אתה תגיד דעה.אז מה זה אם לא דעה?
אני אומר שזאת הסתה ועידוד רצח יהודים במיוחד אחרי ה7.10 במיוחד אחרי שהתייחסה ל7.10 בשמחה
אתה תגיד דעה.אז מה זה אם לא דעה?
זה בית המשפט צריך להחליט. האמירה שלך כמו כל מה שאתה אומר שווה כקליפת השום.אתה תגיד דעה.
אני אומר שזאת הסתה ועידוד רצח יהודים במיוחד אחרי ה7.10 במיוחד אחרי שהתייחסה ל7.10 בשמחה
ברור, לא חשבנו אחרת, אתה מפחד להיעצר ואז גם יגלו שאתה מתחזה ליהודי.האמת שיש לי בעיה עם מעצרים על דעות.
אני מפחד לחיות במדינה מהסוג שאתה רוצה להקים כאן.ברור, לא חשבנו אחרת, אתה מפחד להיעצר ואז גם יגלו שאתה מתחזה ליהודי.
ברור שאתה מפחד שתהיה כאן מדינת יהודים נטולת ערבים כמוך שכל רצונם הוא לפגע.אני מפחד לחיות במדינה מהסוג שאתה רוצה להקים כאן.
אני מפחד שתהיה כאן מדינה פאשיסטית הילכתית שאנשים כמוך ינהלו אותה.ברור שאתה מפחד שתהיה כאן מדינת יהודים נטולת ערבים כמוך שכל רצונם הוא לפגע.
הרצון שתהיה כאן מדינת יהודים שכל מי שירצה לחיות כאן יצטרך להתיישר עם הנתון הזה.אני מפחד שתהיה כאן מדינה פאשיסטית הילכתית שאנשים כמוך ינהלו אותה.
מדינת יהודים קמה כאן לפני יותר מ70 שנה. הגיע הזמן שתפנים.הרצון שתהיה כאן מדינת יהודים שכל מי שירצה לחיות כאן יצטרך להתיישר עם הנתון הזה.
אתה צריך להפנים ולהתנהג בהתאם, אחרת עבור לעזה לאחיך.מדינת יהודים קמה כאן לפני יותר מ70 שנה. הגיע הזמן שתפנים.
אתה מוכיח שאין כאן ימני שמסוגל לקיים דיון.אתה צריך להפנים ולהתנהג בהתאם, אחרת עבור לעזה לאחיך.
צר לי, טרוליזם אינו דיון ולא אשתף פעולה.אתה מוכיח שאין כאן ימני שמסוגל לקיים דיון.
אז אני משלם על הפלאפל שאתה אוכל.הרי בישראל יש תקציב תרבות, אז זה אומר שהיא קיבלה את כספי משלמי המיסים שלא לדבר על כך שאלה שצפו בערוצי 11, 12, 13 או בעבר 22 ו-10 פרנסו אותה.
שיחקה במתים לרגע עם אגם רוטברג, התנשקה שם עם שכטר, שיחקה בעירום מלא בסדרה אחרת וזכתה בפרסים כגון קאן.אחרי שלא הפסיקה לפרסם סטורי שתומך בחמאס ותקיפת ישראל ב7.10
היא שיחקה בהמון סדרות וסרטים ישראלים .
גרה בנצרת
לכן, עופר שכטר כ"כ כועס עליה והוא זה שחשף ופירסם את הסטורי שלה.שיחקה במתים לרגע עם אגם רוטברג, התנשקה שם עם שכטר, שיחקה בעירום מלא בסדרה אחרת וזכתה בפרסים כגון קאן.
אם לא היה לה אותנו, לא הייתה זוכה בשום פרס והייתה נרצחת על כבוד המשפחה!
מסריחה אמן שירצחו אותהלכן, עופר שכטר כ"כ כועס עליה והוא זה שחשף ופירסם את הסטורי שלה.
כפי שכתבת, המדינה צריכה להעביר אותה לעזה, שם היא תירצח על כבוד המשפחה בכך שהצטלמה בסצינת עירום שלה בסרט לפני כשנה.
אני מאמין שהיא תנסה את מזלה בתפוצות, שם תרגיש בטוחה יותר.מסריחה אמן שירצחו אותה
אה זאת,ראיתי פעם סידרה שהיא שיחקה.אחרי שלא הפסיקה לפרסם סטורי שתומך בחמאס ותקיפת ישראל ב7.10
היא שיחקה בהמון סדרות וסרטים ישראלים .
גרה בנצרת
אתה מאלה שחושבים שאלאור אזריה מילא פקודה והוא ואביו השוטר לשעבר שתקו לתיק שתפרו לו כדי לסתום לשוודים את הפה שהם טענו שאנחנו מוציאים להורג ללא משפט, אז להראות שאנחנו מענישים את אלה שעושים את זה.אה זאת,ראיתי פעם סידרה שהיא שיחקה.
היא סחית לאללה,אין סיכוי שהיא עשתה את זה ברצון אמיתי,
לדעתי שילמו לה שתעשה את זה ויעצרו אותה ,בשביל להרתיע את ערביי ישראל מלחבור לשאר הערבים.
כן, בטח, גם סינוואר "לא רצה", אלה האירנים ששילמו לו ...כדי שייאות לרצות.אה זאת,ראיתי פעם סידרה שהיא שיחקה.
היא סחית לאללה,אין סיכוי שהיא עשתה את זה ברצון אמיתי,
לדעתי שילמו לה שתעשה את זה ויעצרו אותה ,בשביל להרתיע את ערביי ישראל מלחבור לשאר הערבים.
כבר שוחררה למעצר ביתהשחקנית הערביה ישראלית מאיסה עבד אלהאדי נעצרה לחקירה
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.