השחט משאלה

../images/Emo80.gif../images/Emo224.gif משאלתך הוגשמה.

אבל ישר אחרי היום הצבע הורוד ירד לבלונדיני מגעיל שעוד שנייה מת ושערך נעשה קש כמו לא יודעת מה. משאלתי זה שאמא תצבע לי כבר את השער! [קניתי צבע קולולולו מזל טוב :) ]

l i o r a n g e

New member
משאלתך הוגשמה

אמך צבעה לך את השיער (בפעם ה76836954785689576 מיליון), אבל מסתבר שהשיער שלך לא ממש מת על הצבע והוא מתחיל לנשור... הלוואי ש........אני אגור באשדוד! או בפ"ת!

Queen for a day

New member
משאלתך הוגשמה!

עברת לגור בפ"ת אם המושבות, ואח"כ גילית את כל החסרונות בה, ולמדת עם פני. HEHE משאלתי.. לעבור כבר לבס.

l i o r a n g e

New member
אוי לא! רק לא פני!*מבט מבוהל*

התחלת ללמוד בס. רק גילית שהמורה שלך כל כך גרוע.. ואת מתגעגעת לזיו:S:S משאלתי היא ש..........יעלו אותי הקבצה במת' סופסוף (מקורית אני, הא?)

skirt9

New member
עלית..

אבל גילית שאת צריכה ללכת לעשות 7 יחידות בגלל שכולם פאקינג גאונים!!! זונות! ואת נדפקת מאחור... (זה אמור להיות מבאס ד"א..) הלוואי שהיה נופל טיל על הולילנד (לירושלמים) אחרי שכל התושבים היו יוצאים בגלל חפץ חשוד!!

l i o r a n g e

New member
הוגשם!

נפל הטיל המבוקש על הולילנד ו.. אממ.. עליך. ועכשיו אתה מת.באסה לך
הלוואי שהמחשב יהיה רק שלי 0.0

../images/Emo220.gifמשאלתך הוגשמה

אבל את מרוב חוחמתך את הפלת אותו..ו"פוף"אין מחשב.. משאלתי היא שאני אפסיק לריב עם הורי(זה באמת מקורי ועצוב=/)

Queen for a day

New member
משאלתך הוגשמה

הפסקת לריב עם ההורים שלך, אבל הם נהיו קיצ'יים וקרציות אליך וזה.. די מעצבן וכותבים חוכמתך* הלוואי ש.. המ, אני אקבל תעודה נורמלית

l i o r a n g e

New member
משאלתך הוגשמה

קיבלתי תעודת הצטיינות (כמו תמיד
) ובמחצית השניה נפתחה כיתת האצה חדשה, עם פני ואת חייבת להשתתף. מה שאומר שיש לך עוד שעתיים שבועיות עם המפלצת המכוערת הזאת. ופה אני סוגרת את זה כי אני לא מקווה יותר לכלום ואמממ.. זה נמרח כבר יותר מידי.

למעלה