השחט משאלה

l i o r a n g e

New member
השחט משאלה../images/Emo132.gif../images/Emo69.gif

בא לי
הלוואי שהדיוידי האוכל בתחת שלי יעבוד.

IפותI

New member
משאלתך הוגשמה

הדיוידי האוכל בתחת שלך עובד בלקבל את זה בתחת. הלוואי שאני אפסיק להיות עייפה.

l i o r a n g e

New member
משאלתך הוגשמה

הפסקת להיות עייפה, הלכת לישון ואממ... לא קמת. תני לי שניה לצטט את ניטשה "אלוהים מת" הלוואי שיהיה לי מזגן מזדיין בחדר.

../images/Emo97.gifמשאלתך התגשמה

קיבלת מזגן והוא באמת מזדיין בחדר שלך
אני רוצה לעוף :OO

דניתיי16

New member
משאלתך הוגשמה

עפת מהבית. הלוואי שייקנו לי כבר את הפנדר שאני רוצה!

Chen Shesek

New member
../images/Emo152.gif../images/Emo181.gifמשאלתך הוגשמה

קנו לך את הפנדר שאת רוצה, אפילו בסין, אבל היצרן שכח לשים שם מיתרים. הלוואי ואני אסיים את העבודת שורשים עד 18:00.

משאלתך הוגשמה../images/Emo190.gif

סיימת את העבודת שורשים עד שעה 18:00 אבל בדיוק בשעה 18:01 היא נשרפה לך למוות D: נמ הלוואי ולא יהיו לי מבחנים לתיכון ><

../images/Emo97.gifמשאלתך התגשמה

העיפו אותך מהתיכון ועקב זאת את פטורה ממבחנים DD: אני רוצה שאריק קרטמן יעשה לי ילד!

IפותI

New member
משאלתך הוגשמה

אבל לצערנו הילד ירש את הגנים של האבא והוא לא הצליח לצאת. הלוואי שקני יעשה לי ילד.

../images/Emo97.gif משאלתך התגשמה

אבל לצערנו הילד ירש את הגנים של האבא ומת במהלך הלידה XD הלוואי שקייל יעשה לי ילד (מה תגידו על זה? האא?!)

l i o r a n g e

New member
זה מה שאני אומרת;

דאמממממממממממממממממט בנוווווווותתתתתתתתתתתתתתתת אלה דמויות מצוירות עם מעט מאוד רגליים, תמאו מישהו עם צוואר שיעשה לכם ילדים!!! זהו, זו ההשחטה של המשאלה שלך. הלוואי שאני אהיה מחר בת 16.

משאלתך הוגשמה. ../images/Emo163.gif

חבל שבתור מתנה קיבלת איידס ומתת אחרי יום כי גילו אותו מאוחר אצלך. המשאלה שלי היא.... לסיים את הטיפול עם הכדורים!! (קיוראטן =(( )

galush29

New member
משאלתך הוגשמה.

את מחר בת 16,אבל אני אתנקש בך מחר מוחעחחע[לא חשבתי על משהו יותר טוב] ממממ..הלוואי שאני אעבור בשלום את המבחן בלשון

miss rocker

New member
משאלתך התגשמה,אבל. !

המורה המסטולית שלכם איבדה את כל המבחנים; היא לא כתבה ביומן תציונים; ולא זוכרת תציונים; הצטרכתם לעשות מבחן חוזר ללא ידיעתכם ונכשלת! [אוי איזה הזוי זה יצא לי XD ] הלוואי ש.... שיפסיקו לקרוא לי פריקית . נמעעסו'ש XD

דניתיי16

New member
משאלתך הוגשמה

החברים הפסיקו לקרוא לך פריקית ואז נאלצת לעבור מקום וזה התחיל מחדש.. [פתטי..
חח] הלוואי שאבריל לאבין תשלים עם העובדה שהיא עושה פופ ולא רוק!

miss rocker

New member
משאלתך הוגשמה...

אבל אז דרסה אותה מכונית למוות XDD [שונאת אותה!] הלוואי שאני אעזוב ת'ארץ המסריחה הזאת כבר! ויטוס לאמריקה :]]

משאלתך הוגשמה

אבל כשהגעת לאמריקה גילית שישראל נחרבה,וכתוצאה מכך העבירו את כל תושביה לארה"ב. הלוואי שמה שהורדתי באימיול ירד כבר......

משאלתך הוגשמה

או התגשמה? בכמ מה שהורדת באימיול ירד ויחד איתו ירד גם ווירוס שמחק לך את כל המחשב ^__^ קיי.. הלוואי שאני לא אצטרך לעזוב את השכבה שלי השנה

משאלתך הוגשמה

אבל כל השכבה עזבה אותך =] הלוואי והמורה שלי תוותר לי על זה שלא הופעתי ב50% מהשיעורים, וכן תיתן לי מגן.

משאלתך הוגשמה

אך המורה שמה לב ברגע האחרון שב50% האחרים לא עשית שיעורי בית, והלך המגן. אני רוצה גיטרה חשמלית.

למעלה