השחט משאלה

miss rocker

New member
משאלתך התגשמה אבל......

בא פורץ לבית וגנב לך אותה... הלואי ואני יעלה להקבצה א' באנגלית, !!!

משאלתך הוגשמה

אבל ברגע שזה קרה,הורדת להקבצה הכי נמוכה במתמטיקה. הלוואי שהילדה שאני שונאת...לא יודעת מה יקרה לה. אבל אררררררררררגגגגג אני שונאת את הזונה הזאת!

galush29

New member
משאלתך הוגשמה

הילדה שאת שונאת קפצה למוות,אבל היא משכה אותך איתה[איזה גרועXD] צצצ..משאלתי שכולם יהיו צימחונים!!![מי שמדבר
]

IפותI

New member
משאלתך הוגשמה.

אבל זה כלל גם את הטבעונים ואז הסבל הנורא של האפרוחים והפרות בייצור החלב והביצים לא פסק.
(ציניות, אחי) הלוואי שאני אפסיק ליפול 7 פעמים ביום.OO"

../images/Emo97.gif הפסקת ליפול 7 פעמים ביום

התחלת ליפול 8 פעמים ביום איי וואנה בי און טיוי :p

את באמת בטי-וי כרגע!

אבל בתור חלק מרשימת המבוקשים של ה-FBI. הלוואי שאמא שלי תחזיר לי כבר את החוב ההולך והתופח שלה,שכבר קרוב ל-500 ש"ח.

משאלתך הוגשמה

אמא החזירה לך את החוב השמן אבל אז אבא הא וקנה איתו.. נמ.. פלזמה חדשה לבית
כהה .. מקורי XD הלוואי שהמורה שלי לאנגלית יגלח את השפם שלו

l i o r a n g e

New member
יש לי 2 ../images/Emo6.gif

1.הוא הוריד את השפם שלו וגידל לו זקנקן. 2.הוא הוריד אבל מתת לפני שיצא לך לראות כי..כיי... כי אני רצחתי אותך!

l i o r a n g e

New member
הוי, שכחתי לבקש משאלה

שכל י'אניקים בעולם יתאבדו התאבדות קבוצתית..!!.1!

משאלתך הוגשמה

אבל בגלל שאנחנו מחזור כזה טוב (נו, גם אני נמצאת בו!!!), גאד התבלל וגרם לאלה שעולים לי"א להתאבד (נו, סוף שנה וזה..) וכך יצא שאנחנו עדיין בחיים. המשאלה שלי היא שידיד שלי יפסיק להיות כזה זבל ויפסיק לשקר לי בפרצוף וסוףסוף יגיד לי שהוא באמת לוקח סמים.

galush29

New member
משאלתך הוגשמה!

השנה הסתיימה,אבל אני המצאתי מכונת זמן שחוזרת אחורה ואת צריכה להתחיל את השנה מהתחלה.XDDD איזה עלוב
משאלתי היא.. טהדםטהדםטהדם חחח סתם שיבחרו בי להיות מדריכה בצופים

משאלתך הוגשמה ../images/Emo163.gif

עכשיו גם החניכים שלך נפלו כולם מצוק במסגרת טיול.
המשאלה שלי היא שיהיה לי מה לבקש

miss rocker

New member
מה זה RAR ?

אוי כמה שאני טיפשה XD מממ...הלוואי שמרילין מנסון יבואו לארץ...ואני יגיע להופעה...=]

דניתיי16

New member
משאלתך התגשמה

מרלין מנסון הגיע לארץ ונדרסו.. [יש!].. הלוואי שכלבים יפסיקו לעשות צעדה אחרי התחת של הכלבה שלי שאני עושה לה טיול

miss rocker

New member
משאלתך התגשמה XD

הם הפסיקו לעשות צעדה, הם התחילו לעשות ריצה ^.^ הלוואי שהמחליפים של רוקי גריי וג'ון לה קומפט יהיו יותר טובים מהם P=

למעלה