השירים הכי כיפיים בפלייליסט שלי עכשיו

A Lizard State

New member
השירים הכי כיפיים בפלייליסט שלי עכשיו

עושה צעד ראשון כדי לנסות לתת לפורום קצת חיים, עם שרשור שהוא לא קליפ חדש או מאש"ע עכשיו - החלטתי לעשות שרשור שאני אציג בו כמה מהשירים שאני הכי נהנה לשמוע בפלייליסט שלי עכשיו, כאלה שפשוט כל פעם אני לא יכול להישאר אדיש אליהם.
זה לא יהיה מצעד, כי אני ממש לא רואה צורך בלדרג שירים כאלה, אלא נטו אני אציג את השירים, ומצפה מכם (דורש, אבל אני אהיה מנומס
)
לשמוע ולהגיב כמובן מה דעתכם על השירים.

אז יאללה, לעבודה!

A Lizard State

New member
1#

Chris Brown - X

https://www.youtube.com/watch?v=o8NbG5B7p-o

היצור הזה שקוראים לו כריס בראון, היה לי כל כך הרבה אנטי כלפיו. גם בגלל תקרית ריהאנה שעד היום לא מפסיקה לזעזע אותי, וגם בגלל שראיתי בו כזמר שהוא פשוט סתם מכונת להיטים לא מוצלחת.
אפשר להגיד שהשנה הטעם שלי מאוד "התגמש", ואני ממש לא חוסך מעצמי שירים כמו השירים שהוא עושה, אפילו התחלתי לאהוב הרבה להיטים שלו שפעם הייתי בורח מלשמוע.
אני חושב שהוא בסך הכל שבנישה שלו, מכונת להיטים לא פוסקת, הוא עושה את מה שהוא עושה טוב. באמת.
השיר הזה, שהופק על ידי מי שהיום ניהיה אחד המפיקים היותר מבוקשים - דיפלו, הוא שיר כל כך מוצלח.
הוא מתחיל בשקט, כל שנייה ושנייה בונה את עצמה כדי להגיע לפזמון, שהוא פשוט פצצה מתקתקת. פזמון כל כך כיפי שאני כל כך עף עליו כל פעם.
ולא רק הפזמון הוא מה שמוצלח, למרבה ההפתעה - מכונת הלהיטים הצליחה גם להביא הרבה יותר מפזמון קליט, וזה בתים באמת טובים.
בקיצור, הקסם של כריס בראון גם די הצליח לעבוד עלי. מתחרט שלא באתי להופעה שלו.

DAN1EL

New member
כריס בראון חביב מאוד כשהוא רוצה,

הקול שלו הוא אחד הטובים בפופ-R&B כיום.
&nbsp
לגבי השיר הספציפי הזה - הוא בסדר, אבל ההפקה רק חצי-טובה לדעתי.
כלומר - הבנייה של הביט לקראת הדרופ (1:25-1:45) מדהימה, כמו שדיפלו יודע לעשות, ואז הדרופ - והצפצופים האלה - מרגיז מאוד, עבודה מעצבנת.

2Dirrty4U

New member
אני לא יודעת איך להגדיר את כריס בראון

לא מצליחה להחליט אם אני מחבבת אותו או לא... שלא תטעו, אין לזה שום קשר לריהאנה - מצידי שיהיה רוצח סדרתי, אם הוא עושה מוזיקה טובה - I couldn't care less.

אבל המוזיקה... אני ברוב המקרים מוצאת את המוזיקה שלו משעממת כמו השיר הזה, מבחינתי הוא לא מצליח להחזיק שיר שלם לבד בלי שיהיה לי חשק להעביר לשיר הבא.
מצד שני - אני מאוד אוהבת אותו בשיתופי פעולה.

נגיד מהשירים שלו אני אוהבת רק את השירים שמתארחים בהם זמרים אחרים כמו Bitches N Marijuana עם טייגה וסקול-בוי קיו, Loyal עם ליל' ווין, טייגה/טו שורט/פרנצ' מונטנה, Counterfeit עם ריהאנה וויז קאליפה ו-Look At Me Now עם באסטה וליל' ווין...

ואז יש את השירים שבהם הוא מתארח ואני מתה עליהם כמו How Many Times של דיג'יי חאלד, All Eyes On You של מיק מיל, Hotel של קיד אינק, Only של ניקי מינאג' וכו'.

אגב מהאלבום הזה אני אוהבת רק את Loyal ו-Autumn Leaves עם קנדריק למאר.
בקיצור, שישאר עם שיתופי הפעולה.

ערן1987

New member
בלי קשר לתקרית ריהאנה

אני פחות ופחות מחבב את הבחור עם השנים, גם מבחינה מוסיקלית וגם מבחינת האישיות שגורמת לי לאנטי ענק כלפיו. אבל השיר הזה חביב בסה"כ, אבל לא ברמה שגורם לי להתחרט שלא הגעתי להופעה שלו.

A Lizard State

New member
2#

D.R.A.M. - Cha Cha

https://www.youtube.com/watch?v=jzMhcP7ab3k

והלהיט הכי מוזר בהיפ הופ השנה והכי מוצלח מכולם שייך לראפר האנונימי - D.R.A.M., שכרגע עושה צעדים לפריצה. ובצדק.
יש פה משהו בלתי מוסבר, אנרגיה כזו כיפית, שמלווית בקולות רקע הזויים לחלוטין, אבל כל כך ממכרים ומיוחדים.
השיר הזה עושה לי חשק ללכת למסיבה, להתנער מכל התדמית השפויה שאני מנסה לטפח לעצמי, ולהשתגע כמו שבחיים לא השתגעתי.
זה טוב. זה מוצלח. איזה כיף שזה קיים!

DAN1EL

New member
שיר חמוד וקליפ מצחיק ומוצלח!

אהבתי את הטוויסט שהשיר מקבל פתאום ב-2:38.

Music Man XD

New member
ביונסה הכירה לי את זה :)

אבל אף פעם לא שמעתי מההתחלה ועד הסוף! אנסה.

Vulnicura

New member
ממש אהבתי! אבל טיפה רעשני ומוזר לי, אני עוד צריך להתרגל לזה

ערן1987

New member
זה באמת שיר מוזר לגמרי חח

אבל לא החלטתי אם אני יותר נהנה ממנו או מתעצבן ממנו.. מבטיח לעדכן

A Lizard State

New member
3#

Fetty Wap - My Way

https://www.youtube.com/watch?v=x-g-cO2Z4dc

אחד הראפרים שעשו את הפריצה הכי גדולה השנה הוא פטי וואפ. בחור טוב שפשוט לא מפסיק לשגר להיטים אחד אחרי השני.
Trap Queen הוא אחד הלהיטים הגדולים והמוצדקים שהיו לדעתי השנה, כי זה יצירתי, כי זה שונה. כי הוא לא אחד שעושה סתם שירים.
שומעים שהוא בחור שיודע איך מוזיקה כיפית צריכה להישמע, יש לו אוזן מצוינת, הוא יודע להגיש פזמונים ממכרים.
My Way הוא לא השיר היחיד שחרשתי עליו מבין כל השירים שלו, שמעתי את כולם באותה מידה, אבל השיר הזה הוא הכי מיוחד בעיניי מכולם.
הוא אדיר, פשוט ככה. אני אפילו לא יכול לתאר למה אני כל כך אוהב אותו.

2Dirrty4U

New member
שלושת הסינגלים הראשונים שלו מעולים

Trap Queen, 679 ו-My Way.
את Again דווקא לא אהבתי.
&nbsp
אני בהחלט הולכת להשים עליו עין בתקופה הקרובה.
אבל אם כבר אני אוהבת יותר את Trap Queen מאשר את My Way.

A Lizard State

New member
4#

LION BABE - Impossible

https://www.youtube.com/watch?v=FuRYVOSIN5A

את הצמד הזה הכרתי בזכות הפלייליסט שג'יי זי ערך לקיץ בטיידל, ולמען האמת ממש לא קיבלתי רושם חיובי עליהם מהשיר שהוא פרסם.
איכשהו הגעתי לשיר הזה והוא תפס אותי מהרגע הראשון.
הוא כל כך קצבי שנשמע שהזמרת לקחה 4 קילו סמים ממריצים כשהיא הקליטה את השיר הזה, ועדיין הצליחה לשמור על ביצוע כל כך מדויק, שלא מסתיר את הקול היפהפה שלה.
ככה אני אוהב לפתוח את הבוקר שלי, עם שירים כאלה שמביאים לי אין סוף אנרגיה.
הלוואי שאמצא עוד שירים כאלה שלהם שאני יאהב, יש בהם משהו שמרגיש מאוד נכון.

Drunk in Love

New member
הם ישתתפו באלבום הקרוב של Disclosure.

אני צריך להתעמק בהם יותר ואני מקווה שיש מספיק במה. דווקא את Impossible אני מכיר והוא שיר מגניב לגמרי

למעלה