השותפה שלי הודיעה לי שהיא עוזבת!

Noaal

New member
השותפה שלי הודיעה לי שהיא עוזבת!

אתמול היה לי ולשותפה שלי ויכוח שחזר על עצמו לגבי החתולים בחוץ. הזכרתי לה שכבר סיכמנו משהו ושיש לי כל כוונה לעמוד בהבטחה שלי. היום היא הודיעה לי שהיא דיברה עם הבעל בית ושהיא אמרה לו שהיא מעוניינת לעזוב את הדירה ולכן הוא רוצה לדבר עם שתינו "ללבן" את העניינים. לי אין מושג על איזה עניינים מדובר כיוון שמבחינתי העניין סגור (מילה היא מילה). לדעתי היא מצאה "אופציה" טובה יותר מהדירה ולכן רוצה לעזוב. אני מחכה לטלפון מהבעל בית.. מעניין אותי לדעת מה יש לו לומר לי.

קישקוש

New member
שתעזוב..

את תמצאי מישהי יותר נחמדה. בסוף הכל מסתדר לטובה. רק צריך סבלנות ג€;)ג€

Noaal

New member
טוב, אז הייתה שיחה עם בעלי הבית

הבעלי בית שלי היו פה. מסתבר שהשותפה שלי הציגה אותי בתור איזה מקלט חתולים מהלך (כאילו יש כאן 80 חתולים). פתאום מפריעה לה החתולה בדירה, פתאום מפריעים לה החתולים בחצר... פתאום היא רוצה הבטחות בכתב. הבטחתי לבעלי בית שאני אזיז את הפינת האכלה שלי מהחצר ואזיז גם את לימור והגורים לאיזור שלא בתוך החצר של הדירה. אמרתי להם גם, שאני לא מבינה למה היה צריך לגרור אותם לעניין הזה היות ואנחנו סגרנו את העניין בנינו - או לפחות חשבתי ככה. בקשתי שאם הם כברים מתערבים בעניינים פנימים אז אני מבקשת להסדיר את עניין העישון בדירה.. שמפריע לי שהדירה מלאה בעשן (השותפה שלי הבטיחה שלא תעשן בדירה - מסתבר שגם לבעלי הבית). השותפה שלי קפצה שאף אחד לא יגיד לה מה לעשות בחדר שלה (ממש כמו ילדה קטנה
), בעלי הבית היו חלוקים בדעתם על כך - בעלת הבית אמרה שאני צודקת ואילו בעלה אמר ששותפתי צודקת. בקיצור, הנקודה הזו לא נסגרה. אני יודעת שיצאתי קטנונית עם הקטע של העישון, אבל אני מתאפקת עם זה כבר המון המון המון זמן. אם זה ימשיך ככה, אני תמיד יכולה לשחק אותה על קטע בריאותי.. (שזה ממש לא עוזר להתקפי שיעול שלי ושאם זה לא יפסיק במיידית, אז עם כל הכבוד ( ואין כבר כבוד) אני מעדיפה לצאת מהדירה. מה אני יגיד לכם, לא מתאים לי יותר
פעם הבאה אני לא נכנסת לבית עם אנשים שאני לא מכירה או שאני מעגנת את ה-כ-ל בכתב.

EyalPolo16V

New member
שאלת את השותפה שלך לפני שהכנסת

חתולים לדירה? או שהם היו שם לפני שהיא הגיעה?

Noaal

New member
אני נכסנתי לדירה ראשונה

וכשהיא באה לראות אותה אמרתי לה שיש חתולה בדירה (על כל המשתמע מכך - טיפוס על השיש, ריצות עמוק וכו') ושאני מאכילה חתולים בחצר. בחוזה רשום שמותר להחזיק חתול אחד בדירה. (לא דובר על חתולים מזדמנים או חתולי חצר - אם כי אח"כ בעלי הבית העירו לי בע"פ). כששאלתי אותה מה היא חשבה שהסברתי לה ביום שהיא ראתה את הדירה לגבי עניין החתולים, היא ענתה לי שהיא חשבה שזה חד פעמי.

JaneLame

New member
איך היא יכולה לא לאהוב חתולים?

אני לא מבינה את זה. אני אוהבת עד מוות את כל חתולי העולם.

EyalPolo16V

New member
לכל דבר יש סיבה ( + וידוי מרגש)

פעם אהבתי מאוד חתולים, עד שגיליתי פגר של גור חתולים, שהחליט למות במקום אסטרטגי בשבילי (אני לא אפרט) , לאחר שסילקתי את הפגר - מה שגרם לי לראות כיצד נראה חתול (רקוב) מבפנים
, וגרם לי גם לא לאכול שבוע מרוב גועל מה שגרם לשני דברים מרכזיים לקרות : א) אני שונא חתולים , אני רואה חתול ברחוב ובא לי לבעוט בו. ב) כלום לא מגעיל אותי יותר. לכן אני לעולם לא אכנס לגור בדירה שיש בה חתולים וגם לא אסכים שיכניסו לדירה שלי. ולכן (נחזור לנושאנו) אין לדעת למה השותפה שונאת חתולים... נ.ב. גם אני לא סובל עישון, אבל אם היו נותנים לי לבחור בין עישון לבין חתול בדירה, קשה לי לומר מה הייתי בוחר....

Benjamin Turner

New member
../images/Emo31.gif רציני לדבר מרכזי א'

צודק, החתול אשם שהוא מת איפה שמת. וזו גם סיבה מצויינת לשנוא את כל החתולים. קבל
ועוד
מהארי, מפוטר ומאיינג'ל (אורח לרגע) ונועה, לאור נסיוני הרב מאוד (לצערי) בטיפול בחתלתולים בכפוף למרותם של צוררי-הולכים-על-ארבע (בצבא), קבלי
וברכת חזקי ואמצי, ומסרי ללימור, למינילימי ולארבעת המינים
מהחמישיה (אלוהים, אנחנו חמישיה. מה יהיה?
). נ.ב. בנסיוני למסור את איינג'ל אני נמצאת בקשר עם מספר אנשים שמעוניינים בחתולים לבנים, כך שאשמח להפנות אליך את השאריות האיכותיות, אם וכאשר יהיו. בכל אופן, לעומת נסיונות המסירה הכושלים של הארי ופוטר, אני יכולה להעיד שללבנים יש הרבה יותר ביקוש, אז אל יאוש!

מסכימה איתך

ואל תקחי קשה את זה שאתם חמישיה - לי יש שישיה, בנוסף לשני כלבים... ולא, אף אחד מהם לא הולך לשום מקום! בהתחלה אבא שלי חשב למסור חלק מהם אבל מהר מאוד ויתר על זה, עם כל הצרות שהם עושים עדיין התועלת שהם מביאים בציד עכברים ונחשים ובהיותם מקסימים ומתוקים. ונועה - קבלי
חזק גם ממני, ואולי זה ינחם אותך לדעת שאני הייתי מאוד שמחה להיות השותפה שלך, כי אחד הדברים שהכי חסרים לי כרגע זה החתולים שלי (אני במקומה הייתי מתעקשת שהם ישנו בתוך הדירה ולא בחוץ, אבל זאת אני)

Benjamin Turner

New member
אם היית רואה את המלאך הלבן והטהור

שמגרגר לי כאן על הידיים ומתעקש לנסות להישכב על המקלדת, היית מבינה
מעולם לא יצא לי "לבחור" חיית מחמד, כולם אצלי שחורים או שחורים-לבנים ובאופן כללי אני לא מאמינה שלמראה החיצוני יש איזושהי חשיבות אצל המתוקונים ההולכים-על-ארבע האלה, אבל כשאני מסתכלת עליו אני קצת מבינה למה הרבה אנשים אוהבים חתולים לבנים...

אנשים נמנעים מחתולים שחורים

בגלל האמונה הטפלה המטופשת שהם כביכול מביאים מזל רע. הגור הכי צעיר שלי הוא שחור, ובהתחלה כשרק מצאתי אותו רציתי למצוא לו בית (היות ש-5 חתולים זה גם יותר מדי), ואף אחד לא רצה אותו בגלל שהוא שחור. בסוף השארתי אותו אצלי ואני שמחה שככה יצא (אפילו שהוא נשאר אצל ההורים). בינתיים הוא הביא לי רק מזל טוב - הוא צד נחשים וג'וקים (אגב - הוא היחיד מבין השישה שצד ג'וקים! וביעילות רבה) ומסתדר מצויין עם כולם. הייתי יכולה כמובן למסור את הגור הלבן במקומו, אבל איך אפשר לוותר עליו? איך בכלל אפשר לוותר על חתולון? אני בטוחה שנועה מתייסרת...

Noaal

New member
ללא ספק אני מתייסרת

אני גם לא מוכנה לתת אותם לכל אחד..נפנפתי כבר על ההתחלה את מי שרק נשמע לי לא רציני. הכאב לב הכי גדול הוא על לימור - אליה הכי נקשרתי. חברה שלי הייתה אמורה לקחת אותה ובגלל הפתעה לא צפויה בדמות חתולה נוספת, היא לא יכולה לקחת אותה. ואפרופו חתולים שחורים: חברה שלי (זו עם החתולת הפתעה) אוספת כל חתול מסכן שנקרה בדרכה. בכל אופן היו לה שתי גורות: אחת שחורה - לבנה, והשנייה שחורה כפחם. הלכנו ליום אימוץ של SOS, הגורה השחורה לבנה נמסרה במהירות, ועל אף חששינו כי תהיה בעיה למסור את הגורה השחורה, התמזל מזלינו והגיעה אישה, אוהבת חתולים, שעל אף שהבובנת השחורה הייתה החתולה הראשונה שראתה, היא לא הלכה להסתכל על אף חתולון אחר. ליבי יוצא אליכם, אני מבינה את התסכול ומאחלת לכם לפגוש מאמצים מקסימים כמו האישה שאימצה את החתולה של חברה שלי!

JaneLame

New member
אני לא רוצה להגיד מה אני חושבת כרגע

כי אם מנהלת הפורום תקרא את זה, היא תמחק, ובצדק. זו סיבה עלובה מאוד לשנוא חתולים. ישז כאלו שרק מחפשים מה לשנוא.

mipo

New member
אולי היא פשוט טיפוס של כלבים...

אני ככה, לפחות. חתולים פשוט לא עושים לי את זה, בעוד שאני מתה על כלבים. עד עכשיו, לא פגשתי את החתול שיקפוץ עלי בנשיקות כשאני מגיעה הביתה, וישב בסבלנות ויקשיב בהתעניינות כשאני מדברת אליו... חתולים תמיד נראים לי חיה קצת "בוקית"...

ailag

New member
גם כלבים לא תמיד מתנהגים ככה

טריקו ז"ל היתה מתלהבת רק מאמא שלי, אלינו היתה אדישה.

לא כולם אוהבים חתולים, כמו שלא כולם

אוהבים כלבים/סוסים/אוגרים/גמלים אני אישית אוהבת הרבה חיות, כולל חתולים
גם אבא שלי, אבל לא היה מסכים להכניס לדירה שלו חתול (ואבא שלי באמת אוהב את כל החיות, הוא אפילו מגדל ומשחק עם סממיות
)

../images/Emo6.gif כן../images/Emo70.gif הוא אוהב אותן כי הן

אוכלות את החרקים שבבית והוא פעם ניסה להאכיל אחת או משו כזה
ויש לו תחביב לדבר איתן (לעשות להן את הקולות נקישה האלו שהן עושות
) הוא לא פסיכי, סתם משועמם

אני מחזיקה ארבעה חתולים בדירה שכורה

ובשם פו, לאקי, ספי ומאיה, שמכניסים אור ומתיקות לדירה שלי, אני רוצה למחות על התנהגותה של השותפה שונאת החתולים שלך, ולחזק את ידייך. מקווה שתמצאי שותפה אוהבת חתולים שתשמח לעזור לך לדאוג למתוקים האלו והאחרים שיגיעו לאכול.

למעלה