למה לא השתמשו בערוץ 33 לשידורי האולימפיאדה, ותוך כדי הכנסת את דעתך שלא צריך ערוץ שישדר בערבית בישראל. דעה ככלל הדעות, מקובלת, אבל למה כאן? למה אתה מנסה למשוך לשם? איפה ראית שהבעתי דעה פוליטית בפורום הזה, או בכלל בפורומים של תפוז? אני באמת לא יודע על איזה בלוג אתה מדבר..שלח לי קישור.

אתה מתגלגל למבוי שגוי

מישהו כתב כאן שערוץ 33 משדר בערבית ולכן לא שידר לאולימפיאדה , הסכמתי עם העמדה שזה שגוי מיסודו והוספתי את דעתי ממילא הפקעת הערוץ הציבורי לצרכי PC היא מיותרת(ממילא אין ערבים שצופים בו כמעט), אין כאן שום חריגה.

אגב, אם כבר קשר ספורטיבי, מה דעתך על מה שמתגלה לגבי הוועד האולימפי הבינלאומי- והסיבה האמיתית לאי תזכור מעשה הרצח כפי שמתגלים בדברי אלכס גלעדי "כי אז נצטרך להזכיר את הפלסטינים שנהרגו באולימפיאדת מינכן"..
או שגם זה נראה לך "לא תקין" לעסוק בו בפורום אולימפיאדה?

למעלה