השחקנית לא משהו לצערי

KARIN12

New member
השחקנית לא משהו לצערי

יש כל כך הרבה בחורות יפות ונאות בארץ ודווקא גאיה שהיא נחמדה ולא יותר זכתה בתפקיד, אני מתפלאת על המלהקת כי השחקן הנרי כל כך חתיך ויפה והוא ממש מאפיל עליה. לא רוצה חלילה לפגוע, אבל הפנים שלה משעממות למדי וזה מוריד מהסידרה שהבחורה השחקנית הראשית לא יפה או חיננית, חבל! שירלי

Bartal j

New member
הסידרה לא עסקה לדעתי ביופי

אלא במשהו אחר לגמרי יש משהו אמיתי יותר בזה שלא בחרו מישהי כוסית על שכולם מכירים אותה עם ביגוד מנימליסטי לגלם תפקיד של דתיה אני חושבת שאיכות המשחק של השחקן קובעת יותר . רוחלה אולי לא דומגנית על אבל היא חמודה גם בלי איפור ומעטות השחקניות שנראות בסדר בלי איפור בדרך כלל. חוץ מזה היא מגלמת נערה דתיה צנועה שקטה כזאתי עם חצאיות מה ציפית שבר רפאלי תגלם את הבחורה הדתיה? כן זה יהיה ממש אמין.

זה ניקרא יופי של בחורה צנועה טהורה.

כך צריכה להראות בחורה ולא שיראו את כל העינינים שלה ולדעתי זה הכי יפה והכי מושך.

לדעתי, גאיה היתה פשוט מדהימה!

יופי הוא ענין של טעם, ולא ענין של כללים... רוחל`ה היא בעיני נערה יפהפיה ומדהימה, דווקא בגלל שהיופי שלה בא מתוך חינניות טבעית, משהו שנדיר למצוא בקשקוש מלאכותי, ולא שאני מזלזל באחרות. גאיה לדעתי גילמה את התפקיד שלה בצורה שאף אחת אחרת לא היתה עושה טוב יותר, ואם לשפוט מבחינת המשחק - היא פשוט שחקנית מעולה. (כאסוסיאציה נסו להיזכר ברוח`ל רוטנברג של ``החצר``, אף היא בחורה חתרנית, שגילמה שיר אידלסון... היא היתה נחמדה, אבל אני חושב שהיא לא מגיעה לקרסוליה של רוחל`ה שלנו...) אני נשמע אולי שונה מהרוב פה, אבל רוחל`ה ברמן היא הדמות שהכי אהבתי, והיא הדמות שאני הכי מתגעגע אליה מהסידרה כולה.

guyjibly

New member
בקשר לדוד הנרי כדאי לדעת ש..

ביום רביעי הקרוב 25.4.07, בשעה18:30 יתקיים ראיון טלויזיוני של דוד הנרי , עם הרב מיכאל ליטמן, בנושא הקבלה. במהלך הראיון הרב לייטמן משוחח עם השחקן דוד הנרי, כוכב הסדרה "מרחק נגיעה", על חייו, על המשחק, על לימוד הקבלה ועל הקשר בין הדברים. על תחושת הסוף ועל השינוי שיתרחש בעולם, על חשיבות הבנת התהליכים, על הייאוש המביא להתעוררות, וגם על הדרך האחרת להתקדמות. הראיון ישודר בשידור חי בערוץ : www.kab.tv בפרומו ניתן לצפות בערוץ: http://www.kab.tv/?item=690

למעלה