חמוד, אמרתי לך, או שתעלה את הרמה ולו בקצת, בטיפ-טיפה, או שאתה משחק עם עצמך בלבד (ולא אפגע בכבודה של אכסניה בתיאור מדויק יותר של משחקיך). זה פשוט משעמם מדי.
לא, דווקא לא נכון. יש חוק במדינת ישראל. כאשר הוא ברור בית המשפט כלל לא קשור לעניין. אם וכאשר מישהו יגיש לו עתירה (רמז: לא צפוי כמובן במקרה הזה), או אז ביהמ"ש יוכל לפרש את החוק אחרת מכפי שהתכוון המחוקק ולקבוע מה שמתחשק לו. אגב, בדיוק את זה כתבתי למעלה, פעמיים לפחות
. אבל עד שזה קורה החוק הוא החוק והוא הקובע, צר לי לאכזבך.
לא יודע לדבר עליך, אבל כל שר ולמעשה כל מי שיודע הבנת הנקרא ומסוגל לקרוא חוקים, לגמרי מוסמך "לקבוע" מהו החוק. זאת מהטעם הפשוט שכלל לא מדובר בקביעה, אלא בהצבעה על מה אומר החוק.
כעת יש שתי אפשרויות להגיב על מישהו שמצביע על החוק:
אפשר להתייחס עניינית ואז רחמנא לצלן עלול להתפתח דיון ענייני.
אפשר לנהוג כמוך, ברדידות אין-סופית ובהתחמקויות שילד בן 4.5 כבר שכח איך עושים אותם.
למרבה הצער, אתה מתעקש על אותה דרך שוב ושוב. כאמור, אותי זה די משעמם. אז... לשיקולך, תעלה את הרמה (ואני באמת לא מבקש שתעלה אותה יותר מדי, רק במקצת, כדי שניתן יהיה לפחות לדבר), או ש... אתה כבר יודע מה ההמשך.
אם לא אראה בתחילת תגובתך הבאה שהחלטת להיענות לבקשתי, בל"נ לא אקרא את הגיגיך, כך שדי מיותר להאריך (אבל כמובן וכרגיל, לגמרי לשיקולך).
מבחינתי מיצינו.