הרבה פירמות טובות ירדו היום, אבל זה יכול להמשיך. תוהה מתי להתחיל לקנות מחדש
הבורסה לאן? ותשכחו מהורדת ריבית
כשיסתבר שישראל עדיין מדינה דמוקרטיתהרבה פירמות טובות ירדו היום, אבל זה יכול להמשיך. תוהה מתי להתחיל לקנות מחדש
כאזרח אני מקווה שלא נהפוך לטורקיה.כשיסתבר שישראל עדיין מדינה דמוקרטית
ולא נהפכת להיות תורכיה
תבדוק איך נראים הגרפים של הבורסה התורכית והמטבע התורכי ב10 השנים האחרונות.
כשאני רואה בסקרים שהליכוד ובן גביר עולים, כנראה שעם ישראל לא דואג לכיסו, כנראה, זה שעבור אותה עגלה בסופר אנחנו משלמים פי 3 יותר, הכסף, במקום לסל תרופות וניצולי שואה, הולך לישיבות, הייטקים יעזבו מכאן בגלל הרס של מערכת המשפט, אולי זה "רצון העם"כשיסתבר שישראל עדיין מדינה דמוקרטית
ולא נהפכת להיות תורכיה
תבדוק איך נראים הגרפים של הבורסה התורכית והמטבע התורכי ב10 השנים האחרונות.
נשלחת ל-BAN לצמיתות.בהלה מיותרת, איזה מדינה ראש הממשלה לא יכול להחליף את אנשים שעובדים מיתחתיו? כמו מאמן שאסור לו להחליף שחקנים, בוז ובושה למיתנגדים, להיפך המיתנגדים הם קבוצות שרוצים לישלוט במדינה! תיתעוררו ותבחינו טוב בין ידיד ואויב, סוף אשכנוזאדיה בישראל, עכשיו!
מעניין..נשלחת ל-BAN לצמיתות.
אני אשכנזי חילוני גאה!
עליתי לפה בשנת 1994 מרוסיה, מעיר מוסקבה.
אחרי שבועיים בלבד, הבנתי סופית לאיזה פח נפלתי, כאשר הקשבתי לשירי הסוכנים של סוכנות היהודית במוסקבה.
לקח לי קצת זמן לתקן את המצב -- באוגוסט 2023 יצאתי לפנסיה מוקדמת והגרתי לארה"ב.
נמאס לי עד הנפש מן המזרחיעדה שלכם, שמתי קצוץ עליכם ועזבתי את ישראל לצמיתות.
אני קורה לכול האשכנזים החילוניים, משכילים, מלומדים, תרבותיים, נושאי תרבות ומנטליות האירופאית -- לעזוב בהקדם האפשרי את ישראל, עד שעדיין יש מקום בחו"ל, ועד שעדיין לא סגרו לכם את המלכודת פה.
מה שראיתם היום בבורסה אצלכם,-- זה רק הפרומו.
אתם חיים ביקום המקבילי למציאות הריאלית, כמו בגיאומטריה של לובצ'בסקי.
עוד מעט יתחיל התהליך של מפגשכם עם המציאות.
בהצלחה!
תראה זאת במו עיניך מאמצע חודש אפריל, בערך, והילך...מעניין..
אז באיזו גיאומטריה אנו חיים?
גם להיטלר היו תומכים בגרמניהמעניין..
עזוב, זה לא ל "מזרח תיכון" כמו שמרגול שרהמעניין..
לפי רוב הפיזיקאים אנחנו חיים בגיאומטריה אוקלידית. מודל FLRW של הקוסמולוגיה מניח עיוות הממדים כתוצאה מריכוזי מסה, אבל העקמומיות קרובה לאפס.עזוב, זה לא ל "מזרח תיכון" כמו שמרגול שרה
רוסיה זה השכלה ברמה אחרת. מכיר מקרוב, נולדתי שם.
אוי כמה שהוא צודק...
ממש נחמד לפגוש באתר הזה מישהו שמדבר על גאומטריה לא אוקלידית. משב רוח מרענן.מעניין..
למאמן מותר להחליף שחקנים.בהלה מיותרת, איזה מדינה ראש הממשלה לא יכול להחליף את אנשים שעובדים מיתחתיו? כמו מאמן שאסור לו להחליף שחקנים, בוז ובושה למיתנגדים, להיפך המיתנגדים הם קבוצות שרוצים לישלוט במדינה! תיתעוררו ותבחינו טוב בין ידיד ואויב, סוף אשכנוזאדיה בישראל, עכשיו!
לפני שהמאמן הולך הביתה הוא בד"כ "מקבל תמיכה מלאה מההנהלה"למאמן מותר להחליף שחקנים.
אם כבר זו הדוגמא שהבאת, אתה ממש טיפש.
כשהקבוצה לא מצליחה, המאמן הוא הראשון שהולך הביתה. לזה התכוונת?![]()
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.