השטח עליו חל תמרור

karkefet

New member
השטח עליו חל תמרור

האם כדי שתמרור יחול על רחוב שלם הוא צריך להיות מוצב בכניסה לאותו רחוב או שמספיק גם שיוצב באמצע הרחוב על מנת שיהיה תקף לגבי כולו? ואם מישהו יודע הגדרה מדויקת של השטח עליו חל תמרור זה יהיה מצוין. תודה

be_roo

New member
באופן כללי תמרורים שונים תוקף גאוגרפי שונה

אני אניח שהתייחסת לשלטי חניה המשתייכים לקבוצת תמרורי ההוריה. תמרורי הוריה מוגדרים בספר התמרורים ככאלה שתקפים ממקום הצבתם ועד לתנקודה מסויימת (תלוי בתמרור). אם תפרט יותר נוכל לעזור יותר.

karkefet

New member
פירוט

אמש חניתי ברחוב השומר, ליד נחלת בנימין בת"א. בכניסה לאותו רחוב אין שום שילוט האוסר חניה. במרחק שלושה בניינים לתוך הרחוב נעשות עבודות תשתית והוצב בסמוך שלט האוסר על חניה,השלט פונה לכיוון ממנו באתי, הלאה ממנו כאמור נעשות עבודות. למרות שחניתי בחלק הרחוב שקודם לשלט, זכיתי לדו"ח על חניה בניגוד לתמרור. עד כמה שידוע לי תמרור שכזה חל ממנו והלאה, ולא באופן רטרואקטיבי. ועל מנת שאכן יחול על הרחוב כולו הוא אמור להיות בכניסה לאותו רחוב.. לכן אני רוצה להגיש ערעור, אבל אני לא מצליחה למצוא אף תקנה שמדברת על תוקפו של תמרור שכזה.

only god

New member
לא סביר שתמרור שיוצב באמצע רחוב יהיה תקף

לכל הרחוב. באיזה תמרור בדיוק מדובר?

be_roo

New member
קצת מבהיר את העניין אבל לא בהרבה

לא מדובר בתמרור הסטנדרטי האוסר חניה אלא בתמרור כללי (א-43) שמפרט בתוכו איסור חניה ספציפי. היות והתמונה מטושטשת לא ניתן לראות מה כתוב בתמרור. יתכן והמקרה בעייתי ולא ניתן היה להציב תמרור רגיל בתחילת הקטע ולכן הוצב תמרור מיוחד זה. אם הכתוב בתמרור לא מתייחס לאיזור איסור החניה, לדעתי הצדק עמך ולא ניתן לצפות מנהג שיבין את המשמעות לה התכוונו. עוד דבר שעליך לבדוק הוא שאכן לא מוצב תמרור נוסף לפני כן שאולי פיספת.

karkefet

New member
לא מוצב

וגם אין שום סיבה הגיונית להציב פעמיים אותו תמרור באותו רחוב. תמונה של הכניסה דווקא אין לי.. בכל מקרה, אין באמת התייחסות על השלט לגבי איזו מסוים.

only god

New member
צלם את המקום בו עמדת, את הכניסה

לרחוב, ואת מיקום התמרור. בדוק שאין תמרור או סיבה אחרת שבגללה קיבלת דו"ח והגש ערעור.

karkefet

New member
ויש תקווה לערעורים עם הגנבים האלה?

ולא קריטי, אבל אני בחורה

only god

New member
תצלמי את תחילת הרחוב אם אפשר בוידאו

ע"מ שיוכלו לראות בבירור שאין שם תמרור האוסר חניה. במידה ויש בידך את ההוכחה המצולמת והערעור לא יתקבל , ניתן לפנות לבית משפט. הרבה מעבר לבית משפט - אין מה לעשות. אם עדיין לא עבר הזמן המותר להגיש בקשה להישפט - בקשי.

למעלה