השדרים שהכי עצבנו אותי באולימפיאדה

cscan

New member
אם אתה שואל אותי, אני לא רואה מקום לעסוק

כאן בשאלה הזו. גם לא הבעתי כאן את דעתי בעניין בצורה מפורשת ועמוקה, אם לא שמת לב.
זה לא משנה איפה הרצח היה, העיסוק בנושא כזה, כאן בפורום, לטעמי בקלות יכול להפוך את הפורום הזה לפורום אקטואליה, דעות פוליטיות או וואטאבר.
אבל אתה יודע מה, אוקיי, תמשיך לטפטף דעות פוליטיות, אני מקווה שזה לא יגלוש לדיונים פוליטיים שלא מתאימים לכאן.

cscan

New member
ועוד משהו קטן

אני אשאל שוב, על איזה בלוג את מדבר? אני רוצה קישור.

nitsansh

New member
זאת לא בושה, זאת חסכנות, שלא לומר קמצנות...

ולמיטב ידיעתי מי שקובע בעניני תקציב הם הדרגים העליונים ברשות השידור, ולא מחלקת הספורט.
בנושא הזה צריך להזכיר את אי-שידור המשחק של אנדיוני נגד השוייצרים ובעיקר את השקר הגס שסיפרו לצופים על הסיבה שלא שידרו...

u999

New member
אני לא יכול לשמוע יותר את אורי לוי

אין שום דבר יותר גרוע מאורי לוי. לפחות גרטל מצחיק. איינשטיין מלהיב. אורי לוי גורם לי לחזור אחורה בזמן 30 שנה. ב HD. אורי לוי ב HD, איזה סיוט...

לוי אכן גרוע, מתחרה רק בזוהיר בהלול

שזכה כמובן לאובר-רייטינג הגדול ביותר מאז ומעולם של שדר בישראל, מסיבות PC.
לא ידע, לא אינטליגנציה, לא כלום.

cscan

New member
בלא ידע, לא אינטיליגנציה אתה בטח מתכוון

לאורי לוי, כי זוהיר בהלול הוא אחד השדרים היותר אינטיליגנטים והרהוטים ששידרו מהמשחקים האולימפיים.
הוא מאוד חסר לי מאז סידני, ששם הוא שידר בפעם האחרונה מהאולימפ', אם אני לא טועה...
ואני לא חושב שזה מסיבות פוליטקלי קורקט, הוא פשוט היה שדר טוב שנכנס בקלות לקונצנזוס הישראלי.

לא ממש. בהלולי בהלול

עשה אינספור טעויות ששמות בכיס הקטן את הטועה הסדרתי מיודענו יורם ארבל זכר לניסים קיויתי.
הפאתוס המוכר שלו כיסה על עוד ועוד טעויות ומשגים שהוא עשה.

cscan

New member
אני חולק עליך

יכול להיות שבשידור, תוך כדי שהוא מתלהב, לפעמים יתר על המידה, יוצאות לו טעויות, בשירים ושערים היה אפשר לתפוס אותו פה ושם בעיוות שמות. באולימפיאדות אולי, לא יכול להיזכר בדברים שאמר לפני 12 או 16 שנה.
כשהוא משדר/מדבר בצורה רגועה, הוא מאוד רהוט. אני נהנה לשמוע אותו משוחח.

זה בסדר גמור שלא נסכים על כל דבר אחרת היה כאן

משעמם. :)
המושג "בהלולי בהלול" אגב מוכר בביקורת עליו בעיתונות, בימי השטויות שהוא פלט כשדר.
לטעמי ולא רק לטעמי, השימוש המליצי שלו במונחים לועזיים כביכול מפוצצים ע"ע "שער אולטרא-מגניפקני"(הבחור פשוט לקח מושג לועזי ובפועל לא ידע לתרגם אותו) ,היו בעיקר כסות לידע המאוד מוגבל שלו. גם היום מאחורי השפה הסו-קולד עשירה אני מבחין בעיקר בבורות.

cscan

New member
דווקא לא דיברתי על השימוש שלו במילים לועזיות

שמע אותו משוחח, אפילו לא במסגרת שידורי ספורט.
אגב, עפ"י מה אתה מבחין "בבורות" שלו?

cscan

New member
קודם כל הוא מגיש בשפה הערבית

לא יודע אם הוא עדין מתעסק בהגשה של תוכניות.
הוא גם התארח בכמה תוכניות, אולי לא הכי מיינסטרימיות, אבל אני זוכר אותו מתארח. מצטער שאין לי דוגמאות ספציפיות. אבל שוב, אין בעיה, לדעתך הוא לא אינטיליגנט ובעל ידע, אני חושב אחרת.

myaron

New member
אל תשכח שבכל זינוק היינו צריכים לשמוע

"אין פסילה". גם ב 400 שידוע בפסילות הרבות. לא ניתוח של הזינוק, מי זינק חזק וכו', אלא פשוט אין פסילה. אז מה אם יש משהו כמו 3 פסילות בזינוק כל האולימפיאדה מאז החוקים החדשים?
ב 4*100 פשוט נשמתי לרווחה שאני לא אצטרך לשמוע את המשפט הלא קשור הזה יותר.

אוסיף אנקדוטה לגבי מאיר איינשטיין הזחוח

ויינגרטן אומר לו משהו בסגנון "אבל אל תשכח שאתה מלעג על ישראלי כישראלי, אתה שוכח שאתה אחד מאתנו", אחרי שקישקש עוד משהו שאזוב הקיר קופמן או פלג מקשקשים, התשובה של איינשטיין הזחוח מתוך עצמו , "אבל אני לא מהממסד".

איינשטיין,כשדר צעיר לא היה כזה, היהת תחושה הונע מתוך פטריוטיות כך לפחות היה ניכר משידוריו בעבר, גם לצד ביקורת בונה.
עם השנים הבחור למד היכן בתקשורת הישראלית מרוחה השמנת, והצורך להטיל בוץ לשם ההטלה, הופך להיות בעל נופך תרבותי.

- ביקורת ואפילו נוקבת ראויה ורצויה, אבל כשהיא מגיעה מתוך תרבות של צינקנים קטנים, אתה מבין שמשהו רקוב בממלכה השביעית - אפילו יותר מהבעיות התשתית של תרבות הספורט הישראלית שאכן קיימות.

roniway1

New member
האמת שאותי אף אחד מהם לא עיצבן

מהסיבה הפשוטה - צפיתי רק ביורוספורט , כולל בטקסי הפתיחה והנעילה.

זו האולימפיאדה השנייה שאני צופה אך ורק ביורוספורט. כמובן שצפיתי גם באתר ה- EBU מדי פעם.

nitsansh

New member
אם זה ככה, אז איינשטיין זה לא מה שהיה פעם...

אני הכרתי אותו כסופר-מקצוען ששולט בכל פרט ולא עושה "פשלות" כאלה...

למעלה