השחט משאלה

השחט משאלה../images/Emo98.gif../images/Emo163.gif

היוש ילדים, היום נשחיט משאלה. אני אתן קישור לשרשור המקורי [מהניק הקודם שלי, חעח] לחדשים, נא להפנים ולהשתתף!!!
המשאלה שלי היא למצוא נעליים מגניבות ביום חמישי שתפו פעולה, נבלות.

galush29

New member
משאלתך הוגשמה.

מצאת נעליים שאהבת ביום חמישי אבל המחיר היה מאוד גבוה ולא היה לך מספיק =p אממ..משאלתי להצליח לשכנע את החברות שלי ללכת להופעה של אביב בחנוכה=[

משאלתך הוגשמה ../images/Emo163.gif

ואז גילית כמה שהקול של אביב גפן מעצבן והמילים שלו די פוציות. P: המשאלה שלי היא... שיגיע יום חמישי

משאלתך הוגשמה../images/Emo110.gif

הגיע יום חמישי והורייך סופסוף החליטו לקנות לך את הדילדו שכה רצית! הלוואי שאני אחזור להיות מאושרת כמו לפני יומיים. *_*

tai01

New member
משאלתך הוגשמה

את מאושרת עד השמיים,ואז מודיעים לך שאת עוברת דירה לאיזה קיבוץ בצפון ויהיה לך חדר בגודל של שירותים,אז את מתאכזבת המשאלה שלי זה שאמא תסכים לי לנגן גיטרה חשמלית.....

משאלתך הוגשמה

אמא שלך הרשתה לך לנגן בגיטרה חשמלית אבל אז באת עפ ידיים רטובות , הגיטרה הייתה מחוברת לחשמל, פרטת עם הידיים הרטובות על הגיטרה ואז קיבלת מכת חשמל ועפת עד לתקרה
המשאלה דשלי זה שיגיע כבר חופש ויהיה ל י זמן לנגן על הגיטרה שלי.

coullette

New member
חח השרשור עם אורי

משאלתך הוגשמה הגיע החופש אבל המורה שלך נתנה לה כל כך הרבה עבודות ושיעורים לחופש עד שלא היה לך זמן לנשום! משאלתי-לסיים את התואר

hermaioni

New member
משאלתך הוגשמה

אבל בסוף התברר שלמדת באוניברסיטה מזויפת והתואר בככל לא אמיתי ואז שלחו אותך לכלא על זיוף התואר D: הלוואי שסוף סוף להקה שאני אוהבת תגיע לארץ עם עדיפות לגרין דיי\אמסיאר\פאניק..

GD ROCKS

New member
משאלתך הוגשמה,

אחת מהלהקות באה לארץ אבל בדיוק ההורים שלך אמרו לך שאתם עוברים לגור ביגוסלביה D: וכמובן לא הספקת לראות אותם. משאלתי היא שאני יעבור מחר את המבחן המזדיין בפיסיקה =/

Kinky Pinky

New member
משאלתך הוגשמה, ../images/Emo121.gif

קיבלתי 60, אבל אז המורה גילתה טעות וקיבלת 30. הלוואי שיילך לי טוב בקורס המתפגר הזה. ):

GrEeNgIrL3

New member
משאלתך הוגשמהה

אבל בגלל שלמדת כל כך קשה לפיסיקה נכשלת בכל שאר המקצועות והעיפו אותך מביה"ס... הלוואי שיבטלו לי את המבחן בתנ"ךךךך!!!!!

Kinky Pinky

New member
משאלתך הוגשמה, ../images/Emo121.gif

ביטלו לך את המבחן בפיזיקה, ובמקום זה החליטו לעשות לכם מבחן במתמטיקה. הלוואי שהמסנג'ר התקוע הזה יישלח הודעות!

coullette

New member
משאלתך הוגשמה

המסנג'ר תוקן והוא מתחיל לשלוח הודעות נאצה לכל החברים שלך והם מתעצבנים ולא מדברים איתך יותר משאלתי-שלא יהיו מלחמות בעולם

משאלתך הוגשמה ../images/Emo163.gif

ואז מישהו ניגש והביא לך כאפה, וצעק עליך להפסיק להיות כזאת דוגמנית בטקס מלכות יופי
משאלתי היא להפסיק לריב עם אמא שלי

SIMPLEdavidPLAN

New member
משאלת הוגשמה

ואז אמא שלך הגישה לארוחת צהריים מאכלים מאלי קלוריות ושומן והכריחה אותך לאכול
משאלתי היא- לפגוש את סימפל פלאן

משאלתך הוגשמה../images/Emo110.gif

אבל אז הבנת שזאת חרא להקה והתחרטת על היום שביקשת משאלה זאת. הלוואי שלא יהיה לי דחף להקיא כל 5 דקות.

פאני14

New member
משאלתך הוגשמה

במקום זה יש לך דחף ללכת לשירותים כל 5 דקות *חיחיחי* הלוואי שתגיעה כבר חופשת חנוכה.

משאלתך הוגשמההה ../images/Emo163.gif

בשעה טובה ומוצלחת הגיעה חופשת חנוכה, ואת נתקעת בבית כי יש לך מנדבוצ'קס (מי שלא יודע מה זה מנדבוצ'קס שילך לראות אקסימו לימון ומיד!) המשאלה שלי היא לקנות מירדן תטאנלים כבר!:(

למעלה