השחט משאלה

../images/Emo41.gif../images/Emo113.gif הוגשם :]

אבל ברגע שרצית לעשות איתם שימוש *פףףףףףףף* נשברו :) המשאלה שלי זה שתיהיה לי עכשיו קולה

הוגשם =)

אבל לצערך הקולה היחידה שיש היא דיאט קולה,ואת אוהבת רגילה. המשאלה שלי היא להשתחרר מחר מוקדם מבצפר..

galush29

New member
משאלתך הוגשמה:O

השתחררת מוקדם בביצפר.אבל ישר אחרי הלכתי לשיעור פרטים והיית צריכה ללמוד עודD: מועהעהעה נמממממממ..משאלתי שמחר בצופים המדריכה שלי לא תצרח עליי בגל מה שעשיתי:O

GrEeNgIrL3

New member
הוגשםםם

היא לא צרחה עלייך היא הרביצה לך ועכשיו את צולעת! חח אמממ... הלוואי שאחותי תהפוך לאילמתתתת!! חח

משאלתך הוגשמה

אחותך הפכה לאילמת אבל אז היא לא הפסיקה להרביץ לך ואתה כולך מלא בשברים ומכות יבשות. המשאלה שלי- שיהיה לי סופסוף זמן לשמוע מוסיקה באייפוד

mogili

New member
משאלתך הוגשמה

יש לך זמן לשמוע מוסיקה באייפוד אבל הוא מקולקל. המשאלה שלי היא שאני אפסיק להיות חולה :[

l i o r a n g e

New member
משאלתך הוגשמה

את/ה כבר לא חולה, אבל את/ה בהחלט חוזר/ת לבי"ס! הלוואיייייי שאחותי לא תחזור היום הביתה!!!1

Queen for a day

New member
משאלתך הוגשמהההה

אחותך לא חזרה הביתה כי היא קנתה בית חוף ענקקק במיאמי ולא הזמינה אותך לשם. חהחה יורידו לך על זה פרופיל בצבא. משאלתי היא שינואר יגיע במהירות האור

../images/Emo80.gif../images/Emo224.gif הוגשם :)

ינואר הגיעה אבל היית כ"כ עסוקה שלא שמת לב. אני רוצה שיהיה לי עכשיו גלידה,אמן :)

l i o r a n g e

New member
משאלתך הוגשמה

יש לך גלידה, אבל אמא שלך בידיוק עכשיו החליטה שאת עוזרת לה לנקות את הבית. עד שסיימת לעזור לה הגלידה נמסה.. הלוואי שיהיה קיץ.

noagdfan

New member
משאלתך הוגשמה ../images/Emo34.gif

הגיע הקיץ, אבל את כבר לא היית עימנו
הלוואי ש.......לא ייצא לי יותר מ200 הודעות בחשבון פלאפון X:

skirt9

New member
משאלתך הוגשמה!!

אבל גילית שקיבלת רק 4 הודעות כל החודש מהאמא שלך.. הלוואי שהייתה לי להקה שלא הייתה מתפרקת :p

משאלתך הוגשמה

הלהקה שלך לא התפרקה אבל הייתם גרועים כל כך שבכל הופעה זרקו עליכם עגבניות!!(ובכל זאת לא התפרקתם) הלוואי ש...אני אצליח מחר במבחן במת'!

l i o r a n g e

New member
משאלתך הוגשמה

הצלחת במבחן אבל לצערך הרב, זה המקצוע היחיד שהצלחת בו.. הלוואי שאני אצליח במבחן מחר.

הממ...אבל זה המבחן האחרון של השליש

ככה שכל הציונים גמורים ודווקא כן הצלחתי בהם...

GD ROCKS

New member
משאלתך הוגשמה

הצלחת במבחן, אבל המורה המניאק איבד את המבחן והיית צריכה לעשות מבחן מחדש ונכשלת בו [זה ממש אכזרי] משאלתי היא.... שהשיער שלי יהיה ארוך כבר!.

למעלה