השירים הגנוזים

מכמה סיבות ../images/Emo13.gif

ראשית, אלו שירים חשובים יחסית. שנית, הם מתייחסים לתקופה הכרונולוגית אותה כיסינו. שלישית, השירים האלו מוכרים ונפוצים וקל לשומעם, יחסית לשירים נדירים אחרים. ורביעית, לא ניתן לסקור את *כל* הקטעים הנדירים של הפלויד שלא יצאו רשמית, גם בגלל העדר רשימה ממצה, גם בגלל חוסר נגישות, גם בגלל היקף הדיון כאן וגם בגלל שלגבי חלקם לא יהיה עניין למרבית הגולשים.

מה זה "בוטלוג"? ../images/Emo6.gif

וכמובן, בהתאם להנחיות "תפוז" ותקנון הפורום, אנחנו איננו דנים בדרכי השגת הדפסות לא חוקיות, מעל גבי הפורום.

One Echoe

New member
יש לי את האוסף הזה.

יש שם המון חומר... כל מיני... למשל דמו של מאני, כל מיני דמואים של החומה. כל מיני שירים שלא יצאו, וכל מיני שירים מהופעות. שירים של דיוויד גילמור, שירים של ניק מייסון. משהו הזוי לחלוטין. לפחות בשבילי. יש בו למשל את הmoonhead שאני זוכר...סתם דוגמא.

vegetable man

New member
כן

זה כ"כ נגיש ונראה לא מחתרתי, עד שחשבתי שזה משהו חוקי, לכן שאלתי. אולי 85% ממה שיש שם לא מעניין אותי בכלל.

One Echoe

New member
הרוב שם לא מעניין אותי,

אבל אנשים שמעוניינים באנתלוגיה של הפלויד יהיו מעוניינים בזה מאוד. שמע, היום באינטרנט הכל נגיש, אבל אני מאמין שזה די נדיר...

avki

New member
פירוט מדויק של ATFOS:

18 אלבומים של חומרים לא מצויים של הפלויד: 1-8 - כל הקטעים הנדירים מ65 עד 94 9-14 - כל הפסקולים הקשורים לפלויד 15 - 18 - כל הקטעים הנדירים של חברי הלהקה, ללא הלהקה אלבומים 1+2: כל הגרסאות השונות של כל הקטעים 65-68 אלבומים 3+4: כל הגרסאות השונות של כל הקטעים 69-73 אלבומים 5+6: כל הגרסאות השונות של כל הקטעים 74-83 אלבומים 7+8: כל הגרסאות השונות של כל הקטעים 87-94 אלבומים 9+10: כל הגרסאות השונות של כל הפסקולים 66-69 אלבומים 11+12: כל הגרסאות השונות של כל הפסקולים 70-88 אלבומים 13+14: כל הגרסאות השונות של כל הפסקולים 92-99 אלבומים 15+16: כל הגרסאות השונות של כל הקטעים הנדירים של ווטרס וגילמור (כולל ראיונות) אלבום 17: כל הגרסאות השונות של כל הקטעים הנדירים של מייסון ורייט (כולל ראיונות). אלבום 18: פילמוגרפיה מלאה של הלהקה (כולל כל התמונות מהשנים 63-2000).

למיטב זכרוני ברשימה הזו יש

הרבה מידע שגוי. הוא לוקט ע"י אוהדים, ולכן נפלו שגיאות ברישומים. אל תקחו את מה שכתוב שם כמידע אמין במיוחד.

אולי לכבוד ה 40 שנה לפינק פלויד

הם יוציאו כמה אנטילוגיות וישחררו את כל הקטעים הנדירים שלהם? אה ובואתה הזדמנות יש לי חבר שקנה לא מזמן דיסק הופעה בשם "focus" שבעטיפה מציור עיני חתול הוא אמר לי שזו הופעה ממש ישנה שלהם האם זהו אלבום הופעה שהם הוציאו באופן רשמי? פשוט לא מצאתי אותו רשום בשום דיסקוגרפיה שלהם

חפש בעמוד הקודם

יש שרשור על הדיסק. בעצם, יש שני שרשורים על זה. אגב, 40 שנה לפלויד זה בערך עכשיו, ואין אנתולוגיה באופק. אגב ב', מדובר באנתולוגיות, אם כי "אנטילוגיות" זו מילה נחמדה.

הסבר למדוע השירים הוחרמו

לא כי הם טמבלים פשוט הפינק פלויד הם יותר להקה של אלבומים ולא של שירים ולהיטים לכן יש להם שירים שלא התאימו ל"רוח" או ל"נושא" האלבום ולכן הם לא הכניסו אותו..

One Echoe

New member
תתפלא.

בתקופה של בארט הם דווקא כן חיפשו להיטים. ההחלטה לפיה הם לא יוציאו יותר סינגלים נתקבלה למיטב זכרוני לאחר כישלון אחד הסינגלים שלהם. ובכלל, הקונספטיות התחילה רק בדארק סייד. אע"פ, שגם שאר האלבומים מוצגים יותר טוב כאלבום מאשר כשירים נפרדים.

למעלה