השווצות

השווצות

סוף סוף פותחו תמונות נורמליות מהיום הולדת של תומר,אז הנה הנבחרות: קודם כל, הנה שוב העוגה.

ואחרונה חביבה...

ביום העצמאות בגן. לא יכולתי להתאפק.....אז העליתי הרבה תמונות!

anat30g

New member
בן בכור....

מתוק של ילד... רואים שהוא בן בכור... בילד הראשון יש 32 אלבומים - כל תנוחה וכל חיוך מצולמים. בילד השני יש 2 אלבומים... לשלישי יש רק תמונות מהברית ואח"כ של הבר מצווה...
המשיכי לצלם כל רגע - ענת

anat i

New member
אוי... איך הרגעת אותי, ענת...

ואני חשבתי שאני סתם אמא רעה.......

אצלי רק האמצעית "סבלה"../images/Emo3.gif

מחוסר תצלומים. את בכורי צילמנו בכל פוזה אפשרית את האמצעית ממש מעט. אבל עכשיו את רותם מכיוון שעבר כלכך הרבה זמן מאז שהיו לנו תינוקות, המצלמה כל הזמן בהיכון.

דיאנה1

New member
ואצלנו - הילד שני אבל המצלמה

הדיגיטלית חדשה. אז מצלמים בלי סוף... אין חשש שהפילם יגמרו בדיוק כשנצטרך לצלם, או "חבל על סתם תמונה" כי מקסימום מוחקים. אז ברגע שנראה שיש פוזה חמודה ששווה צילום - שולפים ומצלמים.

jole

New member
כל הכבוד!!../images/Emo104.gif

מתוק אמיתי. וענת צודקת, בראשון מצלמים כל רגע. בעלי צוחק עלי שמרוב שתיעדתי הכל בוידיאו כל הזמן בשנה הראשונה לא ראיתי את הילד בצבע. השני מזל שהסבתא מנג´סת לצלם אחרת שוכחים. אז המשיכי כך.

meira

New member
הסתכלתי על כולן ויותר ויותר אהבתי

ילד מלא קסם

שירי ל

New member
איזה יופי של תמונות! ../images/Emo99.gif

איזה מתוק תומר! ואיזה מוכשרת את!..

רותי ע

New member
ילדון משגע ../images/Emo9.gif ושאלה לגבי העוגה

איך עשית אותה? ממה הקרם? ממש עוגה מקצועית... ובהחלט ילד ראשון מצלמים המוןןןןן...... ואיך לא כשהם כל כך מקסימים?

תודה...ולגבי העוגה

עשיתי עוגת שוקולד פשוטה, ציפיתי בקרם שמנת הציפוי הוא סוכריות צבעוניות, לא קרם, ולצורה השתמשתי במגזרת שהתבססה על תמונה שסרקתי ועיבדתי אותה לצרכי. אם את רוצה עוד פרטים, רק תגידי, אני פשוט קצת לחוצה ואין לי זמן לכתוב. קיבלתי היום על הראש בעבודה... ואני חייבת קצת יותר להתמקד במשימות שלי ופחות בגלישה.

תמסרי לי המון ../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif

תומר נראה ילד מקסים! מלא שמחת חיים ומתוק
ולגבי העוגה: תעבירי מרשמים!

למעלה