השיחה של ונסה ואיתי

עינב עושה פיל מנמלה.../images/Emo3.gif

כמו ילדה קטנה רצה לספר לחבר'ה,שהבחור נדלק עליה ומאוהב בה קשות,וכל זה כי במקריות מוחלטת הוא שלף לאוויר שהיא "כוסית",ושהיא הכי שווה מבין כל הבנות בבית. עינב היא נרקסיסטית. אני לא יודעת איך מכל האהבה שלה לעצמה,נשאר לה מקום לאהוב את לאון ואת אבא שלה,אבל היא גאוותנית,שחצנית ומתלהבת,מסוג הבחורות שכבר חשבתי שנעלמו מהעולם. לפעמים,אבל ק לפעמים יש לי חשק,להוריד לה סטירה שתוריד לה את האף,אבל אני בספק אם זה אפשרי . ועכשיו יקפצו החכמים ויגידו,שבניגוד לשפרה התחמנית והמלוכלכת,עינב היא אמיתית. in my ass.

יוני אמר בפרומו שאולי הוא יתחיל עם עינב

לפני הכניסה לבית הוא צפה בה בטלוויזה

הפסיכולוגית מאוד עזרה לאיתי

איתי הבין את הטעות שלו ונסה אוהבת את איתי מאוד ומעריכה אותו היא עדיין אמיתית וכנה הכי הכי בוילה גם איתי אוהב אותה מאוד השיחה הזו רק עזרה להם ונסה קצת מתחממת מהר אבל איתי כל כך סבלני ולכן הוא הצליח להעביר לה את המסר הבסיסי ונסה ענקית!! אני עדיין מחזיקה ממנה

דנה1982

New member
וואלה...

לא ידעתי שהוא ביקש פסיכולוגית. האמת היא שבימים האחרונים אני רואה באיתי בחור באמת מתוק, למרות השערות על הכתפיים והריקוד המוזר. וזה קורה בזמן שאני מאבדת הערכה לצבר... האם זה אומר שהתגברתי על אהבתי לצבר וכיום אני מפתחת רגשות אהבה ביזאריים לאיתי? או שאני סתם שרוטה שמפתחת רגשות למתמודדי ריאליטי? ;)

פלדי1

New member
מה כל כך ביזארי ?

להעריך בחור תם וישר? (בעל תכונות אבות נוספות)

סאמוואן

New member
אני אישית תמיד אהבתי את איתי..

בעיניי הוא מתוק ומקסים...אבל בתור מתמודד
אז כן יש מצב שאת סתם שרוטה שמפתחת רגשות למתמודד ריאליטי

למעלה