מקווה שלא מתכוונים לשחרר אותה.אחרי שלא הפסיקה לפרסם סטורי שתומך בחמאס ותקיפת ישראל ב7.10
היא שיחקה בהמון סדרות וסרטים ישראלים .
גרה בנצרת
(*)Rotten אינו מקור שנתן להסתמך עליו לצרך אישומים כלשהם, פשוט מפני שכותבים בו מטורפים.אחרי שלא הפסיקה לפרסם סטורי שתומך בחמאס ותקיפת ישראל ב7.10
גרה בנצרת
זה מאתמול ב n12(*)Rotten אינו מקור שנתן להסתמך עליו לצרך אישומים כלשהם, פשוט מפני שכותבים בו מטורפים.
איש אינו מציין מה בדיוק כתבה והמלה "תומך" אינה אומרת דבר בזמנים אלה.
הבעת צער על סבל אוכלוסיה "לא-מעורבת" בעזה - אינה "תמיכה" בחמאס...
(*) לא שגיאת כתיב
האריכו את מעצרה לפי n12 היא העלתה סטורי תומכים בחמאס.אחרי שלא הפסיקה לפרסם סטורי שתומך בחמאס ותקיפת ישראל ב7.10
גרה בנצרת
תעשו עליה גוגל ותראו כתבה שלה מוואי נט לפני המלחמה, תקראו את הכתבה ותראו איזה דברים איומים היא אמרה בכתבה.אחרי שלא הפסיקה לפרסם סטורי שתומך בחמאס ותקיפת ישראל ב7.10
גרה בנצרת
אביגדור ליברמן על מעצרה של השחקנית : כך יעשה למי שתומך בנאצים.שר הפנים חייב לשלול לגברת הזו ולדומיה את האזרחות לאלתר ולפעול לגירושם. צריך להבין שהמציאות השתנתה. מה שהיה הוא לא מה שיהיהאחרי שלא הפסיקה לפרסם סטורי שתומך בחמאס ותקיפת ישראל ב7.10
גרה בנצרת
הקיצר חלאה שטיפחנו פירסמנו ופירנסנואביגדור ליברמן על מעצרה של השחקנית : כך יעשה למי שתומך בנאצים.שר הפנים חייב לשלול לגברת הזו ולדומיה את האזרחות לאלתר ולפעול לגירושם. צריך להבין שהמציאות השתנתה. מה שהיה הוא לא מה שיהיה
פירנסת????? אתה???????הקיצר חלאה שטיפחנו פירסמנו ופירנסנו
מה?פירנסת????? אתה???????
תה פירנסת אותה?
מה אתה רוצה?תה פירנסת אותה?
אני רוצה שתדבר אמת.מה אתה רוצה?
הרי בישראל יש תקציב תרבות, אז זה אומר שהיא קיבלה את כספי משלמי המיסים שלא לדבר על כך שאלה שצפו בערוצי 11, 12, 13 או בעבר 22 ו-10 פרנסו אותה.פירנסת????? אתה???????
הוא מחפש לריב ולתקוף כי מתעצבן שעצרו אותה אז אין מה לענות לוהרי בישראל יש תקציב תרבות, אז זה אומר שהיא קיבלה את כספי משלמי המיסים שלא לדבר על כך שאלה שצפו בערוצי 11, 12, 13 או בעבר 22 ו-10 פרנסו אותה.
אני מאמין שעובדות טובות גם עבורך.הוא מחפש לריב ולתקוף כי מתעצבן שעצרו אותה אז אין מה לענות לו
איכס מכל העיניין חיפשת רק לתקוף אותי והתעלמת ממנהאני מאמין שעובדות טובות גם עבורך.
האמת שיש לי בעיה עם מעצרים על דעות.איכס מכל העיניין חיפשת רק לתקוף אותי והתעלמת ממנה
תסביר את זה לקהל הערבי שלה שראה אותה מפרסמת ובעצם חוגגת תומכת נהנת ובעקיפין גם מעודדת.האמת שיש לי בעיה עם מעצרים על דעות.
אז מה זה אם לא דעה?תסביר את זה לקהל הערבי שלה שראה אותה מפרסמת ובעצם חוגגת תומכת נהנת ובעקיפין גם מעודדת.
תגיד להם שזאת רק דעה
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.