השחט משאלה

השחט משאלה../images/Emo13.gif../images/Emo163.gif

you know the rules [דוגמה למי שלא מכיר-פה] המשאלה שלי היא לקנות מחליק טוב לשיער

הוגשמה משאלתך

אבל את מתחשמלת כל פעם כשאת משתמשת בו. המשאלה שלי היא- שגרין דיי יוציאו חומר חדש!

Kinky Pinky

New member
משאלתך הוגשמה. ../images/Emo121.gif

גרין דיי הוציאו חומר חדש. וגרוע, כ"כ גרוע. המשאלה שלי היא לקבל מעל 75 בפיזיקה. [זה מרושע להשחיט את המשאלה הזאת.
]

משאלתך הוגשמה.../images/Emo9.gif../images/Emo163.gif

אבל לצערך המורה הבטיח לך ציון יותר גבוהה מ75 בתמורה לזה שתעשי בו דברים סוטים. אבל מה הדבר הרע באמת? המורה נתן לך רק 75.5 כי לא היית משהו.
המשאלה שלי היא להשיג כסף למחליק שיער שאני כ"כ רוצה

skirt9

New member
משאלתך הוגשמה!

אבל היית חייבת לשלם את הכספ הזה לחברה שלך כי התערת איתה והפסדת את הכל.. אני היתי רוצה לקרוא מחשבות!!

משאלתך הוגשמה

אבל בדיוק שעלית להקבצה א', ועשית את כל המבחנים בשביל לעלות..הורידו את ההקבצות. אני רוצה שגרין דיי יבואו לארץ;[

Pink Floyd 117

New member
משאלתך הוגשמה../images/Emo188.gif

Green Day הגיעו לארץ בהופעה חד פעמית, ענקית!!! בסדר גודל של ההופעה בדיסק של Bullet In A Bible, וההופעה במקרה קרובה לאזור מגורייך, אבל נדרסת בדרך להופעה ולקחו אותך לבית חולים, אז פיספסת את ההופעה. המשאלה שלי היא שההרכב החדש שאני מנגנת בו יצליח

../images/Emo42.gifמשאלתך הוגשמה

אבל קנו אתכם אמרגנים סרסורים והם מבצעים בכם מעשים לא נחמדים
הלוואי שיהיה לי מספיק כסף לקנות את המקלות אקריליק!! :[[

noagdfan

New member
משאלתך הוגשמה ../images/Emo34.gif

היה לך מספיק כסף ונתת אותם לי :) הלוואי ש.......לא יאחדו את 2 כיתות מתמטיקה.

l i o r a n g e

New member
משאלתך הוגשמה

לא איחדו את שתי כיתות המת' אבל הצטרפו כלכך הרבה תלמידים לבי"ס שיש 7 כיתות מת' וכל כיתה בסדר גודל של שלוש כיתות. הלוואי שהוא ודש עליי כמו שאני חושבת עליו

משאלתך הוגשמה ../images/Emo163.gif

הוא באמת חושב שאת זונה
משאלתי היא לעבור ללונדון

galush29

New member
משאלתך הוגשמה:p

אבל מאוד התגעגעת לחברות שלך,ולמשפחה. אז חזרת בחזרה לארצנו הקטנהD: אממ..משאלתי היא לשכנע את החברות שלי ללכת להופעה

l i o r a n g e

New member
משאלתך הוגשמה

את הולכת עם חברות שלך להופעה...של רוני סופרשיט. משאלתי להיות טיפה פחות טיפשה.

משאלתך הוגשמה ../images/Emo163.gif

את הרבה פחות טיפשה והרבה יותר מטומטמת
(הכל מאהבה) משאלתי היא לקנות את המכשיר של GHD. בעצם, כדי לגוון.. המשאלה שלי היא לזכות במיליארד דולר. ובמחליק של GHD.

../images/Emo220.gifמשאלתך הוגשה

אבל זה נגנבP: מה לעשות שיש המון גנבים[= נממ[= משאלתי היא לקבל גיטרה חשמלית של גיבסון...(רק 5000 שקל[=לא כולל מגבר...די זולXDDDD ועם מגבר זה 6500 ככה...)[=

mogili

New member
משאלתך הוגשמה

קיבלת את הגיטרה הנחשקת, אבל כשבאת לנגן בה בפעם הראשונה הפלת אותה והיא נשברה. משאלתי היא לסיים כבר את הסמסטר המסרוח הזה[מסמסטרהבאניאלומדתרק4שעותביוםמוהאהאהא]

מסרוחXD משאלתך הוגשמה../images/Emo3.gif../images/Emo163.gif

הסמסטר נגמר, כמה חבל שהשנה היא 2009, הא. [פתטי!!!1] אניוואי, משאלתי היא שיער ורוד, כל השיער.

למעלה