השיחה של ונסה ואיתי

דנה1982

New member
השיחה של ונסה ואיתי

באמת שעד לפני 3 דקות אהבתי את ונסה ולא סבלתי את איתי. ועכשיו אני רואה ששי לא היה הכי רחוק מהמציאות - היא לא ממש מקשיבה לו. היא משתיקה אותו כל הזמן. אסור לו להביע את הדעה של עצמו?? היא אטומה כלפיו. כן, הוא מקנא. וזה ברור - כי הוא כן מרגיש אליה משהו. אז לפחות בבית שתכבד את זה. שתזכור שיש לו רגשות אליה, והיא התכרבלה איתו במיטה לפני שיוני נכנס עם השמן עיסוי לבית. אחרי השיח הזאת שלהם, הדיבור שלה, הזלזול וזה שהיא משתיקה אותו כל הזמן, אני מאבדת את ההערכה שלי אליה.

היא מסובבת אותו

וברור שבסוף השיחה היא תביא אותו למצב של התנצלות... מקווה בשבילו שלא....

דנה1982

New member
זה כבר קורה

הוא מתחיל להתקפל לאט לאט. היא הרבה יותר מניפולטיבית ממה שחשבתי. רנין צדקה - היא שיחקה בו. לפני שהחדשים הגיעו, היא ישנה איתו, התחבקה איתו, התנשקה איתו! היא לא מאוהבת בו, והיא גם אמרה לו את זה. אבל אם היא יודעת שהוא מפתח רגשות אליה, והיא ידעה את זה טוב מאוד, היא הייתה צריכה לשמור את המרחק הזה ובטח שלא לשנות את ההתנהגות שלה ב-180 מעלות ברגע שנכנס בחור חדש לבית.

היא לא חושבת עליו בכלל

איתי היה ברירת מחדל. הבחור הנחמד, שהתאהב בה, הוא לא הטעם שלה, אבל התאים לה הקרקור שלו סביבה, החירמונים, הליטופים, וכו'. והיה לה נוח. בעיניים שלה הוא גבר חלש. ואין לה הערכה אליו. ההתנהלות שלה מולו הייתה משפילה. ביטלה אותו. לא בדיוק ספרה אותו, אלא כשהיה לה נוח. היא לא מרגישה אליו ולא רגישה אליו ולכן גם אולי לא הייתה מודעת לזה. וכעת כשבא בחור חדש לשכונה.... המשפט הראשון שאמרה לחדשים 'אנחנו לא זוג אנחנו רק ידידים' איתי פתאום איזו גיבנת. התרחקה ממנו מהר ולא רק שהתרחקה גם לא טרחה לשלב אותו בתוך מעגל החברים החדשים איתה. זה היה כל כך שקוף, וכעת היא מנסה להצטדק ולסובב את זה אליו כאילו הוא השתנה 'תחזור להיות איתי הנחמד והרגיש שאני מכירה' כשהכוונה ל'כלבלב שהיית איתי'. הוא כעת שופך הכל... והיא לא מגיבה לו לעניין... מקווה שהוא יתעשת על עצמו....

../images/Emo45.gif../images/Emo4.gif

והכי גרוע,שהוא לא קולט את זה. פשוט לא קולט. ממשיך לרדוף אחריה,נותן לה לדרוך עליו,מתקפל ומוותר. חבל לי עליו. הוא אולי הדייר היחיד בבית,שאהבתי מהרגע הראשון ועד לימים אלו ממש. הדייר היחיד שיש לי אליו איזושהיא הערכה,כי גם אם ממש אחפש,ובכוח,אין לי אפילו מילה אחת רעה להגיד עליו. קסם של בחור,שנפל ברשתה של זו שמחפשת הרפתקאות וריגושים ותו לא. איך נפלו גיבורים

לא יקרה,לצערי הרב../images/Emo7.gif

אצלו התמימות זה עיניין של אופי. מסוג האנשים שחיים באופוריה תמידית,סגורים בתוך בועה ורודה שספק אם יום יבוא והיא תתפוצץ להם בפרצוף. רק סטירה מצלצלת תעיר את הבחור הזה מהפנטזיה שהוא חי בתוכה ומהסרטים שהוא אוכל,וגם לגבי זה,אני לא כל כך בטוחה. אבל אחרי הכל,אני לא מאשימה אותו,האהבה שלו לונסה כל כך עיוורה אותו,שלא אכפת לו להיות כנוע לה,וגם לקינוח לצאת מושפל. אין דברים כאלה.

סתם מנצלת אותו..

הוא באמת בחור מקסים היא אומרת לו שהוא השתנה כלפיה בימים האחרונים.. בטח..נמאס לו להיות הפרייאר שלה שמשרת אותה כל היום. ממתי שהיוני הזה הגיע היא לא רואה אותו ממטר.נכון שהיא לא חייבת לו כלום,אבל, לפחות שתיהיה קצת רגישה ולא תמשיך להפוך אותו למשרת שלה.הוא כ"כ אוהב אותה..חבל לי עליו כי לא מגיע לו. היא מתחילה לאבד נקודות אצלי..

redsnowhite

New member
גם אצלי..

אני מחכה לרגע שהוא לא יתייחס אליה יותר ולא יתן לה להמשיך לנקות בו את הרגליים כאילו היה השטיח בכניסה לבית שלה.

פלדי1

New member
השיחה זעזעה אותי ברמות קשות

האשימה אותו בקנאה, הזונה. בסופו של דבר איתי אמר לה שהוא מת עליה ואינו מאוהב בה. היא קיבלה את זה קשה , החוצפנית.

דנה1982

New member
עד עכשיו חשבה שהוא שלה

שהוא יקפוץ לדום בכל פעם שהיא תרצה עיסוי ברגליים. אבל הוא לא. וזה מבאס אותה. היא נראית בדאון.

דנה1982

New member
כמובן שהם שולם. שוב חברים.

איתי חסר עמוד שדרה. כמעט כמו שפרה מול צבר!! צבר וונסה הבאים בתור להדחה אחרי רנין ועינב...

redsnowhite

New member
עינב נדלקה על יוני והוא עליה?../images/Emo12.gif

אני לא יכולה לראות את זה אם לא בערוץ 22(בנט לא עובד ואני יסניקית) אבל חברה שרואה אמרה לי שעינב נדלקה על יוני והוא עליה.. אמת הדבר

הוא אכן נדלק עליה אבל

היא הבהירה לו שהיא לא בחורה של סטוצים והוא עבר לונסה אפילו בפרומו של התוכנית הוא אמר שאולי הוא יתחיל עם עינב בגלל החזה הסקסי שלה אתמול הוא אמר שעינב דומה לחברה הקודמת שלו ושהוא אוהב בחורות מרוקאיות

redsnowhite

New member
אגב, לא אמרו שהוא נוצרי?../images/Emo12.gif

כי בקידוש הייתה לו כיפה...

למעלה